3 x Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Anna_33']Tak Ewo, to Chiara lezala, dla niej te leki wlasnie sa potrzebne.Moze mi ktos nazwe przypomni? po 14 zl ampulki. Dostala kilka zastrzykow i kroplowki i udalo sie ja podniesc.Ale to musi byc cala kuracja, inaczej nic z tego.[/QUOTE] może to ten? 3. Butapirazol w ampułkach ? Quote
3 x Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Anna_33']Tak :-) dziekuje[/QUOTE] Ania jak to jest tak potrzebne to może brakującą dawkę zamówić u Ewik ? i przelac jej pieniązki z konta karmowego? jakbys rozmawiała z Iza, zapytaj ile brakuej ja dzisiaj pędze do dentysty i mogę nie mieć humoeru na gadanie ;) potrzeba 10 dni to po 18 zł za dzień kurcze, już sama nie wiem na co zbierac pieniązki najpierw ech Quote
ewikS Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ok, dziewczyny czekam na info ile tego trzeba. Będę w Krakowie jutro popołudniu i mogę odebrać a potem zawieźć do Niepołomic. Z kasą wstrzymajcie się do przyszłego tyg. Na razie to wszystko mam "na kreskę" jak wrócę z urlopu to podsumuję i napiszę ile mi brakuje. Quote
ewikS Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 jak wszystko dobrze mi dziewczyny zamówiły to będę miała na jutro popołudniu 15 opakowań. Zawiozę do Niepołomic Quote
Anna_33 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Caly czas czekam na rozmowe z Iza, jest teraz w lecznicy :-) Quote
Anna_33 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Mam juz liste paczek, ktore dotarly do Izy.Wszystkie zabrala juz do domu. 1. Dwie duze Animondy dla kotow ( sadze, ze to paczka Zabers) 2. Z Zakopanego Hills c/d 10 kg psy 3. Trzy paczki z Niemiec; m.in.: kocyki, reczniki, 5 puszek dla kotow, smakolyki dla psow, duze opakowanie cukierkow dla ludzi o kawa jak najbardziej ludzka :-) 4.Animalia - szampony nadajace polysk dla kota ( ?) - kartonik, jeszcze nie rozpakowany, na oko jakies 15 sztuk. 10 opakowan Almo nature dla szczeniakow malych ras i dla psow doroslych malych ras ( ?) 400 gr Hills natur best dla szczeniakow gryzaki dla konia tabletki na wzmocnienie dla psa 150 szt canvital Paragon opiewa tylko na gryzaki i szampony. 5. Paczka zawierajaca: kocyki, rivanol w tabl., konska masc rozgrzewajaca 6. Dog Chow Quote
Anna_33 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 BUTAPIRAZOL To jeden z najwazniejszych lekow, jakich uzywaja konie Izy. Jesli chodzi o Chaire, to zuzywa 8 ampulek dziennie. W opakowaniu jest 5 ampulek. Koszt 1 opakowania to chyba 14 zl. Quote
Szarotka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Podniose. Ja wisze Izie 50 zl. co zadeklarowalam na amortyzatory, to pewnie juz przedwnione. Pieniadze juz w Polsce, to teraz na jakie konto mam wplacic ??? Quote
3 x Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Anna_33']Mam juz liste paczek, ktore dotarly do Izy.Wszystkie zabrala juz do domu. 1. Dwie duze Animondy dla kotow ( sadze, ze to paczka Zabers) 2. Z Zakopanego Hills c/d 10 kg psy 3. Trzy paczki z Niemiec; m.in.: kocyki, reczniki, 5 puszek dla kotow, smakolyki dla psow, duze opakowanie cukierkow dla ludzi o kawa jak najbardziej ludzka :-) 4.Animalia - szampony nadajace polysk dla kota ( ?) - kartonik, jeszcze nie rozpakowany, na oko jakies 15 sztuk. 10 opakowan Almo nature dla szczeniakow malych ras i dla psow doroslych malych ras ( ?) 400 gr Hills natur best dla szczeniakow gryzaki dla konia tabletki na wzmocnienie dla psa 150 szt canvital Paragon opiewa tylko na gryzaki i szampony. kurcze, nie widze paczki Aka-niny zamawiała Dog Chow 2 x15 kg tam gdzie ja wczesniej i wtedy doszła bez problemu nic to postaram sie wydzwonic Ize dzisiaj Szarotka - jesli nikt za Ciebie nie załozył (bo wówczas trzeba oddać załozycielowi) - zapytam o to na miau tylko dotrę do pracy jeśli nie, to na moje, z propozycja przeznaczenia na cele bytowe zweirząt, bo tam nam się skurczyły pieniązki bardzo (konto wyślę jak dotrę do pracy) Quote
Anna_33 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jest Dog Chow!! specjalnie pytalam Ize. Kurcze, Zle mi skopiowalo z Miau, tam jest na poz 6, juz poprawiam, przepraszam. Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 zaawansowana edycja tez czasem nie działa. żenua! czy chiara to ta w ciąży, czy mylę dwie konice? Quote
ewikS Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Anna_33']BUTAPIRAZOL To jeden z najwazniejszych lekow, jakich uzywaja konie Izy. Jesli chodzi o Chaire, to zuzywa 8 ampulek dziennie. W opakowaniu jest 5 ampulek. Koszt 1 opakowania to chyba 14 zl. dziś zawiozę 15 opakowań=15*5=75 amp czyli na ok 9 dni. Quote
Szarotka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Szarotka']Podniose. Ja wisze Izie 50 zl. co zadeklarowalam na amortyzatory, to pewnie juz przedwnione. Pieniadze juz w Polsce, to teraz na jakie konto mam wplacic ???[/QUOTE] To gdzie mam te obiecane 50 zl. wplacic ???????????????????????????? Quote
3 x Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Szarotka']To gdzie mam te obiecane 50 zl. wplacic ????????????????????????????[/QUOTE] poszło pw z numerem konta :) dziekujemy za pamięć :) Quote
Szarotka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Mam nadzieje, ze lada moment dojdzie, bo teraz to zalezy od mojej przyjaciolki co pojechala z pieniedzmi do Polski. Quote
3 x Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Szarotka']Mam nadzieje, ze lada moment dojdzie, bo teraz to zalezy od mojej przyjaciolki co pojechala z pieniedzmi do Polski.[/QUOTE] dam znać jak dojda :) Quote
3 x Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 kolejny bazarek dla Biafry chałwa i marcepan by Gremlin :) zapraszam :) Quote
sleepingbyday Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 uwielbiam marcepan, ale czy mnie stać? ide zobaczyć... a kociarze moga rzucic okiem na transporterek w kwiaty, koci, lub małopsi (więc na pewno nie dla kaukazów, hi hi) http://www.dogomania.pl/threads/188115-STYLOWY-KOCI-TRANSPORTEREK-Z-MATERIAŁU...-I-PARĘ-INNYCH-RZECZY.-Do-2-lipca-12.00 Quote
3 x Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 przelalam dzisiaj Biafrze na pryw. konto 1250 zł z konta budowlanego od weekendu chce na całego ruszać z robotami będzie miała wolontariuszy do kopania gruz ma dostac/odkupić od sąsiadów którym domy sie zawaliły inny sąsiad pomoże przewieść wiemy ze sąsiedzi nie wystawią faktury stąd przelew na konto prywatne nie wiemjak wy dzisiaj ale ja jestem padnieta jakas, chyba pogoda? sama nie wiem spać bym juz poszła ;) Quote
Anna_33 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ja na twarz padam, ale u mnie to dwie noce w plecy. Kot mi zaczal sikac krwia, na wyzyny sprytu sie wspielam zeby mocz zlapac i zlapalam kurna...w kocyk w transporterze. Dodam, ze w okolicach 19 lipca z Warszawy do Lanckorony bedzie znowu jechala Monika z Miau. Bedzie mogla zabrac jakies rzeczy, o ile ktos bedzie mial cos do przekazania. Ja wyjezdzam, we wtorek w nocy, ale bede przeganiac z wczasowej cafejki dzieci i bede zagladac. Quote
Recommended Posts