Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Popatrzcie, popatrzcie... A wiecie, jak ciężko ją do zdjęcia utrzymać? Wierci się, kręci, wyrywa. Po prostu żywe srebro! Jest obłędnie całuśna, zabawowa, szuka kontaktu z człowiekiem. Fantastycznie kładzie się brzuchem do góry. Potrzebuje właściciela, który ją utemperuje i wyszaleje. Ale długo nie posiedzi - kto by takiej nie chciał?

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech, szkoda Greja, bardzo szkoda.
Wiolka, czy Buraczek zamieszkał niedaleko mojego miejsca harówy? Ja go chyba widziałam z okna autobusu niebieską smyczkę miał, paskudek:lol:

Posted

Burakowi sie udalo dzieki koss,przyprowadzila do schroniska dwie miłe Panie :) i teraz Burak nazywa sie Lemur
A grej czeka,do tego wrzaskun sie mały zrobil,jest czujny i szczeka na ludzi odwiedzajacych schronisko.

Posted

w boksie,jak to on,byl rozproszony,ludzie chcieli,zeby im wpadl w ramiona,zupełnie inaczej Grej zachowuje sie poza boksem,na spacerze.Poszli na spacer,wrócili i zdecydowali sie go zabrac ze soba.A swoja droga-skad w ludziach to przeświadczenie o ich wyjatkowosc...przeciez to normalne,ze pies bedzie zainteresowany osoba,ktora cos dla niego znaczy,czyli np mna,bo mam smycz w reku i czasem go zabierałam.

Posted

Może zasugerowali się opisem. Wiesz, poczytaja, tkliwość w nich wzbiera, wyobrażają sobie emocje psa i budzi się wizja zbawcy...
Mam nadzieję, że go nie oddadzą.