Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pinesk@']Żadne zainteresowanie małą?[/QUOTE]

Żadne,najzupełniej żadne,i Pinka i Ząbek...-aż trudno uwierzyć,że choćby jednego marnego telefonu...
A Pineska to naprawdę kochana sunia,"najwierniejsza" ze wszystkich moich szczekaczy-kiedy wyjdę na chwilę poza dom,a one zostają na dworzu,wszystkie szybko się nudzą czekaniem i idą sobie,tylko Pineska czeka....wiernie przy furtce,i jakbym długo nie wracała,to Pineska nie ruszy się z miejsca...

Posted

Pineska zbiera na duuuży prezent pod choinkę:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174923-Dla-Dzieci-Na-utrzymanie-tymczasA-w-Kup-Teraz-Do-15go-Grudnia?p=13629719#post13629719[/URL]

Posted

Ciocie pineskowe mam u siebie od kilkunastu dni dwóch tymczasowiczów, pomożecie zrobić bazarek dla maluchów? To byłby mój pierwszy i nie wiem jak się do tego zabrać żeby nie popełnić jakichś błędów. :roll:

Posted

[quote name='Pinesk@']Ciocie pineskowe mam u siebie od kilkunastu dni dwóch tymczasowiczów, pomożecie zrobić bazarek dla maluchów? To byłby mój pierwszy i nie wiem jak się do tego zabrać żeby nie popełnić jakichś błędów. :roll:[/QUOTE]

Ja robić nie umie,ale Danusie proszę jak trzeba.Jak Danusi wysłaćby link do wątku(żeby zdjęcia maluchów miała),to na pewno nie odmówi banerka:)

Posted

kasiu ale Pineska pyta czy pomozemy zrobic bazarek a nie banerek.
Pineska ,najlepiej wzoruj sie na jakims bazarku,chocby naszym.Zrób fotki rzeczy do sprzedania ,wstaw na watek po 5 na 1 post bo wiecej nie wolno.opisz to wszystko ,podaj cene i jak nie bedziesz czegos wiedziała to pytaj.Bazarek zakładasz w dziale z bazarkami tak jak nowy post.

Posted

Noż kurka, napisałam się i posta mi zeżarło. Wiec w skrócie:
Jaki optymalny czas bazarku?
Jaka przesyłka? Polecona, zwykła czy wg uznania kupującego?
Rozlliczenia po zakończeniu bazarku muszą być tez w pierwszym poście tymczasowiczów ?
Zaksiegowane wpłaty mogę sprawdzic bezpośrednio w banku? Codziennie muszę biegac i sprawdzac czy ktoś wplacił?
nie pamietam o co jeszcze chciałąm zapytac.. jak sobie przypomnę to zapytam ;)

Posted

[quote name='danka1234']kasiu ale Pineska pyta czy pomozemy zrobic bazarek a nie banerek.
Pineska ,najlepiej wzoruj sie na jakims bazarku,chocby naszym.Zrób fotki rzeczy do sprzedania ,wstaw na watek po 5 na 1 post bo wiecej nie wolno.opisz to wszystko ,podaj cene i jak nie bedziesz czegos wiedziała to pytaj.Bazarek zakładasz w dziale z bazarkami tak jak nowy post.[/QUOTE]

O rany...,przepraszam,Ja ostatnio przez co niektóre wątki tu na dogo(a ściślej mówiąc ludzi!!!),to z nerwów nieprzytomna jestem i nawet nie wiem co czytam.....

W bazarkach oczywiście i Ja pomogę jak najbardziej.

Posted

[quote name='Pinesk@']Ciotki to znowu ja, mam pytanie czy znacie kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w USTCE ?

A tak w ogóle to co u małej słychać ? :)[/QUOTE]

U Pinki w porządku.

Ze Słupska do Ustki jest niedaleko,ale Ja dopiero po 20tym,przed samymi świętami mogabym pomóc,bo wcześniej nie mam jak dojechać

Posted

Dostałam PW od jednaj z dogomaniaczek, wątku mi nie podała, właśnie poprosiłam. Malgorzata 40 zgłosiła się chętna do wizyty więc już chyba będzie ktoś jednak. W razie czego poinformuję a link do wątku jak dostanę to podam.

Posted

[quote name='danka1234']Kasiu co u Pinesi ,nadal cisza w sprawie adopcji?[/QUOTE]

Ja już nie wiem,czy w ogóle kiedyś ktoś zadzwoni:shake:,nie mówiąc żeby był normalny-tzn.nadający się na dom adopcyjny:razz:

Posted

[Quote = danka1234; 13705475] odnowie ogłoszenia dla Pinesi choc jak widac na nic sie zdały tak samao jak u Żabka. [/ QUOTE]

Dzięki Danusiu.
U Pinseki możnaby tylko napiać tyle samo co u Ząbka:shake: .....