Isadora7 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Kasia77']I dzisiaj też na spacerek na pierwszą[/QUOTE] I z ciotką Isadorą też Quote
Kasia77 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Pinesk@']Żadne zainteresowanie małą?[/QUOTE] Żadne,najzupełniej żadne,i Pinka i Ząbek...-aż trudno uwierzyć,że choćby jednego marnego telefonu... A Pineska to naprawdę kochana sunia,"najwierniejsza" ze wszystkich moich szczekaczy-kiedy wyjdę na chwilę poza dom,a one zostają na dworzu,wszystkie szybko się nudzą czekaniem i idą sobie,tylko Pineska czeka....wiernie przy furtce,i jakbym długo nie wracała,to Pineska nie ruszy się z miejsca... Quote
danka1234 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Pinesiu pokazuj sie wysoko,moze tutaj ktos Cie wreszcie wypatrzy. Quote
Kasia77 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Pineska zbiera na duuuży prezent pod choinkę: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174923-Dla-Dzieci-Na-utrzymanie-tymczasA-w-Kup-Teraz-Do-15go-Grudnia?p=13629719#post13629719[/URL] Quote
Pinesk@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Ciocie pineskowe mam u siebie od kilkunastu dni dwóch tymczasowiczów, pomożecie zrobić bazarek dla maluchów? To byłby mój pierwszy i nie wiem jak się do tego zabrać żeby nie popełnić jakichś błędów. :roll: Quote
Kasia77 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Pinesk@']Ciocie pineskowe mam u siebie od kilkunastu dni dwóch tymczasowiczów, pomożecie zrobić bazarek dla maluchów? To byłby mój pierwszy i nie wiem jak się do tego zabrać żeby nie popełnić jakichś błędów. :roll:[/QUOTE] Ja robić nie umie,ale Danusie proszę jak trzeba.Jak Danusi wysłaćby link do wątku(żeby zdjęcia maluchów miała),to na pewno nie odmówi banerka:) Quote
danka1234 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 kasiu ale Pineska pyta czy pomozemy zrobic bazarek a nie banerek. Pineska ,najlepiej wzoruj sie na jakims bazarku,chocby naszym.Zrób fotki rzeczy do sprzedania ,wstaw na watek po 5 na 1 post bo wiecej nie wolno.opisz to wszystko ,podaj cene i jak nie bedziesz czegos wiedziała to pytaj.Bazarek zakładasz w dziale z bazarkami tak jak nowy post. Quote
Pinesk@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 No właśnie, bazarek a nie banerek. Regulamin sobie przeczytałam bazarku, fanty mam, tylko proszę o pomoc w reszcie spraw :) Quote
danka1234 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 pytaj co chcesz wiedzieć na temat bazarku. Quote
Pinesk@ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Noż kurka, napisałam się i posta mi zeżarło. Wiec w skrócie: Jaki optymalny czas bazarku? Jaka przesyłka? Polecona, zwykła czy wg uznania kupującego? Rozlliczenia po zakończeniu bazarku muszą być tez w pierwszym poście tymczasowiczów ? Zaksiegowane wpłaty mogę sprawdzic bezpośrednio w banku? Codziennie muszę biegac i sprawdzac czy ktoś wplacił? nie pamietam o co jeszcze chciałąm zapytac.. jak sobie przypomnę to zapytam ;) Quote
Kasia77 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='danka1234']kasiu ale Pineska pyta czy pomozemy zrobic bazarek a nie banerek. Pineska ,najlepiej wzoruj sie na jakims bazarku,chocby naszym.Zrób fotki rzeczy do sprzedania ,wstaw na watek po 5 na 1 post bo wiecej nie wolno.opisz to wszystko ,podaj cene i jak nie bedziesz czegos wiedziała to pytaj.Bazarek zakładasz w dziale z bazarkami tak jak nowy post.[/QUOTE] O rany...,przepraszam,Ja ostatnio przez co niektóre wątki tu na dogo(a ściślej mówiąc ludzi!!!),to z nerwów nieprzytomna jestem i nawet nie wiem co czytam..... W bazarkach oczywiście i Ja pomogę jak najbardziej. Quote
Pinesk@ Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Ciotki to znowu ja, mam pytanie czy znacie kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w USTCE ? A tak w ogóle to co u małej słychać ? :) Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Pinesk@']Ciotki to znowu ja, mam pytanie czy znacie kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w USTCE ? A tak w ogóle to co u małej słychać ? :)[/QUOTE] U Pinki w porządku. Ze Słupska do Ustki jest niedaleko,ale Ja dopiero po 20tym,przed samymi świętami mogabym pomóc,bo wcześniej nie mam jak dojechać Quote
danka1234 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 na kiedy potrzebna jest ta wizyta i dla jakiego psiaczka,podaj watek. Quote
Pinesk@ Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Dostałam PW od jednaj z dogomaniaczek, wątku mi nie podała, właśnie poprosiłam. Malgorzata 40 zgłosiła się chętna do wizyty więc już chyba będzie ktoś jednak. W razie czego poinformuję a link do wątku jak dostanę to podam. Quote
danka1234 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 wiem od Małgorzty ze ma pojechac na ta wizyte ale nie wiedziłam ze chodzi o ta sama. Kasiu co u Pinesi ,nadal cisza w sprawie adopcji? Quote
Kasia77 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='danka1234']Kasiu co u Pinesi ,nadal cisza w sprawie adopcji?[/QUOTE] Ja już nie wiem,czy w ogóle kiedyś ktoś zadzwoni:shake:,nie mówiąc żeby był normalny-tzn.nadający się na dom adopcyjny:razz: Quote
danka1234 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 odnowie ogłoszenia dla Pinesi choc jak widac na nic sie zdały tak samao jak u Ząbka. Quote
Kasia77 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [Quote = danka1234; 13705475] odnowie ogłoszenia dla Pinesi choc jak widac na nic sie zdały tak samao jak u Żabka. [/ QUOTE] Dzięki Danusiu. U Pinseki możnaby tylko napiać tyle samo co u Ząbka:shake: ..... Quote
E-S Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Chyba trzeba aktywniej "podbijać" Pineskę do góry. Quote
Pinesk@ Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Tak, trzeba podbijac, może ktoś ją akurat wypatrzy ... Quote
danka1234 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 zatem w góre Pinesiu skoro mozna liczyc juz tylko na to ze Cie tutaj ktos wypatrzy. kasiu Twoje banery nie działaja po nowej dogomani,pobierz ode mnie ,mam na nowo podlinkowany. Quote
Recommended Posts