Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gustaw napisał(a):
Tofiku trzymamy kciuki za domek.
Nasza forumowa "Mirka" sprawę Tofika również wpisała na naszym forum.

Oj witam basseciarzy :loveu: To również Was regularnie spamuję ostatnio i koresponduję z Mirką ;)

Posted

leni356 napisał(a):
Tofik jest tak cudny że powinien szybko znaleźć stały domek. Ja mu opłacę dt jeśli Megii go przyjmie

Też mam takową nadzieję - teraz musi być już tylko dobrze, cudem uratowany i zasługuje na najlepsze życie. Na ten tydzień muszę się niestety wyłączyć, bo za tydzień mam obronę pracy i muszę to załatwić, żeby zająć się dalej psim życiem. Ale od wtorku ruszę z drugą partią ogłoszeń (pierwsza poszła od ewelinki_m, xmatrix i ode mnie w sobotę) i może Tofisior pojechałby od razu do DS .... no cóż pomarzyć zawsze można :rolleyes:

Leni - dziękujemy :loveu:

Cioteczko megii - debatuj z mężulkiem, ja zmykam. Jutro jestem wyjechana - jadę zawieźć pracę i będę dopiero wieczorkiem. Jak coś to mój komórek: 0-501-341-021.

Podnieście proszę Tofisia jutro.

Posted

Witam wszystkich
Drogie cioteczki nie jestem znana ponieważ ja tylko czasem zaglądam na forum " 6 po parwo już w domach".Jedną z tych biednych sunieczek adoptowałam w zeszłym roku w sierpniu.Ale do rzeczy otóż mam wydaje mi się lepszą propozycję,zamiast płacić za hotelik ja za darmo przetrzymam Tofisia(tylko na szczepienia razem uzbieramy).Mam własny dom,dużo miejsca wokoło do swobodnego biegania no i co najważniesze będzie bardzo kochany i może ciut rozpieszczany :evil_lol:przez moją rodzinę.Swego czasu miałam kontakt z irenaka.Jeżeli ktoś ma jakieś pytania bardzo chętnie na nie odpowiem.Cieplutko pozdrawiam
Ps.to jest mój nr tel 510 929 822,podaję go ponieważ w tym tygodniu pracuję na popołudniu więc tylko do południa jestem na dogo

Posted

jagoda053 napisał(a):
Witam wszystkich
Drogie cioteczki nie jestem znana ponieważ ja tylko czasem zaglądam na forum " 6 po parwo już w domach".Jedną z tych biednych sunieczek adoptowałam w zeszłym roku w sierpniu.Ale do rzeczy otóż mam wydaje mi się lepszą propozycję,zamiast płacić za hotelik ja za darmo przetrzymam Tofisia(tylko na szczepienia razem uzbieramy).Mam własny dom,dużo miejsca wokoło do swobodnego biegania no i co najważniesze będzie bardzo kochany i może ciut rozpieszczany :evil_lol:przez moją rodzinę.Swego czasu miałam kontakt z irenaka.Jeżeli ktoś ma jakieś pytania bardzo chętnie na nie odpowiem.Cieplutko pozdrawiam
Ps.to jest mój nr tel 510 929 822,podaję go ponieważ w tym tygodniu pracuję na popołudniu więc tylko do południa jestem na dogo

Ale super by było :loveu:

Posted

megii1 napisał(a):
Zapraszamy na czas nieokreślony, 10 zł za dobę. A teraz lecę już spać:) Dobranoc Wszystkim:)

Bardzo dziękujemy Megii :loveu: T teraz niech się opiekunka Toffika wypowie gdzie malucha dać. :lol: I niech on tam nie czeka błaaaaaagam

Posted

Eliza pisała, że dziś jest wyjechana... :p będzie dopiero wieczorkiem..także jak coś pilnego :0-501-341-021. :lol:

trzymam kciuki! i bardzo się cieszę że jest wreszcie zainteresowanie!

Posted

jagoda053 napisał(a):
Witam wszystkich

A jeszcze zdradź gdzie ten dt? :)

Posted

Więc jestem po rozmowie z Jagodą :loveu:

Wszystko już uzgodnione. Jagoda ma dwa psiaki, które na pewno pomogą Tofisiowi wybić jakieś głupie pomysły z łepetyny. Oprócz tego Tofik ma zapewnioną opiekę całej rodzinki, pieszczoty, głaskania i ciągłą obecność któregoś z domowników. Tofiś zamieszka w domu wraz z Melbą i Zibim. Aha Tofiś tymczasowo zamieszka w małopolskich Koszycach.

Podróż Tofisia po lepsze jutro zaplanowana na wtorek (bo w pon. mam obronę i nie dam rady wcześniej), ale tydzień czasu wytrzyma biedaczynka samotnie - musi. W piątek jak dam radę zabiorę go na szczepienie.

Więc trzymajcie teraz kciuki, aby tydzień minął maluchowi jak najszybciej :loveu:

Posted

leni356 napisał(a):
Super :lol: Ale pojedzie do niego ktoś przez ten tydzień? Choćby mu jeść zawieźć czy pogłaskać

Tofiś dostaje codziennie michę - bez obaw. Azyl znajdował się na terenie, na którym swoją działalność gospodarczą ciągle prowadzi nasz vice (niestety teren nie jest jego i nie miał wpływu na decyzje) - azylu już nie ma, ale działalność ciągle funkcjonuje i jest tam ciągle zatrudniony pan, który karmił psy - także wikt zapewniony ;) W pt. postaram się bardzo - ale nie obiecuję zaszczepić malucha.

Posted

[quote name='eliza_sk']W kwestii powyższej propozycji - to tak jak napisałam Ci w mailu, zabranie Tofika z azylu będzie bezporotne - w chwili zabrania, jego boks zostanie natychmiast zdemontowany i w razie kryzysowej sytuacji u Ciebie - pies nie będzie miał gdzie wrócić :placz:

Także szukamy nadal: albo DT - ale bezpowrotnego, albo DS ...
Rozumiem, ale tak mi szkoda wyjącego psa, ale niestety choroby nie wybierają, ani dnia, ani godziny :shake: I tak jak dzisiaj mogłabym napisać, że choroba członka Rodziny nie jest już zagrożeniem takim, że mogłabym kompletnie sobie nie dać rady z kolejnym tymczasowiczem, to z kolei mój samochód i garaż jest "spalony" od wczoraj z powodu psa z nosówką
http://www.dogomania.pl/forum/f28/starachowice-bezdomne-porzucone-niechciane-potrzebujace-pomocy-domow-135846/index17.html#post12505978

Tak widocznie musiało być, że Toffik nie trafi do mnie, ale bardzo się cieszę, że chłopak ma dobrą propozycję DT :multi:
Jeśli to coś pomoże lub przyśpieszy, to najprawdopodobniej mój TZ będzie jechał w piątek na Śląsk i może pojechać przez Kraków, tylko Koszyce to chyba bliżej Tarnowa, ale głowy o to sobie uciąć nie dam ;)