agaga21 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='baster&lusi']Dostajecie wezwania czy trzeba to zgłosić u siebie na komendzie?[/QUOTE] witam pani grażynko:loveu: [B]najlepiej samemu zgłaszać się u siebie na komendzie[/B], bo może się zdarzyć, że będą wzywać świadków/poszkodowanych i wtedy nie wiadomo czy do komendy w wolsztynie, gdzie zgłaszałam sprawe, czy na komendę w gliwicach, gdzie było dokonane przestępstwo, czy do komendy najbliższej dla każdego ze świadków. [B]nie wiem, czy mogę podać tu publicznie numer sprawy?[/B] może ktoś się orientuje? jeśli nie to chętnym podam na pw. Quote
agaga21 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='Kana']agaga21 napisz do Fibi żeby nie robiła wpłat do ab agnieszki.[/QUOTE] napisałam. Quote
chita Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 nr sprawy mozesz podac, pamietam ze Amit na watku oszustek tez podal wraz z adresem komisariatu ktory prowadzi postepowanie Quote
coronaaj Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='agaga21'] [B]nie wiem, czy mogę podać tu publicznie numer sprawy?[/B] może ktoś się orientuje? jeśli nie to chętnym podam na pw.[/QUOTE] Ja podawalam i adres Komendy...wszystko...chodzilo o oszustki z okolic Poznania...(Pusia) Quote
E-S Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='agaga21'] [B]nie wiem, czy mogę podać tu publicznie numer sprawy?[/B] może ktoś się orientuje? jeśli nie to chętnym podam na pw.[/QUOTE] Możesz spokojnie, nr sprawy nie jest żadną tajemnicą. Ewa Quote
agaga21 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [COLOR=Red][COLOR=Black]ok. [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red][SIZE=5] podaję numer sprawy:[/SIZE][/COLOR][/B] [SIZE=7][COLOR=Red][B]RSD 116/10 [/B][SIZE=3]MIASTO W KTÓRYM ZGŁASZAŁAM PRZESTĘPSTWO-[/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=5]WOLSZTYN [/SIZE][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Blue]BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE CHOĆ 10 ZŁ WPŁACIŁY NA KONTO AB-AGNIESZKI, BY ZGŁASZAŁY SIĘ NA KOMENDĘ POLICJI W SWOICH MIASTACH I SKŁADAŁY ZEZNANIA W TEJ SPRAWIE. DOBRZE JEST MIEĆ ZE SOBĄ WYDRUKI POTWIERDZENIA PRZELEWU. [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue]NIE PUŚĆMY PŁAZEM TEGO OSZUSTWA! [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Blue]TO WASZE PIENIĄDZE, KTÓRE PRZEZNACZYLIŚCIE NA RATOWANIE PSÓW! AB-AGNIESZKA POWINNA JE ZWRÓCIĆ. NIE CHCIAŁA PO DOBROCI? NIECH JEJ SĄD NAKAŻE! [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
fioneczka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 z miłą chęcią potuptam gdzie trzeba :) Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Agnieszka twoje wpłaty to krzyk rozpaczy czy forma obrony ?? Maskara !!!! Mam nadzieje ze kara jej nie ominie !!! Quote
agaga21 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 nasze nowe psiaki simens i morris dotarły w piątek do hoteliku. [COLOR=Red][B]dziś zapłaciłam za ich hotelowanie -200zł za morrisa -200zł za simensa[/B][/COLOR] na dniach dostanę fakturę z lecznicy, w której przebywał morris, zostanie jeszcze do zapłacenia 200zł za transport chłopaków do szczecinka. Quote
Alicja Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 zaproszę na Bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/180944-Dla-kaA-dego-CoA-fajnego-na-TTB-do-6-marca?p=14213899#post14213899[/url] wkrótce bazarek na BB Quote
agaga21 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 zrobiłam przelewy: [COLOR=Red][B]-200zł za transport morrisa i simensa[/B][/COLOR] (dziękuję bardzo filipowi-bratu ms_arwi za pomoc) [COLOR=Red][B]-400zł za barona[/B][/COLOR] Quote
Saint Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Trochę się tu znowu nabałaganiło miejscami - dzisiaj będzie sprzątanie :) Quote
agaga21 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 postaram się dziś zaktualizować wpłaty i wydatki. [COLOR=Blue][B]przypominam też o tym, by każdy z wpłacających poszedł jak najszybciej na policję zeznawać!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=Blue]nie pozwólcie by nasze psiaki straciły te pieniądze! jest szansa, by je odzyskać wcześniej czy później...[/COLOR] Quote
agaga21 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 uzupełniłam pierwszy post. mam nadzieję że żadnej wpłaty nie pominęłam. zerknijcie proszę, zobaczcie czy się wszystko zgadza. [B] oprócz na hotele, zbieramy również na operacje morrisa. będą potrzebne 2 operacje bioder, koszt każdej z nich to minimum 350zł + leki, opieka lekarska po operacji, koszty transportu.[/B] Quote
agaga21 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [B]doszły wpłaty: 20zł lilutosi 10zl alicja 10zł teresa b.[/B] [COLOR=Red][B]zapłaciłam -200zł za hotel diabła[/B][/COLOR] [B][SIZE=3]bardzo proszę o pomoc bazarkowo-finansową na nasze psiaki. wiele osób ze swoich deklaracji się "wykruszyło":shake:, wpływów jest coraz mniej a wydatków coraz więcej-bo i nowe psiaki mamy.[/SIZE] [SIZE=3]w tym miesiącu może być krucho, mogą być problemy z opłaceniem wszystkich psów w hotelach. aż boję się pomyśleć co będzie za miesiąc![/SIZE][/B] [B][SIZE=3]nie wiem ile osób poszło zeznawać na policji. w każdym razie im więcej osób pójdzie, tym większe mamy szanse na odzyskanie choćby części kwoty. proszę, nie pozwólmy by te pieniądze przepadły! [SIZE=2]no więc jeszcze raz: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- [/SIZE][/SIZE][/B][B][COLOR=Red][SIZE=5]podaję numer sprawy:[/SIZE][/COLOR][/B] [SIZE=7][COLOR=Red][B]RSD 116/10 [/B][SIZE=3]MIASTO W KTÓRYM ZGŁASZAŁAM PRZESTĘPSTWO-[/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=5]WOLSZTYN [/SIZE][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Blue]BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE CHOĆ 10 ZŁ WPŁACIŁY NA KONTO AB-AGNIESZKI, BY ZGŁASZAŁY SIĘ NA KOMENDĘ POLICJI W SWOICH MIASTACH I SKŁADAŁY ZEZNANIA W TEJ SPRAWIE. DOBRZE JEST MIEĆ ZE SOBĄ WYDRUKI POTWIERDZENIA PRZELEWU. [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue]NIE PUŚĆMY PŁAZEM TEGO OSZUSTWA! [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Blue]TO WASZE PIENIĄDZE, KTÓRE PRZEZNACZYLIŚCIE NA RATOWANIE PSÓW! AB-AGNIESZKA POWINNA JE ZWRÓCIĆ. NIE CHCIAŁA PO DOBROCI? NIECH JEJ SĄD NAKAŻE![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3] -------------------------------------------------------------------------------------- [/SIZE][/B] Quote
agaga21 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 zapraszam na nasz nowy bazarek, który pomoże utrzymać nasze psiaki w hotelikach [url]http://www.dogomania.pl/threads/181657-TU-ZNAJDZIESZ-WSZYSTKO-MEGA-BAZAR-NA-BB-do-25-marca?[/url] Quote
agaga21 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='baster&lusi']moja deklaracja pójdzie w piątek[/QUOTE] pani grażyno, dziękuję. wiem że możemy zawsze na panią liczyć. Quote
baster&lusi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ab-agnieszko 13 grudnia dostałam od Ciebie taką wiadomość :Przykro mi bardzo ze zawiodlam jestem oczywiscie winna zaistnialej sytuacji ale nie wszystko czlowiek moze przewidziec a komputery czasami popelniaja bledy. Psaki sa moja najwieksza miloscia. Przepraszam . Jeśli czasem tu wchodzisz to proszę wytłumacz się z zaistniałej sytuacji.Wysyłałam Ci pieniądze na te bidule,choc sama nie mam za wiele.Tak mi żal tych psiaków w schroniskach,że wysupłam ostatni grosz a im pomogę,bo inaczej nie mogę im pomóc. Quote
ms_arwi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ja drugi miesiac nie dostaje wyplaty a dodatkowo w tym jeszcze moje marne stypendium nie przyszlo... :( Straszne jest nie moc pomoc, mam nadzieje, ze niedlugo sie ten stan poprawi. Quote
agaga21 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [B]doszły dziś wpłaty: 20zł aga_krzys 100zł p.grażyna n. 100zł p. grażyna m-d[/B] [B][COLOR=Red] serdecznie dziękuję wszystkim, którzy wspierają nasze psiaki!!![/COLOR][/B] Quote
LILUtosi Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Deklarowałam na Barona 20 zł i nadal będę płacić. Niestety nie mogę więcej teraz. Quote
agaga21 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [B]doszły wpłaty: 30zł MARGOL 200zł agnieszka32 20zł fioneczka 30zł drzagodha(zaległe z mojego bazarku)[/B] Quote
Kana Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [SIZE=4][COLOR=Red][B]Zapraszamy na bazarek dla okradzionych psiaków BB !!!![/B][/COLOR][/SIZE] [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/182102-Super-torebka-porcelanki-puzzle-gra-MONOPOLY-i-prawdziwy-papirus-NA-BB-do-30-03?p=14319852#post14319852[/url][/U][URL="http://www.dogomania.pl/../182102-Super-torebka-porcelanki-puzzle-gra-MONOPOLY-i-prawdziwy-papirus-NA-BB-do-30-03"][/URL] Quote
agnieszka32 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ojej, a jak to się stało, że ja tutaj swojego bazarku na BB nie dodałam? Zapraszam!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/181904-Nowe-obroA-e-i-smycze-Pitman-Woza-i-inne-na-BB-do-31-03-2010[/url] Quote
Recommended Posts