Justa Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 ja też bym cos wstawiła ale nie potrafie ...tzn niby wiem jak próbowałam już nieraz ale nic z tego :( Marysia PRÓBUJ! Jakby co to od czego jest mod?! Przecież najwyżej wszystkie nieudane próby pousówam!!! ;) Ale wierzę, że będą tylko UDANE! JusT@ & GALA
Justa Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Widzieliście w dziale "Galeria" ta akcję, że wszyscy sie ujawniają?! Mnie normalnie tak wzięło, że skoro nikt u nas nie chce zacząć, to ja chyba muszę... a więc ujawniam się !!! :wink: I czekam na resztę! Dogomaniacy nie bądźcie gorsi!!!\ JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 DzIęki WaM baRdzO!!!!!!!!!!!!!! Wiecie co....na samym początku jak utworzyłam ten topic, to tak nam szło że watpiłam czy to dobry pomysł...ale teraz tak sie postaraliście, że to chyba najładniejsza galeria!!!!!!!!!! W czasie 1 dnia zapęłniliście 2 strony :o Wszystkie zdjecia są ssssuuuuuuuuuuuupcio ,ale ciągle mam w głowie te so umiesciła Pasavera....te poubierane...hihi
malawaszka Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Yo! Justa dołączam się do ujawniania i zachęcam pozostałych - przecież fajnie wiedzieć z kim się rozmawia no nie?? Mam niewiele fotek z Lunką, ale coś się znalazło. Pozdrawiam Nawklejaliście tu sporo świetnych fotosków jak mnie nie było - trochę czasu zeszło mi na przejrzeniu wszystkiego
Matt Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Znam tę sznaucerkową radość, kiedy się przytulaja do swojego wlasciciela :D To widac po pyszczku Lunki. :)
malawaszka Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Matt, a Ty nie komentuj, tylko czytałam wczesniej, że dziewczyny domagają się Twojej foty, więc na co czekasz? :wink:
Justa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Matt, a Ty nie komentuj, tylko czytałam wczesniej, że dziewczyny domagają się Twojej foty, więc na co czekasz? :wink: Popieram w 10000000%!!!! Fajnie wreszcie wiedzieć z kim się gada!!! Tylko czekam na resztę... JusT@ & GALA
Matt Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Nie komentuję :evil: :D Ehhh..... :evilbat: Chamski jestem 8)
Justa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Nie komentuję :evil: :D Ehhh..... :evilbat: Chamski jestem 8) Masz rację... JESTEŚ! Bo my tylko chcemy wiedzieć z kim gadamy a Ty nie chcesz się ujawnić... Ratowałbyś honor facetów na tym forum, a nie tak sie wykręcał... I jak tu mwóić o równouprawnieniu... Kiedy to kobiety wszystko pierwsze robią??!! JusT@ & GALA
Matt Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Po namowie Justy na GG wrzucam, coprawda słaba jakość i w ogóle, ale.... lepsze to niz nic :wink:
malawaszka Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Brawo, brawo!! Czekamy na resztę sznauceromaniaków!!!!!!!!!!!!!!
Pasavera Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 No widze że mój pomysł wypalił :wink: To czas na mnie :D tutaj z Figusią troszke starsze zdjęcie z Fuksiem :D psiakiem mojeje przyjaciółki straszna jakosc zdjęć. niestety nie mam cyfrówki :( fotogeniczna to ja nie jestem :oops: a za to pieski pozują :wink: Brawo Matt ! ! ! (tylko co takie małe to zdjęcie) Nareszcie wiemy z kim gadamy (no prawie :wink: ) ! ! !
malawaszka Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Pasavero na 1 zdjęciu wyglądasz identycznie jak moja qmpela z liceum :fadein:
Pasavera Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Ja to jeszcze w gimnazjum :D A jutro gezaminy........ heh...pewnie będzie coś z Unią związane, oni lubią takie pytania na czasie :wink:
malawaszka Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 No na 100% będziecie mieć coś o Unii. Qrcze chyba tu najstarsza jestem - studia kończę w tym roku, ale co tam i tak mi się fajnie z Wami gada :fadein:
Marta-m Posted May 4, 2004 Author Posted May 4, 2004 Na początku to każdy wypierał sie umieszczenia swojego zdjęcia,a teraz...no prosze wszyscy walczą o miejsce na swoje foto :wink: Ja tez bym mogła umiescić,ale na kompie mam same zdjecia grupowe na którym jest przynajmniej 8 moich koleżanek :-? Wiec lepiej poczekam aż wywołam zdjęcia z Chesterkiem i wtedy umieszcze zdjecia jego i swoje :P
Justa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Nio proszę ile nowych fotosków!!! Od razu tak inaczej sie zrobiło, tak mniej anonimowo!!! :D 8) :D TAaa jutro testy, ale już taką kampanię trzymania kciuków zrobiłam, że napewno dobrze nam pójdzie... a co najważniejsze skończy się paplanina rodziców "ucz się, zaraz examin!!!" Wreszcie troszkę loozu... Ja tam się ciesze i wolę mieć to za sobą!!! JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 4, 2004 Author Posted May 4, 2004 Qrcze chyba tu najstarsza jestem - studia kończę w tym roku, ale co tam i tak mi się fajnie z Wami gada :fadein: No a co za wpływ ma wiek :wink: Ludzie umieją sie dobrze porozumiewać nawet gdy dzieli ich duza różnica wiekowa,zwłaszcza jak mają te same zainteresowania....
Matt Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Ktoś nawiązuje może do mnie? :D Justa i Pasavera: Ile trwa ten sprawdzian?
Matt Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Wyszlismy jak jakies sznaucery.... swoje zdjecia pokazalismy w GALERII SZNAUCERÓW :D Mały offtop sie tu robi...
madzior_ka Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 heya wam strasznie dawno mnie nie było a wy tu juz tyle fotek macie, jejku za szybko ten czas leci;) aj jutro mam próbne egzaminy bo do 2 gim chodze... ech a oto moja fotka małym jeszcze denkiem, ale niedługo umeiszcze nowe fotki jak wywołam... dołączam do ujawniania się:
Justa Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Nio i juz po humanie... Jejku ile stresów! Oszaleń można... Od 6 rano dzisiaj nie spałam!!! wrrr... Test trwał 120 minut... a mnie w zadaniach zamkniętych prawie cały czas A wychodziło (chyba z 9 razy w sumie!)... Ja już nie wiem jak powinno być:( Matt: Nio tak, ale zdjęcia z piechami są!!! JusT@ & GALA
Recommended Posts