Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ale dawno mnie nie było, ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przesortować... Dajcie modowi odrobinkę czasu, bo jutro wyjeżdżam na cły dzionek na spotkanie poobozowe :)Ale wrócę i nadrobię :)

Martuś, Edi jest słooooooooooodki!!! Tylko nie widać ogonka!!!

mala, Luncia jest taaaka chudziutka hehe ;)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Justa dobrze cie znowu widzieć:) bo jakoś tu pustawo ostatnio:( Marto Edi jest słodizuchny, ale jak Justa mówi - GDZIE OGONEK? koniecznie zdjecia z ogonkiem chcemy!!!:) a co fdo fotek Deniska to zeby je tu wstawic musze wstawic na stronke, a robie nowa szate graficzna........sami wiecie jak to jest,.........niedługo beda:) Justa ty jestes teraz w 1 LO no nie? jak ci idzie? ja w 3 gim i 26-7 kwitenia testy są:( strasznie sie bje, jak tobie poszły (sorry ze w galerii o tym pisze)..

Posted

Martuś :angel: suuuuper Edinek jest piękny i taaaaki śłodki :angel: i chyba będzie pieprzaczkiem - tak mi się wydaje bo Luna miała bardziej biały czubek ryjka jak była taka mała :wink:

Posted

zapomniałam marto ze mówiłas ze Edi bedzie czarno-srebrny, i teraz sobie przypomniałam i ze zdjec widze ze to chya bedzie pieprzaczek jak mówi mala, bo spod ciemnej siersci widac mu jasniejsze....sprawdz czy jak odgarniesz mu włoski pod włos to czy pod spodem sa jasnijesze? jak tam to bedzi epieprzaczkiem:) b cz-s to bylby caaaaały czarny tylko pysio i łapki bialutkie a Ediemu z tego co widze na całym ciele jasne wloski mu wystają:)

Posted

no właśniezapomniaąłm wam napisac że ona napewno bedzię pieprzaczkiem, bo pod czarnymi kryja sie siwe włoski :P hehe ale wet się zdziwi jak go ostrzyżemy,bo sam stwierdził że jest cz-s :lol:

A zdjęcia z ogonkiem,albo dzisiaj wieczorkiem albo najpóżniej w poniedziałek!!!!!!! :wink:

Posted

Właśnie napisałam posta w sznauceromaniakach i mi sie strona nie wyświtliła jak wysyłałam!!! Jestem zła, szczególnie, że dłuuugaśny był... Pozatym DGM mi beznadziejnie chodzi, nie wiem co sie dzieje :evil:

Ale kilka fotek wstawie, a co mi tam ;)

Gal biegnie z ulubionym rekwizytem - patykiem

_330403_n.jpg

Przy okazji robi różne dziwne pozy w galopie :D

_330404_n.jpg

Hmmm... :o

_330406_n.jpg

Tutaj wyskok z wody

_330407_n.jpg

Moookry piesiek

_330402_n.jpg

Sprint mokrego sznaucera

_330399_n.jpg

A tutaj usmieszek specjlnie dla sznauceromaniaków :calus:

_330396_n.jpg

Posted

Ja tez je koffam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I Justa-nie krepuj się wstawiaj wszystkie zdjęcia!!!!!!!!

A wiecie że może dostane cyfroweczke na święta..... :P :wink:

Posted

No to cieg dalsza zdjeć..... :D

_331717_n.jpg

Nie wiem czy to widac,ale ma tym foto Edi gryzie swój ogonek :lol:

_331700_n.jpg

Tu edi profiliem.....

_331697_n.jpg

A to moje ulubione :D Te zajęcze uszy sa moim zdaniem super,a poza tym tu wreszcie dokladniej widac jego ogonek 8)

Posted

:evil: grrr...........wstawiłam nowe foty Ediego a tu nie ma..może tym razem sie uda...

No to pozostałe obiecane 3 zdjecia:

_331700_n.jpg

Edi profilem....

_331717_n.jpg

Nie wiem czy widac,ale tu gryzie własny ogon :lol:

_331697_n.jpg

A to moje ULUBIONE :D EDI-Super Zając :lol: :lol:

Posted

eh...to ostatnie podejscie,może sie uda wstawic wkoncu te foty :(

Reszta obiecanych zdjęc:

_331717_n.jpg

Nie wiem czy widac,ale tu Edi gryzie swój ogon :D

_331700_n.jpg

Z profilu... 8)

_331697_n.jpg

Edi-Super zając!!!!!!!!!!! :lol:

Posted

przepraszam ze 3 razy wstawiłam ale ja nie widze żadnych nowych postów :cry: nie wiem co napisaliście......... :(

dopisane:

wreszcie widze posty,ale poprzednich nie widze....

Posted

Witajcie! dzisiaj wieczorkiem wstawie fotski Deniska:) teraz jest mokry bo umyłam mu łapki i bródkę szamponikiem żeby gho troche odświerzyć i jest Super:) własnie zjaada kostkę taką ze skóry:)

PS. czegos tu nie rozumiem!!! nie widze waszych najnowszych postów dopieor jak wejde w ODPOWIEDZ to pod spodem w podglądzie widze co napisaliście i Martusiu twoje fotki: SUPERAŚNE:)

Posted

madziorko, bo coś nam się DGM troszke popsuła... Ale mam nadzieje, że to szybko minie! Czekamy na fotkaski z niecierpliwością!!!

Nie bardzo wiem jaki tytuł tego zdjęcia...

_332368_n.jpg

Kocha wode :D Tak jak pańcia zresztą 8)

_332366_n.jpg

Strong woman!!! 8)

_332367_n.jpg

Pozdrawiam i lece sie chemii uczyć!!!

Posted

_332376_n.jpg

_332383_n.jpg

_332382_n.jpg

_332385_n.jpg

_332384_n.jpg

_332381_n.jpg

_332377_n.jpg

_332378_n.jpg

_332379_n.jpg

_332386_n.jpg

_332380_n.jpg

nie wiem czy widzicie te foty, ale były zrobione dzisiaj i sa najnowsze jakie mam:) Denisek nie soti na wszystkich wystawowo:) na niekórych za bardzo sie rozkracza, ale mniejsza oto, chyba rozpoznacie która to ja a która moja siostra? heh ja to ta z nim na rękach jak ma pysio otwarty:) (było mu gorąco i się chłodził). Fotki gdzie stoi w domu są nie zbyt efektowne bo jest na nich niewyczesany zaś przed sesją na polku było czesanko:) mam nadzieje ze chociaż wy je zobaczycie bo ja ich nie widzem:(

Justo jakimś cudem w podglądzie tematu jak odpowiadam widze twoje zdjątka (a raczej Galci) bo nigdzie indziej nie wiedz postów jak w tym podglądzie, czy Galcia nbyła ostatnio strzyżona? bo wygląda jakby miała króciusienka siersc....my z Denkiem idziemy koło 20 oazdziernika na trymowanie do lysa:) do Agatki od Rivendelków:D

Posted

Nio w sumie to Gal była strzyżona... na początku wakacji... a sierść wcale nie taka krótka... Ona po prostu ma z natury taka krótszą sierść. Nawet jako szczeniak, nigdy nie miała długich, kręconych włosów na łapkach itp... Ale teraz zapuszczamy na łapinkach włoski :)

Den wyrósł jakos ostatnio, to znaczy spoważniał... Na tych zdjęciach wygląda jakos tak męsko po prostu :D 8)

Niech ktos naprawi DGM!

Posted

Wspaniałe zdjątka Deniska i Gaci :D

BTW.dziwna sprawa bo na sznauceromaniakch nie widze nowych postów,a tu widze juz wszystko....Justa jak bedziesz miała czas to pokasuj te powtórki zdjeć Ediego :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...