Justa Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Ale dawno mnie nie było, ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przesortować... Dajcie modowi odrobinkę czasu, bo jutro wyjeżdżam na cły dzionek na spotkanie poobozowe :)Ale wrócę i nadrobię :) Martuś, Edi jest słooooooooooodki!!! Tylko nie widać ogonka!!! mala, Luncia jest taaaka chudziutka hehe ;)
madzior_ka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Witaj Justa dobrze cie znowu widzieć:) bo jakoś tu pustawo ostatnio:( Marto Edi jest słodizuchny, ale jak Justa mówi - GDZIE OGONEK? koniecznie zdjecia z ogonkiem chcemy!!!:) a co fdo fotek Deniska to zeby je tu wstawic musze wstawic na stronke, a robie nowa szate graficzna........sami wiecie jak to jest,.........niedługo beda:) Justa ty jestes teraz w 1 LO no nie? jak ci idzie? ja w 3 gim i 26-7 kwitenia testy są:( strasznie sie bje, jak tobie poszły (sorry ze w galerii o tym pisze)..
malawaszka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Martuś :angel: suuuuper Edinek jest piękny i taaaaki śłodki :angel: i chyba będzie pieprzaczkiem - tak mi się wydaje bo Luna miała bardziej biały czubek ryjka jak była taka mała :wink:
madzior_ka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 zapomniałam marto ze mówiłas ze Edi bedzie czarno-srebrny, i teraz sobie przypomniałam i ze zdjec widze ze to chya bedzie pieprzaczek jak mówi mala, bo spod ciemnej siersci widac mu jasniejsze....sprawdz czy jak odgarniesz mu włoski pod włos to czy pod spodem sa jasnijesze? jak tam to bedzi epieprzaczkiem:) b cz-s to bylby caaaaały czarny tylko pysio i łapki bialutkie a Ediemu z tego co widze na całym ciele jasne wloski mu wystają:)
malawaszka Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 nie no - widać tylko klatę, a na niej też są jasne włosy u cz-s :wink:
Marta-m Posted September 11, 2004 Author Posted September 11, 2004 no właśniezapomniaąłm wam napisac że ona napewno bedzię pieprzaczkiem, bo pod czarnymi kryja sie siwe włoski :P hehe ale wet się zdziwi jak go ostrzyżemy,bo sam stwierdził że jest cz-s :lol: A zdjęcia z ogonkiem,albo dzisiaj wieczorkiem albo najpóżniej w poniedziałek!!!!!!! :wink:
alexandra Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Martuś Edi jest słodziutki :D A te diabełki w oczkach- bombowy :lol:
julcia_so Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Marta - piękne zdjęcia, Edi jest cudny :) :P
Justa Posted September 11, 2004 Posted September 11, 2004 Właśnie napisałam posta w sznauceromaniakach i mi sie strona nie wyświtliła jak wysyłałam!!! Jestem zła, szczególnie, że dłuuugaśny był... Pozatym DGM mi beznadziejnie chodzi, nie wiem co sie dzieje :evil: Ale kilka fotek wstawie, a co mi tam ;) Gal biegnie z ulubionym rekwizytem - patykiem Przy okazji robi różne dziwne pozy w galopie :D Hmmm... :o Tutaj wyskok z wody Moookry piesiek Sprint mokrego sznaucera A tutaj usmieszek specjlnie dla sznauceromaniaków :calus:
malawaszka Posted September 12, 2004 Posted September 12, 2004 hahahha - mokre kozy koffane :lol: uwielbiem szlauferki :angel:
Marta-m Posted September 13, 2004 Author Posted September 13, 2004 Ja tez je koffam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Justa-nie krepuj się wstawiaj wszystkie zdjęcia!!!!!!!! A wiecie że może dostane cyfroweczke na święta..... :P :wink:
Marta-m Posted September 13, 2004 Author Posted September 13, 2004 No to cieg dalsza zdjeć..... :D Nie wiem czy to widac,ale ma tym foto Edi gryzie swój ogonek :lol: Tu edi profiliem..... A to moje ulubione :D Te zajęcze uszy sa moim zdaniem super,a poza tym tu wreszcie dokladniej widac jego ogonek 8)
Marta-m Posted September 13, 2004 Author Posted September 13, 2004 :evil: grrr...........wstawiłam nowe foty Ediego a tu nie ma..może tym razem sie uda... No to pozostałe obiecane 3 zdjecia: Edi profilem.... Nie wiem czy widac,ale tu gryzie własny ogon :lol: A to moje ULUBIONE :D EDI-Super Zając :lol: :lol:
Marta-m Posted September 13, 2004 Author Posted September 13, 2004 eh...to ostatnie podejscie,może sie uda wstawic wkoncu te foty :( Reszta obiecanych zdjęc: Nie wiem czy widac,ale tu Edi gryzie swój ogon :D Z profilu... 8) Edi-Super zając!!!!!!!!!!! :lol:
malawaszka Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Martuś - Edi jest piękny i widać wszystkie foty :wink: :lol: kilka razy :lol:
Marta-m Posted September 14, 2004 Author Posted September 14, 2004 przepraszam ze 3 razy wstawiłam ale ja nie widze żadnych nowych postów :cry: nie wiem co napisaliście......... :( dopisane: wreszcie widze posty,ale poprzednich nie widze....
Justa Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 A ja wogóle nie moge pisac postów!!! Wogóle ich nie widzę i tego zapewne tez nie zobaczę :-? :evil:
Justa Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Martuniu Edi jest superaśny i OGONEK teeeeeeeeeż!!! Czekamy na więcej fotek słoneczko, ucałuj Edusia odemnie :)
madzior_ka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 witajcie DZISIAJ na pewno wstawie nowe fotki Deniska:) równziez z dzisiejszej sesji na polku:) na której baarzdo łądnie jak na niego stoi wystawowo:)
madzior_ka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Witajcie! dzisiaj wieczorkiem wstawie fotski Deniska:) teraz jest mokry bo umyłam mu łapki i bródkę szamponikiem żeby gho troche odświerzyć i jest Super:) własnie zjaada kostkę taką ze skóry:) PS. czegos tu nie rozumiem!!! nie widze waszych najnowszych postów dopieor jak wejde w ODPOWIEDZ to pod spodem w podglądzie widze co napisaliście i Martusiu twoje fotki: SUPERAŚNE:)
Justa Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 madziorko, bo coś nam się DGM troszke popsuła... Ale mam nadzieje, że to szybko minie! Czekamy na fotkaski z niecierpliwością!!! Nie bardzo wiem jaki tytuł tego zdjęcia... Kocha wode :D Tak jak pańcia zresztą 8) Strong woman!!! 8) Pozdrawiam i lece sie chemii uczyć!!!
madzior_ka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 nie wiem czy widzicie te foty, ale były zrobione dzisiaj i sa najnowsze jakie mam:) Denisek nie soti na wszystkich wystawowo:) na niekórych za bardzo sie rozkracza, ale mniejsza oto, chyba rozpoznacie która to ja a która moja siostra? heh ja to ta z nim na rękach jak ma pysio otwarty:) (było mu gorąco i się chłodził). Fotki gdzie stoi w domu są nie zbyt efektowne bo jest na nich niewyczesany zaś przed sesją na polku było czesanko:) mam nadzieje ze chociaż wy je zobaczycie bo ja ich nie widzem:( Justo jakimś cudem w podglądzie tematu jak odpowiadam widze twoje zdjątka (a raczej Galci) bo nigdzie indziej nie wiedz postów jak w tym podglądzie, czy Galcia nbyła ostatnio strzyżona? bo wygląda jakby miała króciusienka siersc....my z Denkiem idziemy koło 20 oazdziernika na trymowanie do lysa:) do Agatki od Rivendelków:D
Justa Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Nio w sumie to Gal była strzyżona... na początku wakacji... a sierść wcale nie taka krótka... Ona po prostu ma z natury taka krótszą sierść. Nawet jako szczeniak, nigdy nie miała długich, kręconych włosów na łapkach itp... Ale teraz zapuszczamy na łapinkach włoski :) Den wyrósł jakos ostatnio, to znaczy spoważniał... Na tych zdjęciach wygląda jakos tak męsko po prostu :D 8) Niech ktos naprawi DGM!
madzior_ka Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 :) po trymowaniu gdy siersc odrosnie mu w kolorze bardziej pieprz i sól będzie jescze bardziej dorosły:)
Marta-m Posted September 15, 2004 Author Posted September 15, 2004 Wspaniałe zdjątka Deniska i Gaci :D BTW.dziwna sprawa bo na sznauceromaniakch nie widze nowych postów,a tu widze juz wszystko....Justa jak bedziesz miała czas to pokasuj te powtórki zdjeć Ediego :lol:
Recommended Posts