Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bernulka
Posted

JA nie będe w długi weekend to raczej czasu nie mam. Dziś śpie u koleżanki a potem na wieś do sznaucerki Kory i kaukazki Sary 8) Neistety oby dwie bezrodowodu. Więc jak będzie następne spotkanie to zawiadomie ciocie i wtedy przyjedzie może z Korcią. Moja Hera kocha małe zwierzątka, codziennie wychodze z koleżanką która ma yorka i Hera bardzo go lubi :D

Posted

haha Asiunia no chyba się poznamy :lol: ale weźmy chusty będzie fajnie na fotkach wyglądało :D boziu żeby tylko Lun na Metkę się nie rzucała :roll: bo będzie wstyd :-? :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']haha Asiunia no chyba się poznamy :lol: ale weźmy chusty będzie fajnie na fotkach wyglądało :D boziu żeby tylko Lun na Metkę się nie rzucała :roll: bo będzie wstyd :-? :lol:[/quote]

Hej!!

Raz sie juz poznalysmy to i drugi...ale chuste wezme :evilbat:

Tak sie zastanawiam czy nie wziac tez mojego łaciatego tyle ze on juz totalny swir :-?

Posted

[quote name='malawaszka']weź to Luna nie będzie osamotniona w swym świrostwie :lol:[/quote]
Hej!!

Tyle ze on nawet suczek nie lubi :( Mamy troche czasu-co prawda nie tyle co by zrobic z niego normalnego psa :lol: -ale na obyslenie doraznych srodkow :wink:

Posted

ok mnie pasuje,[b]Malawaszka[/b] nadal jesteś chętna mnie zabrać?jeśli tak podaj mi gdzie mam oczekiwać na ciebie i twój pojazd???,a moze [b]Kati [/b]z Będzina też wpdanie???wogóle to moze ja dojadę gdzieś do Będzina i stanę sobie na drodze jak [b]TIR-ówka[/b] 8) czekająć na [b]Malawaszke[/b] :evilbat:

Posted

Ania - jasne, że Cię zabiorę tylko jeszcze sama nie wiem gdzie to jest :lol: najlepiej jak się umówimy w Będzinie na nerce - na przystanku autobusowym (za nerką) w stronę Sosnowca - wiesz gdzie??? No ianjlepiej wlep tu swoją fotkę żebym wiedziała jak Cię poznać :-))

Posted

ok - jakoś znajdę :wink: ale jeszcze jutro będziemy tu rozmawiać co??? bo trochę mi sie sypnęły jutrzejsze plany z wyjazdem do Wawki, a jutro dopiero dowiem się co z tym fantem zrobić :-?

Guest bernulka
Posted

mnie we wtorek nie będzie nie dam rady - ale na następne chopciaż się postaram

paździoszki

Posted

No tak .. gdy wlasnie wrocilam od Mamy ze Sosnowca to przeczytalam, ze jakies spotkanko sie szykuje :(
Coz, nie dotre tym razem ale mam nadzieje, ze nie bedzie ono ostatnie, prawda?
Topik obiecuje regularnie przegladac - raz wmiesiacu na 3 - 4 dni przybywam do Sosnowca - wiec mam nadzieje, ze kiedys uwzglednicie i mnie i Majke w spotkanku :-)

Posted

[quote name='Wind']No tak .. gdy wlasnie wrocilam od Mamy ze Sosnowca to przeczytalam, ze jakies spotkanko sie szykuje :(
Coz, nie dotre tym razem ale mam nadzieje, ze nie bedzie ono ostatnie, prawda?
Topik obiecuje regularnie przegladac - raz wmiesiacu na 3 - 4 dni przybywam do Sosnowca - wiec mam nadzieje, ze kiedys uwzglednicie i mnie i Majke w spotkanku :-)[/quote]

Hej!!

Ehhh szkoda ze nie wiedzialysmy wczesniej :( aczkolwiek nic straconego-kiedys sie napewno spotkamy :D

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Ehhh szkoda ze nie wiedzialysmy wczesniej :( aczkolwiek nic straconego-kiedys sie napewno spotkamy :D [/quote]

Mam taka nadzieje :D :D :D

Posted

[b]Wind[/b] kto by nie chciał poznać takiego fotografa jak ty.... :cool1: ,szkoda,że tak rozminęłąś się w czasie,ale jak tak bardzo ci zależy to wrtacaj spowrotem :lol: daleko nie masz,do wtorku zdążysz... :evilbat: :evilbat: :lol: [b]Malawaszka[/b] skąd ja ci wezmę akutalne fotę??jutro cosik poszukam,bo musiałąbym zmniejszyć jeszcze a teaz to j a jestem świeżo po koncercie "Łzy" i mam wenę na nucnie.... :evilbat: :evilbat: jutro się melduje tutaj w tym mmiejscu :lol: 8)

Posted

[b]Malawaszka[/b] znalazłam fotkę special for yuoo :evilbat: jeśli wszystko aktualne to o której mam czekać i dokłądnie gdzie>?teraz idę na działkę na grilla,jutro możemy się dokładnie umówić na gg nawet :lol: mój numer to: 1484376 :wink: ale dopiero jutro bo dzisiaj właśnie się zbieram,pogoda super,mam nadzieję,że na jutro też dopisze,ciekawe czy mnie poznasz :evilbat: :evilbat: innej foteczki nie mam;-)jutro ci się zaprezentuje,pisz koniecznie gdzie mam czekać bo ja sobie tramwajką podaję do Będzina :calus: :megagrin:
[img]http://img214.echo.cx/img214/5599/aaaa3gt.jpg[/img]