Jump to content
Dogomania

UWAGA! ab-agnieszka z Gliwic to oszustka! okradła bezdomne psiaki!NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!

Recommended Posts

Posted

[quote name='baster&lusi']Dostajecie wezwania czy trzeba to zgłosić u siebie na komendzie?[/QUOTE]
witam pani grażynko:loveu:
[B]najlepiej samemu zgłaszać się u siebie na komendzie[/B], bo może się zdarzyć, że będą wzywać świadków/poszkodowanych i wtedy nie wiadomo czy do komendy w wolsztynie, gdzie zgłaszałam sprawe, czy na komendę w gliwicach, gdzie było dokonane przestępstwo, czy do komendy najbliższej dla każdego ze świadków.

[B]nie wiem, czy mogę podać tu publicznie numer sprawy?[/B] może ktoś się orientuje?
jeśli nie to chętnym podam na pw.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']

[B]nie wiem, czy mogę podać tu publicznie numer sprawy?[/B] może ktoś się orientuje?
jeśli nie to chętnym podam na pw.[/QUOTE]

Ja podawalam i adres Komendy...wszystko...chodzilo o oszustki z okolic Poznania...(Pusia)

Posted

[quote name='agaga21']
jeśli nie to chętnym podam na pw.[/QUOTE]
Możesz spokojnie, nr sprawy nie jest żadną tajemnicą.
Ewa

Posted

[COLOR=Red][COLOR=Black]ok. [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red][SIZE=5]

podaję numer sprawy:[/SIZE][/COLOR][/B]

[SIZE=7][COLOR=Red][B]RSD 116/10
[/B][SIZE=3]MIASTO W KTÓRYM ZGŁASZAŁAM PRZESTĘPSTWO-[/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=5]WOLSZTYN

[/SIZE][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Blue]BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE CHOĆ 10 ZŁ WPŁACIŁY NA KONTO AB-AGNIESZKI, BY ZGŁASZAŁY SIĘ NA KOMENDĘ POLICJI W SWOICH MIASTACH I SKŁADAŁY ZEZNANIA W TEJ SPRAWIE. DOBRZE JEST MIEĆ ZE SOBĄ WYDRUKI POTWIERDZENIA PRZELEWU.

[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue]NIE PUŚĆMY PŁAZEM TEGO OSZUSTWA! [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Blue]TO WASZE PIENIĄDZE, KTÓRE PRZEZNACZYLIŚCIE NA RATOWANIE PSÓW!
AB-AGNIESZKA POWINNA JE ZWRÓCIĆ. NIE CHCIAŁA PO DOBROCI? NIECH JEJ SĄD NAKAŻE!
[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

nasze nowe psiaki simens i morris dotarły w piątek do hoteliku.
[COLOR=Red][B]dziś zapłaciłam za ich hotelowanie

-200zł za morrisa
-200zł za simensa[/B][/COLOR]

na dniach dostanę fakturę z lecznicy, w której przebywał morris, zostanie jeszcze do zapłacenia 200zł za transport chłopaków do szczecinka.

Posted

zaproszę na Bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/180944-Dla-kaA-dego-CoA-fajnego-na-TTB-do-6-marca?p=14213899#post14213899[/url]

wkrótce bazarek na BB

Posted

zrobiłam przelewy:

[COLOR=Red][B]-200zł za transport morrisa i simensa[/B][/COLOR] (dziękuję bardzo filipowi-bratu ms_arwi za pomoc)
[COLOR=Red][B]-400zł za barona[/B][/COLOR]

Posted

postaram się dziś zaktualizować wpłaty i wydatki.
[COLOR=Blue][B]przypominam też o tym, by każdy z wpłacających poszedł jak najszybciej na policję zeznawać!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=Blue]nie pozwólcie by nasze psiaki straciły te pieniądze! jest szansa, by je odzyskać wcześniej czy później...[/COLOR]

Posted

uzupełniłam pierwszy post. mam nadzieję że żadnej wpłaty nie pominęłam. zerknijcie proszę, zobaczcie czy się wszystko zgadza.
[B]
oprócz na hotele, zbieramy również na operacje morrisa.
będą potrzebne 2 operacje bioder, koszt każdej z nich to minimum 350zł + leki, opieka lekarska po operacji, koszty transportu.[/B]

Posted

[B]doszły wpłaty:
20zł lilutosi
10zl alicja
10zł teresa b.[/B]

[COLOR=Red][B]zapłaciłam
-200zł za hotel diabła[/B][/COLOR]

[B][SIZE=3]bardzo proszę o pomoc bazarkowo-finansową na nasze psiaki.
wiele osób ze swoich deklaracji się "wykruszyło":shake:, wpływów jest coraz mniej a wydatków coraz więcej-bo i nowe psiaki mamy.[/SIZE] [SIZE=3]w tym miesiącu może być krucho, mogą być problemy z opłaceniem wszystkich psów w hotelach. aż boję się pomyśleć co będzie za miesiąc![/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]nie wiem ile osób poszło zeznawać na policji. w każdym razie im więcej osób pójdzie, tym większe mamy szanse na odzyskanie choćby części kwoty. proszę, nie pozwólmy by te pieniądze przepadły!

[SIZE=2]no więc jeszcze raz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
[/SIZE][/SIZE][/B][B][COLOR=Red][SIZE=5]podaję numer sprawy:[/SIZE][/COLOR][/B]

[SIZE=7][COLOR=Red][B]RSD 116/10
[/B][SIZE=3]MIASTO W KTÓRYM ZGŁASZAŁAM PRZESTĘPSTWO-[/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=5]WOLSZTYN

[/SIZE][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Blue]BARDZO PROSZĘ WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE CHOĆ 10 ZŁ WPŁACIŁY NA KONTO AB-AGNIESZKI, BY ZGŁASZAŁY SIĘ NA KOMENDĘ POLICJI W SWOICH MIASTACH I SKŁADAŁY ZEZNANIA W TEJ SPRAWIE. DOBRZE JEST MIEĆ ZE SOBĄ WYDRUKI POTWIERDZENIA PRZELEWU.

[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue]NIE PUŚĆMY PŁAZEM TEGO OSZUSTWA! [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Blue]TO WASZE PIENIĄDZE, KTÓRE PRZEZNACZYLIŚCIE NA RATOWANIE PSÓW!
AB-AGNIESZKA POWINNA JE ZWRÓCIĆ. NIE CHCIAŁA PO DOBROCI? NIECH JEJ SĄD NAKAŻE![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3]
--------------------------------------------------------------------------------------
[/SIZE][/B]

Posted

zapraszam na nasz nowy bazarek, który pomoże utrzymać nasze psiaki w hotelikach

[url]http://www.dogomania.pl/threads/181657-TU-ZNAJDZIESZ-WSZYSTKO-MEGA-BAZAR-NA-BB-do-25-marca?[/url]

Posted

ab-agnieszko 13 grudnia dostałam od Ciebie taką wiadomość :Przykro mi bardzo ze zawiodlam jestem oczywiscie winna zaistnialej sytuacji ale nie wszystko czlowiek moze przewidziec a komputery czasami popelniaja bledy. Psaki sa moja najwieksza miloscia.
Przepraszam . Jeśli czasem tu wchodzisz to proszę wytłumacz się z zaistniałej sytuacji.Wysyłałam Ci pieniądze na te bidule,choc sama nie mam za wiele.Tak mi żal tych psiaków w schroniskach,że wysupłam ostatni grosz a im pomogę,bo inaczej nie mogę im pomóc.

Posted

Ja drugi miesiac nie dostaje wyplaty a dodatkowo w tym jeszcze moje marne stypendium nie przyszlo... :( Straszne jest nie moc pomoc, mam nadzieje, ze niedlugo sie ten stan poprawi.

Posted

[B]doszły dziś wpłaty:

20zł aga_krzys
100zł p.grażyna n.
100zł p. grażyna m-d[/B]
[B][COLOR=Red]
serdecznie dziękuję wszystkim, którzy wspierają nasze psiaki!!![/COLOR][/B]

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red][B]Zapraszamy na bazarek dla okradzionych psiaków BB !!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[U][url]http://www.dogomania.pl/threads/182102-Super-torebka-porcelanki-puzzle-gra-MONOPOLY-i-prawdziwy-papirus-NA-BB-do-30-03?p=14319852#post14319852[/url][/U][URL="http://www.dogomania.pl/../182102-Super-torebka-porcelanki-puzzle-gra-MONOPOLY-i-prawdziwy-papirus-NA-BB-do-30-03"][/URL]

Posted

Ojej, a jak to się stało, że ja tutaj swojego bazarku na BB nie dodałam?

Zapraszam!!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181904-Nowe-obroA-e-i-smycze-Pitman-Woza-i-inne-na-BB-do-31-03-2010[/url]