Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

witajcie! Denis w te upały też niewiele chce robić głównie wylehuje sie w cieniu na oghrodzie albo nazimnych płytkach w kuchni, ostatnio tez go wykąpałam i wyglądał identycznie jak Figa:) + mokra brudka:D ja też może porobię mu troche fotekw p plenerze bo etraz ładna pogoda wiec ładne zdjecia wyjdą, a od poniedziałku na 4 dni jade do babci za wadowice na działke z kuznką siostrą babcią i dziadkiem i bedziemy spały pod namiotem - bedzoe super:D tzn. jest tam ładmy domek ale my dla zabawy w namiocie wolimy to tez popstrykam tam fotki denichowi:)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martuniu! Strasznie cie przepraszam, ale czytam i odpisuje na tematy po kolei i nie doszłam do sznauceromaniaków jak tu odpisuwałam, teraz już wszystko wiem i nie zapeszam:) na pewno się uda, ale narazie CIIIIIIIII:)

Posted
??????/

może dlatego że nikt nie umieszcza zdjec??????? :P

No to może ja zakłócę tę ciszę i wstawię fotkę suczki CTR mojego znajomego. Mało widać ale zdjęcie mi się podoba :D

_317589_n.jpg

Pozdrawiam

Posted

Niespodzianka! :BIG:

Tylko CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII bo to nie moje zdjęcia :fadein:

_317909_n.jpg

To jest zrobione z gory wiec wydaje sie dosyc mala ale jest juz calkiem spora ok 50 kg...

Posted

Zdjęcia CTR-a przepiękne!!!

madziorko, doczekamy sie jakiejś nowej serii Dena, bo widzę, że masz nowy emblemacik.... cZekamy na foty z niecierpliwością...

A ja pewnie po działeczce coś tutaj wrzucę... 8) Bo jutro prawdopodobnie dorwę sie do aparaciku 8) :D

Posted

Witajcie kochani sznauceromaniacy! hehe ja narazie bez fotek, ale informuję was tylko, że już wróciłam z pobytu na działce w Świnnej POrębie za Wadfowicami i mam fajowe fotki, które zaraz pozmniejszam, poobrabiam i wstawię - dokładną relację z pobytu naiszę na sznauceromaniakach, bo tam chyba bardziej pasuje...

Posted

POmniejszyłam fotki i wstawiam je tutaj, nie chce mi sie komentować jak cosik niejasne to pisać, a ja wyjasnię:) ale chyba wszystkie sa jasne, bo to w ogrodzie u babci na działce :D było superaśnie - ech....ten duży ogród z wolną przestrzenią (u nas już drzewa coraz większe wiec craz mniej miejsca ale i tak lepiej niz w bloku:)...

_320173_n.jpg

_320174_n.jpg

_320175_n.jpg

_320176_n.jpg

_320190_n.jpg

_320192_n.jpg

_320195_n.jpg

_320197_n.jpg

_320180_n.jpg

_320179_n.jpg

_320188_n.jpg

_320181_n.jpg

_320177_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...