Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted
ja też bym cos wstawiła ale nie potrafie ...tzn niby wiem jak próbowałam już nieraz ale nic z tego :(

Marysia PRÓBUJ! Jakby co to od czego jest mod?! Przecież najwyżej wszystkie nieudane próby pousówam!!! ;) Ale wierzę, że będą tylko UDANE!

adres zdjęcia

JusT@ & GALA

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzieliście w dziale "Galeria" ta akcję, że wszyscy sie ujawniają?! Mnie normalnie tak wzięło, że skoro nikt u nas nie chce zacząć, to ja chyba muszę... a więc ujawniam się !!! :wink:

Justa_1.jpg

I czekam na resztę! Dogomaniacy nie bądźcie gorsi!!!\

JusT@ & GALA

Posted

DzIęki WaM baRdzO!!!!!!!!!!!!!! Wiecie co....na samym początku jak utworzyłam ten topic, to tak nam szło że watpiłam czy to dobry pomysł...ale teraz tak sie postaraliście, że to chyba najładniejsza galeria!!!!!!!!!! W czasie 1 dnia zapęłniliście 2 strony :o

Wszystkie zdjecia są ssssuuuuuuuuuuuupcio ,ale ciągle mam w głowie te so umiesciła Pasavera....te poubierane...hihi

Posted

Yo! Justa dołączam się do ujawniania i zachęcam pozostałych - przecież fajnie wiedzieć z kim się rozmawia no nie?? Mam niewiele fotek z Lunką, ale coś się znalazło.

mon_lun.jpg

Pozdrawiam

Nawklejaliście tu sporo świetnych fotosków jak mnie nie było - trochę czasu zeszło mi na przejrzeniu wszystkiego

Posted

Znam tę sznaucerkową radość, kiedy się przytulaja do swojego wlasciciela :D To widac po pyszczku Lunki. :)

Posted
Matt, a Ty nie komentuj, tylko czytałam wczesniej, że dziewczyny domagają się Twojej foty, więc na co czekasz? :wink:

Popieram w 10000000%!!!! Fajnie wreszcie wiedzieć z kim się gada!!! Tylko czekam na resztę...

JusT@ & GALA

Posted
Nie komentuję :evil: :D

Ehhh..... :evilbat: Chamski jestem 8)

Masz rację... JESTEŚ! Bo my tylko chcemy wiedzieć z kim gadamy a Ty nie chcesz się ujawnić... Ratowałbyś honor facetów na tym forum, a nie tak sie wykręcał... I jak tu mwóić o równouprawnieniu... Kiedy to kobiety wszystko pierwsze robią??!!

JusT@ & GALA

Posted

No widze że mój pomysł wypalił :wink: To czas na mnie :D

tutaj z Figusią

figusia_i_ja.jpg

troszke starsze zdjęcie z Fuksiem :D psiakiem mojeje przyjaciółki

fuks6_-_kopia.jpg

straszna jakosc zdjęć. niestety nie mam cyfrówki :(

fotogeniczna to ja nie jestem :oops: a za to pieski pozują :wink:

Brawo Matt ! ! ! (tylko co takie małe to zdjęcie)

Nareszcie wiemy z kim gadamy (no prawie :wink: ) ! ! !

Posted

Na początku to każdy wypierał sie umieszczenia swojego zdjęcia,a teraz...no prosze wszyscy walczą o miejsce na swoje foto :wink:

Ja tez bym mogła umiescić,ale na kompie mam same zdjecia grupowe na którym jest przynajmniej 8 moich koleżanek :-? Wiec lepiej poczekam aż wywołam zdjęcia z Chesterkiem i wtedy umieszcze zdjecia jego i swoje :P

Posted

Nio proszę ile nowych fotosków!!! Od razu tak inaczej sie zrobiło, tak mniej anonimowo!!! :D 8) :D

TAaa jutro testy, ale już taką kampanię trzymania kciuków zrobiłam, że napewno dobrze nam pójdzie... a co najważniejsze skończy się paplanina rodziców "ucz się, zaraz examin!!!" Wreszcie troszkę loozu... Ja tam się ciesze i wolę mieć to za sobą!!!

JusT@ & GALA

Posted
Qrcze chyba tu najstarsza jestem - studia kończę w tym roku, ale co tam i tak mi się fajnie z Wami gada :fadein:

No a co za wpływ ma wiek :wink: Ludzie umieją sie dobrze porozumiewać nawet gdy dzieli ich duza różnica wiekowa,zwłaszcza jak mają te same zainteresowania....

Posted

Wyszlismy jak jakies sznaucery.... swoje zdjecia pokazalismy w GALERII SZNAUCERÓW :D

Mały offtop sie tu robi...

Posted

heya wam strasznie dawno mnie nie było a wy tu juz tyle fotek macie, jejku za szybko ten czas leci;) aj jutro mam próbne egzaminy bo do 2 gim chodze... ech a oto moja fotka małym jeszcze denkiem, ale niedługo umeiszcze nowe fotki jak wywołam...

dołączam do ujawniania się:

denis8.jpg

Posted

Nio i juz po humanie... Jejku ile stresów! Oszaleń można... Od 6 rano dzisiaj nie spałam!!! wrrr...

Test trwał 120 minut... a mnie w zadaniach zamkniętych prawie cały czas A wychodziło (chyba z 9 razy w sumie!)... Ja już nie wiem jak powinno być:(

Matt: Nio tak, ale zdjęcia z piechami są!!!

JusT@ & GALA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...