Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Marto a to jak ty robisz ze masz cały czas profil zalogowany? ja jak wyłącze komputer to znowu sie musze logowac za nastenym razem:( na sczęście ja pamoietam swoje hasełko :lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja juz nie pamietam jak to zrobiłam :P

Chyba w całym moim uzytkowaniu z DGM logowałam sie tylko 2 razy :lol: Ale chyba była taka opcja zeby logowac automatycznie...

Ty masz troche gorzej bo przeciez Julia tez ma profil na DGM wiec musisz sie logowac.... :)

Posted

Kochane moje... możecie przenieść te rozmówki na sznauceromaniaków.. bo chciałam grzecznie przypomnieć, że to jest GALERIA :roll: 8) :oops:

Wasza mod - Justa

Posted

No to zaczynamy relację z wczorajszego spontanicznego wyjazdu nad Jez. Żywieckie - przepiękne zresztą :wink:

To ulubione zajęcie Luny w samochodzie - poznajemy zapachy :fadein:

_325953_n.jpg

No - jesteśmy już na miejscu - Luna nie mogła się doczekać, kiedy pójdziemy do wody 8)

_325960_n.jpg

Aaa co to za potwór - ja się z tym nie będę bawić :o

_325967_n.jpg

_325968_n.jpg

Nooo chodźmy już chodźmy

_325974_n.jpg

_325951_n.jpg

_325961_n.jpg

_325959_n.jpg

Aaale się pić chciało

_325958_n.jpg

_325957_n.jpg

Aahaha zimna ta woda, alee co tam - raz się żyje :lol:

_325956_n.jpg

ooo pobiegam po pomoście :P trochę łapki między deski wpadają :-?

_325955_n.jpg

ależ jestem piękna co??

_325975_n.jpg

c.d.n.

Posted

Ooo Pańcia zabrała mnie na przejażdżkę wodnym rowerkiem :D

Noo ruszajmy już

_325966_n.jpg

Na takiej żaglówce też kiedyś popływam

_325954_n.jpg

_325973_n.jpg

Pozwiedzam trochę ten pojazd

_325972_n.jpg

_325971_n.jpg

_325970_n.jpg

Siedziałam potem u Pańci na kolanach :P

_325976_n.jpg

Aaahahah a to moja mina z dzieciństwa (malawaszka :wink: )

_325962_n.jpg

Ooo zaczyna się przepiękny zachód słońca:

_325963_n.jpg

_325964_n.jpg

_325965_n.jpg

i już prawie ciemno

_325969_n.jpg

Posted

no co ty? na więcej - ale faktycznie częściej jest bokiem lub tyłem - jakoś miałam za durzo rzeczy przy sobie i niewygodnie robiło mi się zdjęcia, a poza tym ona ciągle gdzieś mi uciekała z obiektywu :-? no a na rowerku to też ograniczone ruchy :lol:

Posted

fotoski superaśne:) ale widze ze Luncia sama do wody lgnie:) dENIS NIGDY BY TAK NIE PODSZEDŁ A JAK sie napić to tak zebysie łąpki nie zamoczyły (czyli dla widzów dość komicznmie:)...a teraz są u nas goście bo moja siostra ma urodzinki (12 zresztą) i tylko na chwilcie wpadłam, ale Denisa musze trzymać bo moja kuzynka ma suczke jamniczke Tigre która Denis wprost ubóstwia a teraz miała cieczke niedawno i choc przyjechali bez niej Den nie daje im spokoju.....ale chbba nie ma rady na te jego zaloty do.........państwa Tigi:)..

Posted

martuś - czekasz na foty madziorki, ale JA Ci i tak pokażę nasze dzisiejsze :wink: :lol:

Tym razem foty ze spacerku nad nasze jezioro Pogoria :D uwielbiamy wodę 8)

mmm najpierw się trzeba napić

_327578_n.jpg

aaale jestem zadowolona ze spacerku

_327579_n.jpg

no rzuć już ten patyk rzuć

_327580_n.jpg

Hurraa do wodyyy

_327581_n.jpg

Mam go

_327582_n.jpg

i wracam

_327583_n.jpg

_327584_n.jpg

_327586_n.jpg

_327590_n.jpg

No i znowu mi zabrała patyk - ups zapomniałam włożyć futro :oops:

_327585_n.jpg

Nie oddam go już - aaa co tam na golasa sobie pobiegam :lol:

_327587_n.jpg

_327591_n.jpg

_327602_n.jpg

_327593_n.jpg

Brzydale z tych sznauci jak są mokre, nie?? :lol:

Posted

ja zaraz wrzuce fotki Dneiska z niedzielnego spacerku..., ale teraz chciałam Ci się zapytac malawaszko jak nauczyłaś Lunkę nie bać się wody? Ona to już ma tak sama z siebie czy przyzwyczajałaś ją stopbiowo? Bo Denis nad morzem podchodził i jak szła fala uciekał, ale musiałam go wsadzać na siłę, żeby się ochłodził bo język na wierzchu miał i mu gorąco było, a tak to jakie super orzeźwienie!

Ps. i jak malawaszko? już łatwiej się czyta mojego posta? hehe......rzeczywiście jak tamtego przeczytałam to 3/4 się musiałam domyślić przez te moje literówki, więc sorry:)

Posted

hihhi - madziorko - już super pościk :wink:

Luny nie musiałam uczyć wchodzić do wody - wystarczyło rzucić patyk - a ona za badylem to chyba w ogień też by poszła :lol: :o Chociaż podczas pierwszego spotkania z wodą bardziej interesowało jej żarcie piachu niż woda :lol: :lol: :lol: mała była i goopia :wink:

Posted

W końcu doczekałam sie jakis zdjęć :D

POkaże wam 3 z 6 zdjęc Ediego na dworku robione tydzien temu...Jutro bedą pozostałe 3 bo jeszcze ich nie mam :( A w poniedziałek zdjęcia skanowane...

Warto zaznaczyć że Ediemu rozjaśnił juz sie troche pyszczek noi podrósł :D

_329814_n.jpg

_329812_n.jpg

tutaj obgryzuje mi reke...boshe jak on mnie gryzie!!!!!! :evilbat:

_329810_n.jpg

Tak mnie gryzł że musiałam połozyc go na łopatki....jakiego zeza zrobił :lol:

Posted

Ale dawno mnie nie było, ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przesortować... Dajcie modowi odrobinkę czasu, bo jutro wyjeżdżam na cły dzionek na spotkanie poobozowe :)Ale wrócę i nadrobię :)

Martuś, Edi jest słooooooooooodki!!! Tylko nie widać ogonka!!!

mala, Luncia jest taaaka chudziutka hehe ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...