Litterka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Popatrzcie, popatrzcie... A wiecie, jak ciężko ją do zdjęcia utrzymać? Wierci się, kręci, wyrywa. Po prostu żywe srebro! Jest obłędnie całuśna, zabawowa, szuka kontaktu z człowiekiem. Fantastycznie kładzie się brzuchem do góry. Potrzebuje właściciela, który ją utemperuje i wyszaleje. Ale długo nie posiedzi - kto by takiej nie chciał? Quote
akucha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ona jest walnięta, to cudo nie pies :lol: A Grej to taki ukochaniec. Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 byli wczoraj ludzie,ogladali Greja,ale ogladali tez inne psy,szczeniaki tez,ale sie nie zdecydowali.Moze potem. Quote
akucha Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wystawiłam je dzisiaj znowu. Może jednak ktoś je wypatrzy i zabierze. Takie psy... Quote
brazowa1 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 jamniczkowata prawie na wylocie,pewnie w tym tygodniu juz jej nie bedzie.Bardzo dobra opieke bedzie miala suczka. Ale Grej czeka.... Quote
Kasia25 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ech, szkoda Greja, bardzo szkoda. Wiolka, czy Buraczek zamieszkał niedaleko mojego miejsca harówy? Ja go chyba widziałam z okna autobusu niebieską smyczkę miał, paskudek:lol: Quote
Onaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Troszkę tu nie zglądałam a tu widzę że psiaczki w domkach już, i Buraczkowi się udało :lol:. Tylko Grej jeszcze czeka. Quote
brazowa1 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Burakowi sie udalo dzieki koss,przyprowadzila do schroniska dwie miłe Panie :) i teraz Burak nazywa sie Lemur A grej czeka,do tego wrzaskun sie mały zrobil,jest czujny i szczeka na ludzi odwiedzajacych schronisko. Quote
brazowa1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 jeszcze tego Greja wyslac do domu albo go zaknebluje!zeby sie nie darł na ludzi,bo złe wrażenie robi. Quote
brazowa1 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 no,Grej poszedl.Ludzie ok,oczywiscie,jaka to bedzie adopcja,okaze sie w praniu.Trzymajmy mocno kciuki!!! Quote
brazowa1 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 a wiesz,Kasiu czemu z Bossem nie wyszlo?A pamietasz,ile razy prosilam o usuniecie jego banera???? Quote
Kasia25 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
akucha Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 O kurde, to trzymam za Greja!!!! :lol: Jak się zachował? Quote
brazowa1 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 w boksie,jak to on,byl rozproszony,ludzie chcieli,zeby im wpadl w ramiona,zupełnie inaczej Grej zachowuje sie poza boksem,na spacerze.Poszli na spacer,wrócili i zdecydowali sie go zabrac ze soba.A swoja droga-skad w ludziach to przeświadczenie o ich wyjatkowosc...przeciez to normalne,ze pies bedzie zainteresowany osoba,ktora cos dla niego znaczy,czyli np mna,bo mam smycz w reku i czasem go zabierałam. Quote
Litterka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Pracowity dzień w schronisku. Grejku, powodzenia! :multi::multi::multi: Quote
akucha Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Może zasugerowali się opisem. Wiesz, poczytaja, tkliwość w nich wzbiera, wyobrażają sobie emocje psa i budzi się wizja zbawcy... Mam nadzieję, że go nie oddadzą. Quote
Recommended Posts