Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

numer: 908
numer chip: 953000005176851
imię: Laki
wielkość: srednia
rasa: mieszaniec szorstkowłosy
data przyjęcia: 2009-06-17
kwarantanna do 2009-07-01
przebywa w boksie: pawilon 1

opis: Laki trafił do schroniska po śmierci swojego pana. To młody, przyjacielski i bardzo sympatyczny piesek. Jest uroczy, niekonfliktowy i bardzo spragniony kontaktu z ludźmi. Na widok człowieka stroi zabawne pozy i miny oraz urządza koncert popiskiwań. Psiak jest bardzo milutki, będzie niekłopotliwym towarzyszem, bardzo polecamy!

Posted

To może wątek dla Lakiego i tzreba go wyciągnąć ze schroniska, bo to domowy psiak i się tam zmarnuje, a teraz na świeżo jeszcze ma szansę !!!

Rabanik się nie obrazi, że na jego wątku.

Rabaniku, dużo miłości i radości w noweym domku :).

Posted

majuska napisał(a):
O rany, co te teriery po schronach robią???? głowa mała na to wszystko:shake:
Chociaż Raban już na kanapce....

Mam nadzieje,ze i temu sie uda:roll:i bedzie wylegiwał doopke na kanapce:razz:

Posted

Tak, też mam nadzieję, że szybko pójdzie. Może już w domu siedzi? Nie poszedł 4 godziny temu do domku? :evil_lol::evil_lol:
Trzymam mocno kciuki za domek dla malucha, a jak będę mieć więcej czasu to i drobne ogłoszenia będą.

Posted

kamilawa napisał(a):
Tak, też mam nadzieję, że szybko pójdzie. Może już w domu siedzi? Nie poszedł 4 godziny temu do domku? :evil_lol::evil_lol:
Trzymam mocno kciuki za domek dla malucha, a jak będę mieć więcej czasu to i drobne ogłoszenia będą.

Tez mam taka nadzieje:lol:dzieki cioteczko.

• 3 weeks later...
Posted

Dzwoniła ostatnio do schroniska pańcia Rabana, dopytywała kierownika o historię Rabanka, opowiadała jaki to z niego cudowny i kochany psiak i tacy szczęśliwi z nim są , że aż popłakała się i nie mogła zrozumieć, jak ktoś mógł go porzucić. Podobno jest przegrzeczny i wogóle MIÓD:loveu:

Posted

majuska napisał(a):
Dzwoniła ostatnio do schroniska pańcia Rabana, dopytywała kierownika o historię Rabanka, opowiadała jaki to z niego cudowny i kochany psiak i tacy szczęśliwi z nim są , że aż popłakała się i nie mogła zrozumieć, jak ktoś mógł go porzucić. Podobno jest przegrzeczny i wogóle MIÓD:loveu:

Jak ja uwielbiam takie wiadomosci:multi:dzieki majuska.