majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Helga72']dokładnie tak jak mówisz niestety :-([/QUOTE] Ten sam scenariusz przerabiam teraz na Jadzi tyle, że z racji wieku, zdrowia, urody Harley powinien mieć, przynajmniej według prawdopodobieństwa, większe szanse. Z całego serducha życzę mu wreszcie tego domku, bo on Twój traktuje jak docelowy. Quote
Helga72 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 chyba będzie trzeba po raz kolejny zmienic tytuł bo to juz prawie listopad i tytuł nijak sie ma do realu Quote
majqa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Helga72']chyba będzie trzeba po raz kolejny zmienic tytuł bo to juz prawie listopad i tytuł nijak sie ma do realu[/QUOTE] Pomyśl, jaki chcesz tytuł i daj znać Basi. Quote
Helga72 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Majqa ja już po prostu nie wiem co mogłoby chycić :shake: mam pustkę w głowie Quote
majqa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dotąd ja wymyślałam, jak widać trafiałam kulą w płot. Może Twój pomysł bardziej chwyci. Quote
Helga72 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 znajoma ' psia mama ' powiedziała ,że to nie o tytuł chodzi wiesz ludzie to wzrokowcy a ona może trochę zbyt dosadnie to okresliła ale stwierdziła że Harley to ani zbytnio piekny , ani uroczy no i raczej nie przytulanka a i wiek swój ma.Brutalna prawda ale jak widać po zainteresowaniu Harleyem jednak prawda :shake: no ale należy wierzyć w cuda więc hopsamy do góry :multi: O matko mój 1000 post hurrrrrrrrrrrraaaaaaaa se sama pogratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Twoja znajoma i ma rację i... jej nie ma. Nie takie psy znajdowały domy, a jak spojrzysz na różne wątki to zobaczysz, że długo z poszukiwaniem domku bujają się psy wychuchane, wydmuchane, rasowce lub mocno w typie, o cudnym charakterze i młode. Trudno tu o regułę. Kiedyś się jej dopatrywałam, obecnie skłaniam się ku przekonaniu, że ona nie istnieje. Quote
Helga&Ares Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nie ma reguły, obecnie i z rasowcami jest ciężko, przynajmniej w moim przypadku. Handel pseudorasowymi szczeniakami kwitnie, porzuceń coraz wiecej, bidek w schroniskach przybywa i przybywa...Co to będzie za kilka lat?:shake: Nie wiem, co jeszcze możnaby zrobić, by znaleźć mu TEN dom. Może ogłoszenie w lokalnej gazecie? Może jakis plakat w lecznicy? Quote
majqa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Niestety nie mam teraz najmniejszych szans pokolędować po lecznicach ale pomysł jest dobry. Co do gazet - w lokalnych odpłatne ogłoszenia dość słono kosztują, to musiałoby pójść jako coś a la artykuł. Owszem są rubryki darmowe ale na kilka słów - oddam, co, dane kontaktowe, a takich ogłoszeń jest na...pęczki. Quote
Helga72 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 w lecznicy jest i na uczelni tyż i nic zero :shake: już w zeszłym m-cu jak jezdziłam z moimi starutkimi rottkami to robiłam Harleyowi reklamę :razz: a Harley bardzo rodziny pies sie zrobił uwielbia wspólne zabawy a teraz leży obok i bączy bo sie przeżarł :evil_lol: Quote
Helga72 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 karmę zapycha aż mło i jeszcze oczywiście puszeczki i gotowane mięsko i ciasto jak jestem u mojej mamy też chętnie wcina :eviltong: apetyt mu dopisuje i zabawowy się zrobił i z rottkami zawieszenie broni oczywiście unikamy punktów zapalnych :evil_lol: no a teraz mykamy do góry po domek :multi: Quote
majqa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Helga72']karmę zapycha aż mło (...)[/QUOTE] Jakiś pozytyw i choć niewiele wnosi do sprawy to bardzo cieszy. Quote
Helga72 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Majqa toć super co piesiowi apetyt dopisuje :eviltong: Metodystka hop hop zajrzyj na wątek tytuł zmienic trza :razz: i może cos wiadomo o tej znajomej co napisz troszkę Quote
majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Helga72']Majqa toć super co piesiowi apetyt dopisuje :eviltong: (...) [/QUOTE] Cieszę się, naprawdę cieszę. Quote
Helga72 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Majqa dzisaij rozmawiałam z Basią ma problemy z netem stąd długie milczenie na wątku. Basia stara się jak może ale póki co z domku nici ale tytuł zmieniony na bardziej sugestywny :razz: Quote
irenaka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Weszłam na wątek z nadzieją, że może Harley ma jakieś światełko w tunelu i szansę na dom. Ale czytam, że zero odzewu. Taki fajny pies i tyle czasu czeka:shake:. Quote
Helga72 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 nic zupełnie nic :shake: nikt go ne chce :-( Quote
majqa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Helga72']nic zupełnie nic :shake: nikt go ne chce :-([/QUOTE] Mnie już brak słów... :-( Quote
Helga72 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Majqa a widziłaś tą akcję z suką mastino ledwo załozyli wątek a juz Furciaczek nie może sie opędzić przed chętnymi :crazyeye: a tu nic cisza czyli ,że trochę racji miała moja znajoma psiara co do chętnych i rasowości :-( Quote
Recommended Posts