Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco']

Dziękujemy za uznanie :-)
Jednakże powinnam wyjaśnić, że Ryjek papierowo jest Rajską Bubi i jest 100% dziewczynką. Ksywkę Ryjek posiada z racji wsadzania ryjka wszędzie gdzie się da :diabloti:

a to przepraszam,proszę przekazać jej:

mam nadzieję,że to wystarczy aby mi wybaczyła

Posted

[quote name='Alicja']No a pepegi gdzie na nóżkach mają ??
[quote name='beam6']Pepegi w zimie ?!
To nie uchodzi :evil_lol:
Didaski mają się dobrze, leżą sobie na półce jakieś 130 km od aktualnego pobytu Cara Dionizego i yorczasów i porastają sobie kurzem :evil_lol:

[quote name='eloise']jak obiecałam, tak czynię- Hrabia Ofkors w złotej koronie

http://1.1.1.1/bmi/img96.imageshack.us/img96/6848/dscf3052t.jpg

Ofik- siad! no to usiadł...
http://1.1.1.2/bmi/img52.imageshack.us/img52/8374/dscf3053o.jpg
:D
Toż to już nie hrabia a Król Ofkors :evil_lol: Ta korona to taka carska :diabloti: Super wyszedł ale chyba zbyt szczęśliwy nie był ;-)

Car Dionizy I Łagodny szykuje niespodziankę dla swojej ulubionej przekąski i ma nadzieję, że przekąska, gdy już niespodziankę otrzyma, to się pochwali publicznie :diabloti:

Posted

[quote name='Gioco']Car Dionizy I Łagodny szykuje niespodziankę dla swojej ulubionej przekąski i ma nadzieję, że przekąska, gdy już niespodziankę otrzyma, to się pochwali publicznie :diabloti:

No i przekąska ma problem :roll: - już się zacząć bać czy jednak cieszyć na niespodziankę :evil_lol:

Posted

[quote name='beam6']Pepegi w zimie ?!
To nie uchodzi :evil_lol:[/QUOTE]

no fakt :splat:

[quote name='beam6']No i przekąska ma problem :roll: - już się zacząć bać czy jednak cieszyć na niespodziankę :evil_lol:[/QUOTE]

:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='beam6']No i przekąska ma problem :roll: - już się zacząć bać czy jednak cieszyć na niespodziankę :evil_lol:
Wybór należy do przekąski co ma robić :megagrin:

Jednakże, jak doświadczenie uczy, każde słowo ma kilka znaczeń, podtekstów i różnie może być rozumiane :cooldevi:

Posted

[quote name='Gioco']Jednakże, jak doświadczenie uczy, każde słowo ma kilka znaczeń, podtekstów i różnie może być rozumiane :cooldevi:

Otóż to właśnie - stąd i problem ;-)

Posted

[quote name='beam6']Otóż to właśnie - stąd i problem ;-)[/QUOTE]
Ku mojemu zawodowi już się nie dowiem jak przekąska zinterpretowała jawny podtekst :-( Nie wytrzymałam i przekąska zdjęcia niespodzianki już widziała - na szczęście Car Dionizy się o tym nie dowiedział (jeszcze) :evil_lol:

Posted

[quote name='Gioco']Nie wytrzymałam i przekąska zdjęcia niespodzianki już widziała - na szczęście Car Dionizy się o tym nie dowiedział (jeszcze) :evil_lol:[/QUOTE]

Widziała, się niebotycznie zachwyciła i się pochwali Wszystkim jak tylko dostanie :D

Posted

[quote name='eloise']tylko że... Ofkors to baryła niemożebna!!!! i złodziej jedzenia! i wariat ukochany! :D[/QUOTE]

Hmmm, Lolek tez jakby teraz większy jest :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie wiem jak u was, ale u nas deszczowa pogoda i Bobik nawet nie myśli wyjść na dwór, na porannym spacerze siłą go musiałam z klatki schodowej wyciągać

U nas pogoda podobna. Rano stado fruwało po podwówrku, na szczęście mamy dość gęstą bramę to miały się gdzie zatrzymać ;-) Po południu podwórko zmieniło się w jeden wielki, o wymiarach olimpijskich basen - roztopił się caluteńki śnieg zgromadzony przy ogrodzeniu - stado więc zażyło kąpieli ;-) Teraz wystawiły tylko zadki z chodnika i załatwiły błyskawicznie swoje potrzeby :-)

Posted

Alicja napisał(a):
widzę że Dyź dziś aktywny bardzo :lol:

To fakt :diabloti: W końcu to sobota była więc i Dyzio deko rozrywki zażywał :evil_lol: na kanapie zresztą :evil_lol: