rita60 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Zobaczcie jakie cudo znalazłam na stronie schroniska łodzkiego:placz::placz::placz: LAKI, nr 908 Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 numer: 908 numer chip: 953000005176851 imię: Laki płeć: pies wiek: ok. 3 lat wielkość: srednia rasa: mieszaniec szorstkowłosy data przyjęcia: 2009-06-17 kwarantanna do 2009-07-01 przebywa w boksie: pawilon 1 opis: Laki trafił do schroniska po śmierci swojego pana. To młody, przyjacielski i bardzo sympatyczny piesek. Jest uroczy, niekonfliktowy i bardzo spragniony kontaktu z ludźmi. Na widok człowieka stroi zabawne pozy i miny oraz urządza koncert popiskiwań. Psiak jest bardzo milutki, będzie niekłopotliwym towarzyszem, bardzo polecamy! Quote
Onaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To może wątek dla Lakiego i tzreba go wyciągnąć ze schroniska, bo to domowy psiak i się tam zmarnuje, a teraz na świeżo jeszcze ma szansę !!! Rabanik się nie obrazi, że na jego wątku. Rabaniku, dużo miłości i radości w noweym domku :). Quote
Daga&Maks Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 tyle terierów teraz siedzi w schroniskach :-( Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Raban sie nie pogniewa,jak na watku zagosci ten szorstki przystojniaczek. Cioteczki moge prosic o ogłoszenia:oops: Quote
Onaa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rabanik się nie pogniewa, teraz inny terierowaty psiak potrzebuje wsparcia, to LAKI z łódzkiego schroniska: http://www.dogomania.pl/forum/f28/laki-zebrze-o-odrobine-czulosci-mial-dom-teraz-w-zimnym-boksie-140537/. Quote
kamilawa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Oczywiście ja mogę porobić drobne ogłoszenia :cool3: A może ktoś śliczny tekst do ogłoszeń napisze...? ;) Cioteczki, proszę zajrzyjcie tu : http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutna-przestraszona-terrierkowata-sunia-maja-w-katowicach-szuka-domu-139314/ Przestraszona terierkowata sunia czeka na dom, a mało ludzi na wątku... :-( Chociaż podnieście... Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Dogo07']Rabanik się nie pogniewa, teraz inny terierowaty psiak potrzebuje wsparcia, to LAKI z łódzkiego schroniska: http://www.dogomania.pl/forum/f28/laki-zebrze-o-odrobine-czulosci-mial-dom-teraz-w-zimnym-boksie-140537/. Dogo trzeba napisac w jakim jest wieku,dane do kontaktu,no i wklej pozostałe foty:roll: Quote
majuska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 O rany, co te teriery po schronach robią???? głowa mała na to wszystko:shake: Chociaż Raban już na kanapce.... Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 majuska napisał(a):O rany, co te teriery po schronach robią???? głowa mała na to wszystko:shake: Chociaż Raban już na kanapce.... Mam nadzieje,ze i temu sie uda:roll:i bedzie wylegiwał doopke na kanapce:razz: Quote
kamilawa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tak, też mam nadzieję, że szybko pójdzie. Może już w domu siedzi? Nie poszedł 4 godziny temu do domku? :evil_lol::evil_lol: Trzymam mocno kciuki za domek dla malucha, a jak będę mieć więcej czasu to i drobne ogłoszenia będą. Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 kamilawa napisał(a):Tak, też mam nadzieję, że szybko pójdzie. Może już w domu siedzi? Nie poszedł 4 godziny temu do domku? :evil_lol::evil_lol: Trzymam mocno kciuki za domek dla malucha, a jak będę mieć więcej czasu to i drobne ogłoszenia będą. Tez mam taka nadzieje:lol:dzieki cioteczko. Quote
beka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Zaznaczę jak wróce z urlopu bedę zaglądąc cześciej Quote
Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ale przecież RABANIK już w domku. A to jest wątek LAKIEGO: Quote
majuska Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dzwoniła ostatnio do schroniska pańcia Rabana, dopytywała kierownika o historię Rabanka, opowiadała jaki to z niego cudowny i kochany psiak i tacy szczęśliwi z nim są , że aż popłakała się i nie mogła zrozumieć, jak ktoś mógł go porzucić. Podobno jest przegrzeczny i wogóle MIÓD:loveu: Quote
rita60 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 majuska napisał(a):Dzwoniła ostatnio do schroniska pańcia Rabana, dopytywała kierownika o historię Rabanka, opowiadała jaki to z niego cudowny i kochany psiak i tacy szczęśliwi z nim są , że aż popłakała się i nie mogła zrozumieć, jak ktoś mógł go porzucić. Podobno jest przegrzeczny i wogóle MIÓD:loveu: Jak ja uwielbiam takie wiadomosci:multi:dzieki majuska. Quote
Recommended Posts