alexandra Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 ja byłam w WDW "Jawor"... mieszkałam w budynku obozowym i mieliśmy własny port (budowany przez obozowiczów z roku na rok)... "Jawor" to ogromny ośrodek wieć pewnie sie orientujesz... Oczywiście że się orientuję :wink: I nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :) A jak pogodę miałaś, woda czysta itp.?
Marta-m Posted August 17, 2004 Author Posted August 17, 2004 Z tymi ciuszkami to ja kiedyś czytałam że własnie psy kiedy np. zostaja same to sie własnie rzeczami wlaścicieli "obgradzaja" bo wtedy czuja ich zapach i czuja sie bezpiecznie...
malawaszka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Z tymi ciuszkami to ja kiedyś czytałam że własnie psy kiedy np. zostaja same to sie własnie rzeczami wlaścicieli "obgradzaja" bo wtedy czuja ich zapach i czuja sie bezpiecznie... Noo tylko Luna robi jeszcze czasem taki myk, że jak wychodzę na dosłownie chwolę z domu, to jak tylko zostanie lekko uchylona moja szafa, tak, że potrafi sobie odsunąć drzwi, to wyciąga moje wszystkie rzeczy na podłogę i je tam po prostu zostawia :x złośnica mała :evil: ostatnio z szafki wyciągnęła swoje cieczkowe majtory - hihihi chyba wie że czas na cieczkę, której już nigdy nie będzie miała :wink: 8)
Justa Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 ja byłam w WDW "Jawor"... mieszkałam w budynku obozowym i mieliśmy własny port (budowany przez obozowiczów z roku na rok)... "Jawor" to ogromny ośrodek wieć pewnie sie orientujesz... Oczywiście że się orientuję :wink: I nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :) A jak pogodę miałaś, woda czysta itp.? Pogodę... hehe... Właściwie przez ponad 2 tygodnie padało, a jak nie padało to było zimno i wilgotno, ale dzieki temu, tym ciezkim warunkom nauczyliśmy się naprawdę pływać! 8) Co do czytości wody, to moim zdaniem czyta była, choć nie zażywaliśmy kapieli (raz, że zimno było, a dwa, że czasu nie było, bo wogóle wolnego czasu nie mieliśmy - co najmniej 8-9 godzin na łódkach dziennie!)... alexandro, to najpiękniesze miejsce i najwspanialszy obóz jaki przeżyłam w moim 16-letnim życiu... Codziennie próbuje przypomnaieć sobie walenie falek o burtę i chlupot wody... nasze Omegi... To cos tak niesamowitego i pięknego... Za rok tam wracam... Nie widzę innego wyjścia... A teraz pozostało mi 11 miesięcy tęsknoty...
madzior_ka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 witajcie ponownie;) ja teraz żadziej bywam bo oczywiście są igrzyska i oglądam 90% relacji w TV:D a szczególnie konkurencję WKKW (jeździectwo)... Justa a ty w rokui szkolnym też trenujesz gdzieś to żeglarstwo, czy tylko na onbozy jeździsz? to był twój poierwszy obóz żeglarski czy już któryś z rzędu? pytam z ciekawośxci bo ogólnie interesuję się sportem (każdym) nie tylko jeździectwem...
Marta-m Posted August 17, 2004 Author Posted August 17, 2004 rozumiemy madzir_ka że wciągnęłaś sie w igrzyska,ale obiecałac foty...... :roll: :lol: :wink:
madzior_ka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 oki Marta - fotki beda jeszcze dzisiaj bo wciagneły mnie nie tylko Atemny ale robiłam galerie na stronę o denisie więc fotki mam juz pozmniejszane i zaraz je umeiszcze na onecie na albumie a potem tu...
malawaszka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 madziorka obiecujesz i obiecujesz a fotek jak nie byłaotak nie ma :roll: :wink:
madzior_ka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 A oto obiecane fotk, najpierw dokończenie zdjęć Deniska (i naszych z nim) a potem zdjęcia (nie wiem czy was to interesuje, ale tez wstawię) z mojego konnego terenu, gdzie jechałam na siwym raszdim (musiałam pojeździc w Ustce bo bym nie wytzrymała 2 tygodnie bez koni:). Justyna z Denem przed naszym domkiem wakacyjnym: piodczas spaceru po plaży: na zacodzie słońca: przy wejściu na plażę: pierwszego dnia na plaży gdy nie wzieliśmy parawanu i parasola den miał prymitywne "mieszkanko": w Słupsku na rynku: ja z denem: no comment: a tu już mój plażowy teren, jetem 4 od lewej: znowu denis: w jkiejs mniejszej wiosce na plazy (chyba Poddąbie) na wycieczce: znowu an koniu: to sa jakieś głazy narzutowe i my oczywiściw: den na wydmach rycomych: a ty trohe sie zmeczył, ale tylko torszeczke: w skansenie w Klukach; ja przed wsiąściem na konia: zblisenie: jha to ta druga, a przede mną holenderka na Czubajce: znowu my: justyna na plaży w Ustce (tram gdzie jezdziłam konno): wjazd na plaze:
madzior_ka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 malawaszko nei złość się tak :evil: fotki już są napisałam je tuż po tobie, ale nie dlatego ze pużno zazęłam ale wstawinie tyle fotek i tyle opisów jednak zawiera troche czasu:D
malawaszka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 hihihih sorki madziorka :modla: alem się nie mogła doczekać na te cuda :wink: Suuuper fotki nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę taj jazdy konnej po plaży :D suuper musiało być. A Den wygląda na tych zdjęciach jak normalnie :angel: BTW - nie jakieś tam głazy narzutowe, ale głazy narzutowe rodem ze skandynawii :wink:
madzior_ka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 no to niech będą głązy narzutowe ze skandynawii:) ja sie tam na tym nei znam....
Marta-m Posted August 18, 2004 Author Posted August 18, 2004 No zdjecia suuuuuper!!!!!!!!!!!!! Tez ci oczywiście zazdroszcze tej jazdy...Jako mały dzieciak raz bylam na obozie konnym, potem byla długa przerwa, a teraz jak mi sie znowu w te wakacje zachcialo jeździc to moi rodzice nie mogli sie zdecydowac czy mnie puszczą (bali sie :-? ) i nie jeździłam :( Piekne foty, pikny Denisek, Piekne konie............ eh........
Marta-m Posted August 18, 2004 Author Posted August 18, 2004 Dzisiaj wkońcu załozyłam album na onecie i moge sama wstawic pomniejszone zdjecie Fakera 8) (jak ktoś nie wiem o co chodiz to info za Sznauceromaniakach) Tu był chyba jeszcze szczeniakiem.... Tu widac juz wiekszy po ma juz "dorodną" bródke 8) Tu walczy chyba z jakąś piłką, albo cos...Słyszałam że ma na ich punksie fioła :D I ot tylko tyle.......... :(
malawaszka Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Maaartuś :angel: ale będziesz miała pięknego pieseczka 0 on jest boski :angel: :angel: :angel: Nawet nie wiesz jak się cieszę :angel:
Pasavera Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Supco piesek! :angel: :angel: :angel: :angel: Fotki Figi z dzisiejszego kompu kompu :wink: Troszke jakoś tak dziwnie sie wygła :lol: Koci grzbiet :wink: :roll:
malawaszka Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 hahaha czemu nie zmoczyłaś jej całkiem brody - wyglądałaby jak mały szczurek :lol:
Pasavera Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Broda a właściwie cała (no nie cała) głowa była szorowana na samym końcu :wink: :lol:
Marta-m Posted August 19, 2004 Author Posted August 19, 2004 No szkoda że nie jest cała zmoczona :lol:
Justa Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Martuniu - Faker jest przepiekny!!! a w tym pierwszym zdjęciu to po rpostu się zakochałam... Ehhh... na jakiejś pieknej kabinóweczce sobie pływał... :roll: Pas- Chyba wszystkie sznaucery po zamoczeniu jak szczurki wyglądają 8) :D ... W przyszłym tygodniu Gal codziennie będzie w rzece sobie pływac... Może do tego czasu aparat cyfrowy dostne to porobie fotki, ale nie wiem... czy to wypali.
malawaszka Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Juusta no ja mam nadzieję że będzie ten aparacik, bo już dawno nie widzieliśmy Galci :wink:
Justa Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Niewiele się zmieniła od tamtych czasów...8) :D Ale mam taką chcicę, żeby pójśc i jej fotki porobic gdzieś w plenerze, bo tam sie suńka czuje najlepiej ;)
malawaszka Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Nom - ja też ,ale w takie upały to Lunie się nawet wyłazić spod łóżka nie chce, a co dopiero ganiać za patykami :roll: A dzisiaj o 4 nad ranem (czyli po godzinie mjego snu :-? ) Luna obudziła mnie i koniecznie chciala iść na dwór, cóż więc mialam zrobić jak się psince kupkę chciało :roll: ale przy okazji sobie w chlodku pobiegała i nie chciala wracać do domu a ja tam na stojąco zasypiałam :lol:
Marta-m Posted August 19, 2004 Author Posted August 19, 2004 No to teraz czekamy na zdjecia Gali :D Fajnie że wstawiłaś to zdjęcie....takie ŻYWE........
Pasavera Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Ale Galcia skoczna :angel: Tak tak czekamy na zdjęcia z niecierpliwościa :D :P :D
Recommended Posts