Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga72']dokładnie tak jak mówisz niestety :-([/QUOTE]
Ten sam scenariusz przerabiam teraz na Jadzi tyle, że z racji wieku, zdrowia, urody Harley powinien mieć, przynajmniej według prawdopodobieństwa, większe szanse. Z całego serducha życzę mu wreszcie tego domku, bo on Twój traktuje jak docelowy.

Posted

[quote name='Helga72']chyba będzie trzeba po raz kolejny zmienic tytuł bo to juz prawie listopad i tytuł nijak sie ma do realu[/QUOTE]
Pomyśl, jaki chcesz tytuł i daj znać Basi.

Posted

znajoma ' psia mama ' powiedziała ,że to nie o tytuł chodzi wiesz ludzie to wzrokowcy a ona może trochę zbyt dosadnie to okresliła ale stwierdziła że Harley to ani zbytnio piekny , ani uroczy no i raczej nie przytulanka a i wiek swój ma.Brutalna prawda ale jak widać po zainteresowaniu Harleyem jednak prawda :shake: no ale należy wierzyć w cuda więc hopsamy do góry :multi: O matko mój 1000 post hurrrrrrrrrrrraaaaaaaa se sama pogratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Twoja znajoma i ma rację i... jej nie ma. Nie takie psy znajdowały domy, a jak spojrzysz na różne wątki to zobaczysz, że długo z poszukiwaniem domku bujają się psy wychuchane, wydmuchane, rasowce lub mocno w typie, o cudnym charakterze i młode. Trudno tu o regułę. Kiedyś się jej dopatrywałam, obecnie skłaniam się ku przekonaniu, że ona nie istnieje.

Posted

Nie ma reguły, obecnie i z rasowcami jest ciężko, przynajmniej w moim przypadku. Handel pseudorasowymi szczeniakami kwitnie, porzuceń coraz wiecej, bidek w schroniskach przybywa i przybywa...Co to będzie za kilka lat?:shake:

Nie wiem, co jeszcze możnaby zrobić, by znaleźć mu TEN dom. Może ogłoszenie w lokalnej gazecie? Może jakis plakat w lecznicy?

Posted

Niestety nie mam teraz najmniejszych szans pokolędować po lecznicach ale pomysł jest dobry. Co do gazet - w lokalnych odpłatne ogłoszenia dość słono kosztują, to musiałoby pójść jako coś a la artykuł. Owszem są rubryki darmowe ale na kilka słów - oddam, co, dane kontaktowe, a takich ogłoszeń jest na...pęczki.

Posted

w lecznicy jest i na uczelni tyż i nic zero :shake: już w zeszłym m-cu jak jezdziłam z moimi starutkimi rottkami to robiłam Harleyowi reklamę :razz: a Harley bardzo rodziny pies sie zrobił uwielbia wspólne zabawy a teraz leży obok i bączy bo sie przeżarł :evil_lol:

Posted

karmę zapycha aż mło i jeszcze oczywiście puszeczki i gotowane mięsko i ciasto jak jestem u mojej mamy też chętnie wcina :eviltong: apetyt mu dopisuje i zabawowy się zrobił i z rottkami zawieszenie broni oczywiście unikamy punktów zapalnych :evil_lol: no a teraz mykamy do góry po domek :multi:

Posted

Majqa toć super co piesiowi apetyt dopisuje :eviltong: Metodystka hop hop zajrzyj na wątek tytuł zmienic trza :razz: i może cos wiadomo o tej znajomej co napisz troszkę

Posted

Majqa dzisaij rozmawiałam z Basią ma problemy z netem stąd długie milczenie na wątku. Basia stara się jak może ale póki co z domku nici ale tytuł zmieniony na bardziej sugestywny :razz:

Posted

Majqa a widziłaś tą akcję z suką mastino ledwo załozyli wątek a juz Furciaczek nie może sie opędzić przed chętnymi :crazyeye: a tu nic cisza czyli ,że trochę racji miała moja znajoma psiara co do chętnych i rasowości :-(