madzior_ka Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 witajcie! Denis w te upały też niewiele chce robić głównie wylehuje sie w cieniu na oghrodzie albo nazimnych płytkach w kuchni, ostatnio tez go wykąpałam i wyglądał identycznie jak Figa:) + mokra brudka:D ja też może porobię mu troche fotekw p plenerze bo etraz ładna pogoda wiec ładne zdjecia wyjdą, a od poniedziałku na 4 dni jade do babci za wadowice na działke z kuznką siostrą babcią i dziadkiem i bedziemy spały pod namiotem - bedzoe super:D tzn. jest tam ładmy domek ale my dla zabawy w namiocie wolimy to tez popstrykam tam fotki denichowi:)
Marta-m Posted August 20, 2004 Author Posted August 20, 2004 To zdjęcie Fakercia które dzisiaj dostałam....
Marta-m Posted August 20, 2004 Author Posted August 20, 2004 Wiem że piekny i dziękuje w imieniu weroniki narazie...ale ciiiiiiii :wink:
madzior_ka Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 słuhajcie! ja mam już dosyć! powiedzcie mi czemu ciągle mówicie ciiiiiii i co jest z tym Fakerem...:( ja jestem niewtajemniczona.....więc sorry
Marta-m Posted August 20, 2004 Author Posted August 20, 2004 Wszystko jest na sznauceromaniakach........... :D Poprostu boje sie że zapesze.... (przeczytaj lepeij w sznauceromaniakach..)
madzior_ka Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 Martuniu! Strasznie cie przepraszam, ale czytam i odpisuje na tematy po kolei i nie doszłam do sznauceromaniaków jak tu odpisuwałam, teraz już wszystko wiem i nie zapeszam:) na pewno się uda, ale narazie CIIIIIIIII:)
Marta-m Posted August 20, 2004 Author Posted August 20, 2004 No to teraz już wszystko wiesz..... :fadein: To teraz CIIIIIIIIII :wink:
julcia_so Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 No to i ja się dołanczam, a więc CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
madzior_ka Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 a co tutaj nagle się taka CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIsza zrobiła?
Marta-m Posted August 21, 2004 Author Posted August 21, 2004 ??????/ może dlatego że nikt nie umieszcza zdjec??????? :P
Niebieska Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 ??????/może dlatego że nikt nie umieszcza zdjec??????? :P No to może ja zakłócę tę ciszę i wstawię fotkę suczki CTR mojego znajomego. Mało widać ale zdjęcie mi się podoba :D Pozdrawiam
Marta-m Posted August 22, 2004 Author Posted August 22, 2004 To pierwszy CTR w naszej Galerii :D Jak miło :lol: Szkoda że go dobrze nie widac :( Ale zdjęcie imponująco ładne 8)
madzior_ka Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 oooo....... super fotka! szkoda, że nei masz dokłądniejszych zdjęć tego CTR-a bo już tu od snzauceromaniaków pełno, a CTR-y to nowość w naszej galerii!
Niebieska Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Niespodzianka! :BIG: Tylko CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII bo to nie moje zdjęcia :fadein: To jest zrobione z gory wiec wydaje sie dosyc mala ale jest juz calkiem spora ok 50 kg...
alexandra Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Śliczniasta :D :D :D Piękna sierść, jak się błyszczy :D :D :D
Justa Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Zdjęcia CTR-a przepiękne!!! madziorko, doczekamy sie jakiejś nowej serii Dena, bo widzę, że masz nowy emblemacik.... cZekamy na foty z niecierpliwością... A ja pewnie po działeczce coś tutaj wrzucę... 8) Bo jutro prawdopodobnie dorwę sie do aparaciku 8) :D
Marta-m Posted August 23, 2004 Author Posted August 23, 2004 No to czekamy na foty od madziorki i Justy :D :D :D Noi w poniediząłek zapewne bea na nas czekać foty Marsa 8) CZEKAMY!!!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Nooo Justa - super, super, super... Zacznij wklejać fotki Gali to może i ja się zmobilizuję do biegania za Lunką z aparatem :wink:
madzior_ka Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Witajcie kochani sznauceromaniacy! hehe ja narazie bez fotek, ale informuję was tylko, że już wróciłam z pobytu na działce w Świnnej POrębie za Wadfowicami i mam fajowe fotki, które zaraz pozmniejszam, poobrabiam i wstawię - dokładną relację z pobytu naiszę na sznauceromaniakach, bo tam chyba bardziej pasuje...
madzior_ka Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 POmniejszyłam fotki i wstawiam je tutaj, nie chce mi sie komentować jak cosik niejasne to pisać, a ja wyjasnię:) ale chyba wszystkie sa jasne, bo to w ogrodzie u babci na działce :D było superaśnie - ech....ten duży ogród z wolną przestrzenią (u nas już drzewa coraz większe wiec craz mniej miejsca ale i tak lepiej niz w bloku:)...
Recommended Posts