Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anna_33']Tak Ewo, to Chiara lezala, dla niej te leki wlasnie sa potrzebne.Moze mi ktos nazwe przypomni? po 14 zl ampulki.
Dostala kilka zastrzykow i kroplowki i udalo sie ja podniesc.Ale to musi byc cala kuracja, inaczej nic z tego.[/QUOTE]

może to ten?
3. Butapirazol w ampułkach ?

Posted

[quote name='Anna_33']Tak :-) dziekuje[/QUOTE]

Ania jak to jest tak potrzebne
to może brakującą dawkę zamówić u Ewik ?
i przelac jej pieniązki z konta karmowego?

jakbys rozmawiała z Iza, zapytaj ile brakuej
ja dzisiaj pędze do dentysty i mogę nie mieć humoeru na gadanie ;)

potrzeba 10 dni to po 18 zł za dzień

kurcze, już sama nie wiem na co zbierac pieniązki najpierw
ech

Posted

ok, dziewczyny czekam na info ile tego trzeba. Będę w Krakowie jutro popołudniu i mogę odebrać a potem zawieźć do Niepołomic. Z kasą wstrzymajcie się do przyszłego tyg. Na razie to wszystko mam "na kreskę" jak wrócę z urlopu to podsumuję i napiszę ile mi brakuje.

Posted

Mam juz liste paczek, ktore dotarly do Izy.Wszystkie zabrala juz do domu.

1. Dwie duze Animondy dla kotow ( sadze, ze to paczka Zabers)

2. Z Zakopanego Hills c/d 10 kg psy

3. Trzy paczki z Niemiec; m.in.: kocyki, reczniki, 5 puszek dla kotow, smakolyki dla psow, duze opakowanie cukierkow dla ludzi o kawa jak najbardziej ludzka :-)

4.Animalia - szampony nadajace polysk dla kota ( ?) - kartonik, jeszcze nie rozpakowany, na oko jakies 15 sztuk.
10 opakowan Almo nature dla szczeniakow malych ras i dla psow doroslych malych ras ( ?)
400 gr Hills natur best dla szczeniakow
gryzaki dla konia
tabletki na wzmocnienie dla psa 150 szt canvital
Paragon opiewa tylko na gryzaki i szampony.

5. Paczka zawierajaca: kocyki, rivanol w tabl., konska masc rozgrzewajaca

6. Dog Chow

Posted

BUTAPIRAZOL

To jeden z najwazniejszych lekow, jakich uzywaja konie Izy.
Jesli chodzi o Chaire, to zuzywa 8 ampulek dziennie. W opakowaniu jest 5 ampulek.
Koszt 1 opakowania to chyba 14 zl.

Posted

[quote name='Anna_33']Mam juz liste paczek, ktore dotarly do Izy.Wszystkie zabrala juz do domu.

1. Dwie duze Animondy dla kotow ( sadze, ze to paczka Zabers)

2. Z Zakopanego Hills c/d 10 kg psy

3. Trzy paczki z Niemiec; m.in.: kocyki, reczniki, 5 puszek dla kotow, smakolyki dla psow, duze opakowanie cukierkow dla ludzi o kawa jak najbardziej ludzka :-)

4.Animalia - szampony nadajace polysk dla kota ( ?) - kartonik, jeszcze nie rozpakowany, na oko jakies 15 sztuk.
10 opakowan Almo nature dla szczeniakow malych ras i dla psow doroslych malych ras ( ?)
400 gr Hills natur best dla szczeniakow
gryzaki dla konia
tabletki na wzmocnienie dla psa 150 szt canvital
Paragon opiewa tylko na gryzaki i szampony.

kurcze, nie widze paczki Aka-niny zamawiała Dog Chow
2 x15 kg
tam gdzie ja wczesniej i wtedy doszła bez problemu

nic to postaram sie wydzwonic Ize dzisiaj

Szarotka - jesli nikt za Ciebie nie załozył (bo wówczas trzeba oddać załozycielowi) - zapytam o to na miau tylko dotrę do pracy
jeśli nie, to na moje, z propozycja przeznaczenia na cele bytowe zweirząt, bo tam nam się skurczyły pieniązki bardzo
(konto wyślę jak dotrę do pracy)

Posted

[quote name='Anna_33']BUTAPIRAZOL

To jeden z najwazniejszych lekow, jakich uzywaja konie Izy.
Jesli chodzi o Chaire, to zuzywa 8 ampulek dziennie. W opakowaniu jest 5 ampulek.
Koszt 1 opakowania to chyba 14 zl.

dziś zawiozę 15 opakowań=15*5=75 amp czyli na ok 9 dni.

Posted

[quote name='Szarotka']Podniose. Ja wisze Izie 50 zl. co zadeklarowalam na amortyzatory, to pewnie juz przedwnione. Pieniadze juz w Polsce, to teraz na jakie konto mam wplacic ???[/QUOTE]

To gdzie mam te obiecane 50 zl. wplacic ????????????????????????????

Posted

[quote name='Szarotka']To gdzie mam te obiecane 50 zl. wplacic ????????????????????????????[/QUOTE]

poszło pw z numerem konta :)

dziekujemy za pamięć :)

Posted

[quote name='Szarotka']Mam nadzieje, ze lada moment dojdzie, bo teraz to zalezy od mojej przyjaciolki co pojechala z pieniedzmi do Polski.[/QUOTE]

dam znać jak dojda :)

Posted

przelalam dzisiaj Biafrze na pryw. konto 1250 zł
z konta budowlanego

od weekendu chce na całego ruszać z robotami
będzie miała wolontariuszy do kopania
gruz ma dostac/odkupić od sąsiadów którym domy sie zawaliły
inny sąsiad pomoże przewieść

wiemy ze sąsiedzi nie wystawią faktury stąd przelew na konto prywatne

nie wiemjak wy dzisiaj ale ja jestem padnieta jakas, chyba pogoda?
sama nie wiem
spać bym juz poszła ;)

Posted

Ja na twarz padam, ale u mnie to dwie noce w plecy. Kot mi zaczal sikac krwia, na wyzyny sprytu sie wspielam zeby mocz zlapac i zlapalam kurna...w kocyk w transporterze.
Dodam, ze w okolicach 19 lipca z Warszawy do Lanckorony bedzie znowu jechala Monika z Miau. Bedzie mogla zabrac jakies rzeczy, o ile ktos bedzie mial cos do przekazania.
Ja wyjezdzam, we wtorek w nocy, ale bede przeganiac z wczasowej cafejki dzieci i bede zagladac.