Alicja Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Gioco napisał(a):Jak nie jak tak? Zakopał, później znalazł i odkopał a nawet odkurzył - tak opowiada ;) cwana bestia ;) Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Gioco napisał(a):Jak nie jak tak? Zakopał, później znalazł i odkopał a nawet odkurzył - tak opowiada ;) Musiał to zrobic b.porządnie, bo śladów jako takich nie widac;) pzdr. Quote
Gioco Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Alicja napisał(a):cwana bestia ;) Powiem szczerze i bardzo poważnie: Dyzio ma rozum i jest bardzo mądrym psem :loveu: Asiaczek napisał(a):Musiał to zrobic b.porządnie, bo śladów jako takich nie widac;) pzdr. Jak na Chińczyka przystało - zapracował sumiennie na swoją miskę ryżu :p Quote
Alicja Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 małe chińskie łapki , zręczne i pracowite :) Quote
Gioco Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Alicja napisał(a):małe chińskie łapki , zręczne i pracowite :) I zawsze bardzo czyste, gdyż pieczołowicie ozorem wypucowane :diabloti: Quote
Alicja Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Gioco napisał(a):I zawsze bardzo czyste, gdyż pieczołowicie ozorem wypucowane :diabloti: no patrz a mówią na chinoli brudasy :diabloti: Jak tam Smerfa z nowymi szkolnymi obowiązkami ?? Quote
Gioco Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Alicja napisał(a):no patrz a mówią na chinoli brudasy :diabloti: A na pekińczyki, że to głupie i złośliwe stworki. Sama wierzyłam w ten mit i albo mi się trafił wyjątkowy egzemplarz albo wzorzec prawdę mówi, że taki Dyz to w domu Pimpuś i kochany Misiaczek a za drzwiami sekator :diabloti: Alicja napisał(a):Jak tam Smerfa z nowymi szkolnymi obowiązkami ?? Całkiem dobrze sobie radzi. Dzisiaj wyjechała do Dziadków i ze względu na przeziębienie i rekolekcje w szkole, wróci dopiero we wtorek. Zaś ja chwilowo nie obiecuję nowych zdjęć, ponieważ jestem odcięta zarówno od Smerfy, jak i psów oraz wolności - na czas bliżej nieokreślony. Quote
Alicja Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 aaaaaaaaaaa...to :kciuki: za powrót do wolności Quote
Izabela124. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witam się w słoneczny i ciepły dzionek :) Quote
Gioco Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Alicja napisał(a):aaaaaaaaaaa...to :kciuki: za powrót do wolności :-) Szybko to chyba nie nastąpi :-( Izabela124. napisał(a):Witam się w słoneczny i ciepły dzionek :) Witamy, witamy :p Quote
Alicja Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gioco napisał(a)::-) Szybko to chyba nie nastąpi :-( no to oć utulkam :glaszcze: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Gioco napisał(a): Jak na Chińczyka przystało - zapracował sumiennie na swoją miskę ryżu :p Ha, mądralek:) Gioco napisał(a)::-) Szybko to chyba nie nastąpi :-( Witamy, witamy :p Ooooo, a co to za nieobecnosci, co? pzdr. Quote
Gioco Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Alicja napisał(a):no to oć utulkam :glaszcze: Dzięki :-) Już lepiej, niebezpieczeństwo sobie poszło :-) Asiaczek napisał(a):Ha, mądralek:) Jak to chińczyk... spod Otwocka :diabloti: Zyskał nową nazwę. Podobno tęskni za mną i stał się SPP - strasznie ponurym pieszczochem :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Ooooo, a co to za nieobecnosci, co? pzdr. Przebywam pod dobrą opieką służby zdrowia. Cwaniaczkom groziło niebezpieczeństwo ale już jest dobrze i wizja wolności rysuje mi się coraz wyraźniej :-) Quote
Alicja Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 To pomykaj do domu i odpoczywaj w nim wraz z carem i resztą kudłaczy ;) . Smerfa pewnie też stęskniona ;) Quote
megi82 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 W dniu dzisiejszym znalazłam suczkę w typie rasy yorkshire terrier, dorosła,podcięta,włosy na głowie też-zostawiona ala grzywka.Wystraszona bidulka....zapiełam ją na smycz mojej suni w nadziei,że zaprowadzi mnie do domu,ale nic.Pytałam się ludzi,zostawiałam numery telefonów+w 3 sklepach dałam wiadomość,że psiak jest u mnie.Ma znak szczególny,więc jak ktoś się zgłosi,że to jego piesek,to szybko będzie można potwierdzić to :smile: zaraz wgram zdjęcia. Sunia nie mogła zostać u mnie na noc-chociaż Luna ją zaakceptowała,ale tato narobił szumu,więc kochany TOZ w Jaworze pomógł mi i w ciągu 3minut znalazł się dom tymczasowy dla psa...za co jestem wdzięczna. Mój telefon kontaktowy: 509 60 50 33 Szukamy właściciela suni-mam nadzieję,że tęskni i ją szuka i na weekend będą już razem Quote
Gioco Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='megi82']właściciele już jada po maleńką :smile: Super, że się znaleźli :multi: [quote name='Alicja']To pomykaj do domu i odpoczywaj w nim wraz z carem i resztą kudłaczy ;) . Smerfa pewnie też stęskniona ;) Od wczoraj już cała ekipa razem :diabloti: SPP nawet TZta odstawił na bezpieczną odległość i od wczoraj na krok mnie nie opuszcza Pimpuś jeden no ;-) Quote
Alicja Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Najwierniejszy ?? http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202011/DSC08806.jpg Futra pewnie wolą Smerfę ;) Quote
Gioco Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Alicja']Najwierniejszy ?? http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy%202011/DSC08806.jpg Najwierniejszy ;-) Czasem się Carowi kimnie ;-) [quote name='Alicja']Futra pewnie wolą Smerfę ;) Powiedzmy... Smerfa lubi się z nimi bawić a one jak te głupie uczestniczą w każdej zabawie, nawet gdy Smerfa robi z nich królewny, panny młode itp. Dionizy zazwyczaj zwiewa ;-) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 To dobrze, że ze zdrowiem juz ise wyklarowało:) I ciesze się, że sunia-york juz jest w swoim domku:) pzdr. Quote
Gioco Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Asiaczek napisał(a):To dobrze, że ze zdrowiem juz ise wyklarowało:) Mam nadzieję, że przez najbliższe 20 tygodni pozostanie stan wyklarowany i nie będzie żadnych więcej perturbacji :-) Asiaczek napisał(a):I ciesze się, że sunia-york juz jest w swoim domku:) pzdr. :-) Quote
Recommended Posts