Agnes Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 my wlasnie konczymy drugi worek 15 kg i zaraz zamawiam kolejny ;) A gdyby ktos chcial niedlugo zamawiac to jest bardzo atrakcyjna promocja Eagle Pack - dosc czesto robia promocje, w sumie sa caly czas jakies, wiec warto wchodzic na ich stronke i kontrolowac. Teraz np jest Eagle Pack dla psow doroslych (niebieski) + 3 kg gratis, wiec jako hodowca za 18 kg zaplacimy 124 zl ;) Zaznaczam - nie mam nic wspolnego ze sprzedaza tej karmy ;) Po porstu jestem zadowolona i robie reklame:cool3: Quote
Mokisia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Czy ktos wie gdzie na śląsku można kupić eagla??? MOze macie namiary na dystrybutora lub jakis sklep? W sklepie internetowym za zamowienie ponizej 200pln kazą sobie placic 30pln:angryy: Chce kupic na sprobowanie mniejsze opakowanie.Pozdrawiam Quote
karenina Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Mokisia']Czy ktos wie gdzie na śląsku można kupić eagla??? MOze macie namiary na dystrybutora lub jakis sklep? W sklepie internetowym za zamowienie ponizej 200pln kazą sobie placic 30pln:angryy: Chce kupic na sprobowanie mniejsze opakowanie.Pozdrawiam[/quote] Napisz do dystrybutora i spytaj czy nie lokalnego przedstawiciela na śląsku. Quote
sylrwia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ewentualnie może ktoś z dogomani karmiący tą karma odsprzeda Tobie karme na spróbowanie. Quote
Mokisia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zapomnialam dodać, że często bywam w Krakowie, więc jeśli ta karma jest tam dostępna to chętnie się dowiem gdzie. A zaraz napisze do glównego dystrybudora(masterfoods). Może będzie można kupić eagla w Będzinie na wystawie.Pozdrawiam Quote
karenina Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Mokisia']A zaraz napisze do glównego dystrybudora([B]masterfoods[/B]). [/quote] Od kiedy masterfoods jest dystrybutorem Eagle Pack? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A w krakowie nie wiem czy mozna gdzies kupic, chyba nie ma przedstawiciela lokalnego , ja zamawiam zawsze w szczecinie u dystrybutora. Quote
Zarazah Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Mokisia']Zapomnialam dodać, że często bywam w Krakowie, więc jeśli ta karma jest tam dostępna to chętnie się dowiem gdzie. A zaraz napisze do glównego dystrybudora(masterfoods). Może będzie można kupić eagla w Będzinie na wystawie.Pozdrawiam[/quote] W Krakowie Eagle Pack ma w swojej ofercie Krakvet. Ale oczywiście nie w cenie "dla hodowców" Quote
Mokisia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Pomyliłam się oczywiście!!! Napisałam masterfoods, a chodziło mi o petfoodworld.Ach, te upały...:oops: Krakvet to już zawsze cos, zaraz sparawdze sobie ich oferte. Quote
eduso Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 SLuchajcie , a ile kosztuje karma Eagle Pack holistyczna wersja rybna w klubie hodowcow? Bo cena 255 zl - 13,6 kg troche mnie przeraza ... :shake: Quote
ktrebor Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dostaniesz standardowy upust hurtowy. Czyli worek będzie kosztował około 150-170zł. Quote
karenina Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Eagle Pack wprowadził na polski rynek nową karme. Holistic select large and giant breeds adult, na ich stronie jeszcze jej nie widze, ja dostałam próbke w zeszłym tygodniu. Quote
eduso Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 *** Wow, byloby super... Tyle, ze ja nie mam zarejestrowanej hodowli, mam psa reproduktora, ale nie wiem czy to wystarczy do wstapienia do klubu hodowcow ? [quote name='ktrebor']Dostaniesz standardowy upust hurtowy. Czyli worek będzie kosztował około 150-170zł.[/quote] Quote
eduso Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 super... A oni na stronie maja taki punkt : bezpłatna dostawa do domu przy zakupie powyżej 200 PLN (w przypadku zamówienia na kwotę niższą, doliczany będzie koszt wysyłki w wysokości 30 PLN), Czyli jezeli karma w klubie hodowcow kosztuje ok. 180 zl (holistyczna z ryba) to dodatkowo musze doliczyc 30 zl za przesylke = 210 zl. ?? Czy mozesz kupic u dystrybutora za cene 180 zl pokazujac , ze masz karte czonkowska ? Quote
Agnes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Nie musisz zamawiac z ich strony. Skad jestes? Jesli z Warszawyto podam tel do dystrybutora na wawe. Jesli z innego miasta napisz do Eagle Pack (mail na stronie) i zapytaj o najblizszego dystrybutora. Wtedy jak zamowisz 15 kg to spokojnie masz gratis dostawe :) Chociaz zawsze sie lepiej upewnij. Quote
eduso Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ok, dzieki. Jestem z Poznania, wiec nie wiem czy bedzie tu blisko dystrybutor.... zaraz do nich napisze maila. dzieki !! Quote
Agnes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 mysle, ze sa szanse ;) A warto warto...ja ta karma karmie juz naprawde jakis czas i sucz ciagle wcina ze smakiem, wyglada bardzo fajnie. Czesto zdarzaja sie promocje - do 15 kg dodaja np 3 kg gratis tej samej karmy. Quote
eduso Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ja jeszze nigdy nie karmilam ta karma, ale widze duzo pozytywnych opinii.. Moj pies jest bardzo wrazliwy, zje byle co i juz ma biegunke... :/ TEraz jestem troche zmuszona dawac sucha karme RC Sensitivity Control - ma sie na niej b.dobrze, ale te konserwanty....ble. Eagle Packa tez samego podawac nie zamierzam - 1 posilek rano karma, a drugi jedzonko gotowane. Niepokoi mnie tylko w skladzie Eagle Packa sklad : Mączka z sardeli, sardynek i łososia (zachowująca trwałość dzięki mieszance tokoferoli i kwasku cytrynowego), mączka owsiana, brązowy ryż, kasza jęczmienna. Ta maczka owsiana i kasza - moj pies takich rzeczy niezbyt dobrze toleruje... :/ Quote
tobb Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='eduso']SLuchajcie , a ile kosztuje karma Eagle Pack holistyczna wersja rybna w klubie hodowcow? Bo cena 255 zl - 13,6 kg troche mnie przeraza ... :shake:[/QUOTE] Ja zapłaciłam w Krakvecie za rybną wersję Eagle Pack 213 zł. Musiałam tylko indywidualnie ustalić tą cenę i podać w którym sklepie jest taniej od nich (sklep Molinezja) i wtedy oni dają jeszcze minus 2% bez groszy - stąd właśnie cena 213 zł. Niestety nie mam rasowego psa więc nie mogę zapisać się do klubu hodowców :( Quote
Agnes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [B]eduso[/B] wiem ze temat nie ten, ale moze sprawdz skad te biegunki? U poprzedniej psicy tak bylo, zwalalam na to, ze jak zje cos nowego, cos innego to odrazu biegunka. Ale potem sie okazalo czym ona jest powodowana - badanie krwi + kalu wykazalo wszystko. Co do maczki - wiele razy bylo pisane na dogo o maczkach, ze maczka maczce nie rowna - nie zawsze oznacza to straszny syf. Quote
ktrebor Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='eduso']Ta maczka owsiana i kasza - moj pies takich rzeczy niezbyt dobrze toleruje... :/[/quote] Lepsze to niż pszenica i kukurydza:) Moje wcinały rybną karmę bardzo chętnie (w sumie nic dziwnego, dwa pochodzą z ojczyzny sushi :) ) , ale znam psy których dwudniowe głodzenie nie skłoni do jedzenia tej karmy. Quote
Agnes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 sa psy ktore w ogole nie tkna eagle pack, wiec tym raczej nie warto sie kierowac. Trzeba sprobowac na swoim psie i tyle. [B]eduso [/B]jesli sie okaze, ze masz dystrybutora tej karmy u siebie w Poznaniu, popros moze o kilka probek karmy ktora chcesz karmic? Quote
eduso Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 *** Dzieki za informacje ! [quote name='tobb']Ja zapłaciłam w Krakvecie za rybną wersję Eagle Pack 213 zł. Musiałam tylko indywidualnie ustalić tą cenę i podać w którym sklepie jest taniej od nich (sklep Molinezja) i wtedy oni dają jeszcze minus 2% bez groszy - stąd właśnie cena 213 zł. Niestety nie mam rasowego psa więc nie mogę zapisać się do klubu hodowców :([/quote] Quote
eduso Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 *** Ja juz robilam wszyteki chyba mozliwe badania... ;) Krew i kał - ok. Teraz daje mojemu psu proszek z dobrymi bakteriami i jest wszystko ok. To problem z jelitami. [quote name='Agnes'][B]eduso[/B] wiem ze temat nie ten, ale moze sprawdz skad te biegunki? U poprzedniej psicy tak bylo, zwalalam na to, ze jak zje cos nowego, cos innego to odrazu biegunka. Ale potem sie okazalo czym ona jest powodowana - badanie krwi + kalu wykazalo wszystko. Quote
Recommended Posts