madzior_ka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Marto a to jak ty robisz ze masz cały czas profil zalogowany? ja jak wyłącze komputer to znowu sie musze logowac za nastenym razem:( na sczęście ja pamoietam swoje hasełko :lol:
Marta-m Posted September 3, 2004 Author Posted September 3, 2004 ja juz nie pamietam jak to zrobiłam :P Chyba w całym moim uzytkowaniu z DGM logowałam sie tylko 2 razy :lol: Ale chyba była taka opcja zeby logowac automatycznie... Ty masz troche gorzej bo przeciez Julia tez ma profil na DGM wiec musisz sie logowac.... :)
malawaszka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Jest opcja - zaloguj mnie przy każdej wizycie - ale mimo tego co jakiś czas mnie wywala :roll: :wink:
julcia_so Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Ja nie próbowałam tak jak mówi Marta ze względu na madzior_ke, a ona na mnie :)
Justa Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Kochane moje... możecie przenieść te rozmówki na sznauceromaniaków.. bo chciałam grzecznie przypomnieć, że to jest GALERIA :roll: 8) :oops: Wasza mod - Justa
malawaszka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 No to zaczynamy relację z wczorajszego spontanicznego wyjazdu nad Jez. Żywieckie - przepiękne zresztą :wink: To ulubione zajęcie Luny w samochodzie - poznajemy zapachy :fadein: No - jesteśmy już na miejscu - Luna nie mogła się doczekać, kiedy pójdziemy do wody 8) Aaa co to za potwór - ja się z tym nie będę bawić :o Nooo chodźmy już chodźmy Aaale się pić chciało Aahaha zimna ta woda, alee co tam - raz się żyje :lol: ooo pobiegam po pomoście :P trochę łapki między deski wpadają :-? ależ jestem piękna co?? c.d.n.
malawaszka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Ooo Pańcia zabrała mnie na przejażdżkę wodnym rowerkiem :D Noo ruszajmy już Na takiej żaglówce też kiedyś popływam Pozwiedzam trochę ten pojazd Siedziałam potem u Pańci na kolanach :P Aaahahah a to moja mina z dzieciństwa (malawaszka :wink: ) Ooo zaczyna się przepiękny zachód słońca: i już prawie ciemno
Marta-m Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 Piękne zdjęcia... Ale zuwazyłam że Pyszczek Luny widac tylko na 2 zdjęciach... :lol:
malawaszka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 no co ty? na więcej - ale faktycznie częściej jest bokiem lub tyłem - jakoś miałam za durzo rzeczy przy sobie i niewygodnie robiło mi się zdjęcia, a poza tym ona ciągle gdzieś mi uciekała z obiektywu :-? no a na rowerku to też ograniczone ruchy :lol:
Marta-m Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 chodziło mi że pyszczek centralnie z przodu :wink: Ale wiadomo przeciez Lunke nie obchodził aparat tylko nowe tereny :D :wink:
malawaszka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 no i jeszcze jest taka sprawa, że jakby było tyle portrecików to byłoby nudno :fadein:
julcia_so Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 malawaszko super zdjęcia - Luna wyszła cudnie - szczególnie po kapieli wodnej :) :fadein:
madzior_ka Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 fotoski superaśne:) ale widze ze Luncia sama do wody lgnie:) dENIS NIGDY BY TAK NIE PODSZEDŁ A JAK sie napić to tak zebysie łąpki nie zamoczyły (czyli dla widzów dość komicznmie:)...a teraz są u nas goście bo moja siostra ma urodzinki (12 zresztą) i tylko na chwilcie wpadłam, ale Denisa musze trzymać bo moja kuzynka ma suczke jamniczke Tigre która Denis wprost ubóstwia a teraz miała cieczke niedawno i choc przyjechali bez niej Den nie daje im spokoju.....ale chbba nie ma rady na te jego zaloty do.........państwa Tigi:)..
alexandra Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Malawaszko super zdjęcia!! :D Zazdroszczę Wam takiego fajnego wypadku nad jeziorko :D
Marta-m Posted September 6, 2004 Author Posted September 6, 2004 czekam na zdjęcia madziorki...................... :wink:
malawaszka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 martuś - czekasz na foty madziorki, ale JA Ci i tak pokażę nasze dzisiejsze :wink: :lol: Tym razem foty ze spacerku nad nasze jezioro Pogoria :D uwielbiamy wodę 8) mmm najpierw się trzeba napić aaale jestem zadowolona ze spacerku no rzuć już ten patyk rzuć Hurraa do wodyyy Mam go i wracam No i znowu mi zabrała patyk - ups zapomniałam włożyć futro :oops: Nie oddam go już - aaa co tam na golasa sobie pobiegam :lol: Brzydale z tych sznauci jak są mokre, nie?? :lol:
julcia_so Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Malawaszko Luna jest poprostu przesłodka :) Ale rzeczywiście te mokre sznaucie juz nie sa takie piekne jak suchutke ;)
Marta-m Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 no co ty sznauceie zawsze sa piekne :wink: :D tylko jak są mokre to na swój sposób :lol:
madzior_ka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 ja zaraz wrzuce fotki Dneiska z niedzielnego spacerku..., ale teraz chciałam Ci się zapytac malawaszko jak nauczyłaś Lunkę nie bać się wody? Ona to już ma tak sama z siebie czy przyzwyczajałaś ją stopbiowo? Bo Denis nad morzem podchodził i jak szła fala uciekał, ale musiałam go wsadzać na siłę, żeby się ochłodził bo język na wierzchu miał i mu gorąco było, a tak to jakie super orzeźwienie! Ps. i jak malawaszko? już łatwiej się czyta mojego posta? hehe......rzeczywiście jak tamtego przeczytałam to 3/4 się musiałam domyślić przez te moje literówki, więc sorry:)
Marta-m Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 no madziorko robisz postepy :lol: :wink: no i czekam na zdjęcia :wink:
malawaszka Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 hihhi - madziorko - już super pościk :wink: Luny nie musiałam uczyć wchodzić do wody - wystarczyło rzucić patyk - a ona za badylem to chyba w ogień też by poszła :lol: :o Chociaż podczas pierwszego spotkania z wodą bardziej interesowało jej żarcie piachu niż woda :lol: :lol: :lol: mała była i goopia :wink:
Marta-m Posted September 10, 2004 Author Posted September 10, 2004 W końcu doczekałam sie jakis zdjęć :D POkaże wam 3 z 6 zdjęc Ediego na dworku robione tydzien temu...Jutro bedą pozostałe 3 bo jeszcze ich nie mam :( A w poniedziałek zdjęcia skanowane... Warto zaznaczyć że Ediemu rozjaśnił juz sie troche pyszczek noi podrósł :D tutaj obgryzuje mi reke...boshe jak on mnie gryzie!!!!!! :evilbat: Tak mnie gryzł że musiałam połozyc go na łopatki....jakiego zeza zrobił :lol:
Justa Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Ale dawno mnie nie było, ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego przesortować... Dajcie modowi odrobinkę czasu, bo jutro wyjeżdżam na cły dzionek na spotkanie poobozowe :)Ale wrócę i nadrobię :) Martuś, Edi jest słooooooooooodki!!! Tylko nie widać ogonka!!! mala, Luncia jest taaaka chudziutka hehe ;)
Recommended Posts