Jump to content
Dogomania

UWAGA! ab-agnieszka z Gliwic to oszustka! okradła bezdomne psiaki!NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!

Recommended Posts

Posted

przelewu dalej nie ma:angryy:
ab-agnieszka zerwała naszą umowę, nie wywiązała się z obietnicy-ze swojego pisemnego zobowiązania więc zmieniłam tytuł.
wściekła jestem na siebie, że nawet trochę wierzyłam w jej dobre chęci:angryy::angryy::angryy:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']przelewu dalej nie ma:angryy:
ab-agnieszka zerwała naszą umowę, nie wywiązała się z obietnicy-ze swojego pisemnego zobowiązania więc zmieniłam tytuł.
wściekła jestem na siebie, że nawet trochę wierzyłam w jej dobre chęci:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

Aga, nie tylko Ty uwierzyłaś :shake:
Zawsze myślałam, że tak do końca nie można być złym, a jednak można :roll:

Posted

Znalazłam się na tym wątku bo podesłała mi go Ageralion ale teraz się już zupełnie pogubiłam.
Postanowiłam z reszty $ Enigmy przelać po 50 zł na Halo i Czekoladkę (która jeszcze nie ma swojego watku na Dogo)
i byłam pewna, że oba psiaki znajdują się pod opieką p.Danusi w Szczecinku... podobnie jak łysy Dagi. Już przygotowałam
jeden wspólny przelew ale Marta pisze, że Halo i Czekoladka należą do jakiejś Bandy Bogatyńskiej...nie wiem o co w tym
wszystkim chodzi, do tego te oszustwa jakiejś Agnieszki. Jeśli mogę prosić o krótkie wyjaśnienie, napiszcie kilka zdań.

Posted

[quote name='Enigma79']Znalazłam się na tym wątku bo podesłała mi go Ageralion ale teraz się już zupełnie pogubiłam.
Postanowiłam z reszty $ Enigmy przelać po 50 zł na Halo i Czekoladkę (która jeszcze nie ma swojego watku na Dogo)
i byłam pewna, że oba psiaki znajdują się pod opieką p.Danusi w Szczecinku... podobnie jak łysy Dagi. Już przygotowałam
jeden wspólny przelew ale Marta pisze, że Halo i Czekoladka należą do jakiejś Bandy Bogatyńskiej...nie wiem o co w tym
wszystkim chodzi, do tego te oszustwa jakiejś Agnieszki. Jeśli mogę prosić o krótkie wyjaśnienie, napiszcie kilka zdań.[/QUOTE]
Przeraziłas sie?:) Ab-gnieszka zbierala pieniadze dla psw i je sobie "wziela"...

Posted

[quote name='Enigma79']Znalazłam się na tym wątku bo podesłała mi go Ageralion ale teraz się już zupełnie pogubiłam.
wszystkim chodzi, do tego te oszustwa jakiejś Agnieszki. Jeśli mogę prosić o krótkie wyjaśnienie, napiszcie kilka zdań.[/QUOTE]

Tak, zarówno Halo, jak i Czekoladka oraz parę innych amstaffów i pit bulli należą do Bandy Bogatyńskiej - czyli są pod opieką agagi21, Ani z Poznania i moją.
Ab-agnieszka była jedną z nas, na jej konto były zbierane pieniądze. Niestety, okazała się oszustką, okradła psy i wszystkich darczyńców - jest prowadzone przeciwko niej postępowanie karne.

Jej dług wobec nas i naszych psów to kilka tysięcy złotych, z czego część spłaciła dobrowolnie po skierowaniu sprawy na policję, a teraz znów przestała wywiązywać się ze swojego zobowiązania.
Pieniądze wpłacane są na rachunek agagi21, skąd przekazywane są do hoteli w Bogatyni i w Szczecinku. Konto do wpłaty poda Ci na PW agaga21. ;)

Posted

[B]w skrócie:[/B]
banda bogatyńska (BB) to psy które kiedys jeździły do hoteliku w bogatyni, potem również do szczecinka ale pozostała już umowna nazwa "[B]BB[/B]".
zorganizowałyśmy sobie pomoc dla ttb razem z agnieszką32, anią z poznania i ab-agnieszką.
ab-agnieszka zbierała na nie pieniądze przez dłuższy czas ale po pewnym czasie sobie te pieniądze przywłaszczyła:angryy::angryy:
zostałyśmy z nieopłaconymi w hotelach psami, bez grosza, z długami, gdyz okazało się ze ab-agnieszka nie popłaciła ostatnich wtedy zaległości za psy! na szczęście dzieki pomocy wspaniałych ludzi udało nam się popłacić wszystko i wyjść na prostą.
sprawa jest od dawna na policji, ab-agnieszka zobowiązała sie oddać pieniądze ale znów robi sobie z nas "jaja" delikatnie mówiąc.

halo i czekolada są właśnie psami własnie naszymi. halo jest juz w szczecinku u danusi, czekolada dziś tam dojedzie z furciaczkiem. możesz zrobić przelew do mnie, gdyz ja zajmuje się teraz naszymi rachunkami. na dzień dzisiejszy wszystkie psy sa opłacone, kolejne przelewy będe robić po 20 czerwca.
dzięki serdeczne za pomoc!

edit:
agnieszka32, pisałyśmy w tym samym czasie ;)

Posted

Okraść psa... ludzie nie mają sumień... Rozparcelowałyśmy z Ageralion $ Enigmy następująco :
- 74 zł dla Traktorka (Fundacja SOS Bokserom)
- 50 zł dla łysego Dagi (Szczecinek)
- 50 zł dla Halo
- 50 zł dla Czekoladki
Ponieważ lubię odwiedzać pocztę ;) (szczególnie, jak emeryci stoją w kolejce po swoje $), pieniążki dostaniecie na pewno
dopiero ok wtorku.

Posted

nasza czekolada po wielu organizacyjnych problemach jest w koncu w drodze. sunia po wyjściu z kojca zemdlała...jedzie teraz w klimatryzowanym aucie ale musi ją koniecznie przebadac weterynarz. mam nadzieje że to tylko upał i słaba kondycja a nie coś innego. czekoladkę wiezie donvitow. sunia przenocuje w gaju a jutro pojedzie do szczecinka z filipem(przynajmniej taki jest plan).

Posted

[quote name='agaga21']nasza czekolada po wielu organizacyjnych problemach jest w koncu w drodze. sunia po wyjściu z kojca zemdlała...jedzie teraz w klimatryzowanym aucie ale musi ją koniecznie przebadac weterynarz. mam nadzieje że to tylko upał i słaba kondycja a nie coś innego. czekoladkę wiezie donvitow. sunia przenocuje w gaju a jutro pojedzie do szczecinka z filipem(przynajmniej taki jest plan).[/QUOTE]

Jejku, może to z wycieńczenia - siedziała w tym Klembowie tyle czasu w jakiejś klatce, w norze czy cholera wie gdzie, teraz ten upał... Trzymaj się malutka, będzie już tylko lepiej.

Posted

[quote name='agnieszka32']Jejku, może to z wycieńczenia - siedziała w tym Klembowie tyle czasu w jakiejś klatce, w norze czy cholera wie gdzie, teraz ten upał... Trzymaj się malutka, będzie już tylko lepiej.[/QUOTE]
nie aga, ona była teraz w hoteliku w konstancinie, który opłaciła z własnej kieszeni furciaczek

czekolada wcale nie w kolorze czekolady... ;)
[IMG]http://i49.tinypic.com/2vkjp6q.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Kana']

Agnieszka ma 5 dni na kolejną ratę... ?[/QUOTE]
tak, ponoć jutro ma wpłynąć 1800zł od niej-jako reszta z poprzedniej raty+nowa rata.

Posted

[quote name='pinkmoon']Ciotki czy Czekoladka ma osobny wątek?[/QUOTE]
dziś jej założę. czekałam z tym aż będzie w naszych rękach ;)

czekam tez do jutra z rozliczeniem. wstawię wieczorkiem jak juz te 1800zł wpłynie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']nasza czekolada po wielu organizacyjnych problemach jest w koncu w drodze. sunia po wyjściu z kojca zemdlała...jedzie teraz w klimatryzowanym aucie ale musi ją koniecznie przebadac weterynarz. mam nadzieje że to tylko upał i słaba kondycja a nie coś innego. czekoladkę wiezie donvitow. sunia przenocuje w gaju a jutro pojedzie do szczecinka z filipem(przynajmniej taki jest plan).[/QUOTE]

Matko kochana ale mnie teraz przestraszylas!
Mam nadzieje ze to nic powaznego...

Posted

No ciotka ! Tylko jak dostaniesz te pieniądze to nie zachlej czasem .. wiesz piątek w końcu [img]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/img]