Pasavera Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 :o :o :o Trza było mówić wcześniej :lol: A tak na serio nie było już miejsca w aucie więc jak bym ja go chciała to bym i tak nie wzieła :wink: No ale w domu to i tak nie ma na takie obromne rzeczy miejsca :lol: Jak chcesz to możesz go mieć na pulpicie jako tapetę (no chyba że chcesz bez Figusi to sobie musisz ją wyciąć :lol: ). E co ja piszę przeciez Ty masz pewnie lunkę na ekranie :D :roll: :D :D :D
malawaszka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 No ładnie Pasavera- jak byś chciała to byś znalazła na ten korzonek troszkę miejsca :lol: BTW na pulpicie mam aktualnie zdjątko Fiony, ale jakbyś mogła to prześlij mi mailem duże zdjęcie Figi na tym korzeniu - dam to sobie do wygaszacza :P
Pasavera Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Mam Ci przesłać na e-maila? to podaj adres :lol: Jak chcesz to możesz poczekać to za parę dni będzie galeria Figi na stronie i tapety z jej udziałem to sobie sciągniesz tą z korzeniem jak będziesz chciała. Ale nie wiem ile potrwają te pare dni :wink: A powiedzcie mi czy w galerii sznaucerków pokazać Wam stadninę koni w Białogórze (takie miasteczko nad morzem)? Porobiłam tam zdjęcia koników i innych zwierząt a jest ich duuużo :lol: Normalnie to nie powinna nazywać się stadnina tylko zwierzyniec :lol:
malawaszka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Noooo - Justy nie ma to pokazzzuuuujjjjjjjj :evilbat: :evilbat: :lol: :evilbat: :evilbat:
Pasavera Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Obiecane zdjęcia :D KONIKI :D CHRUMCIA :lol: KURY (mają fajne szponki zarośnięte) BARAN I OWIECZKI LAMA LAMA "PRZEWODNIK OWIEC" ŁABĘDŹ GOŁĘBIE STRUŚ PSIACZKI Niestety nie udało mi się sfotografować bocianów, jakiegos ptaka podobnego do flaminga, osiołka, krulika i duuuuużo kotów. Większość zwierzątek chodzi swoimi drogami więc nie wszystkie znalazłam :wink: Jak ktoś chce wieksze zdjęcie (np. na tapete) niech pisze to prześle e-mailem albo przez gg :D :D :D
malawaszka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Świetne - ja kcem fotkę - tą oststnią z Figą i psiakami :angel:
malawaszka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 :oops: myślałam że już masz :lol: [email protected]
Marta-m Posted July 30, 2004 Author Posted July 30, 2004 suuuuuuuper zdjątka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie masz więcej? :lol: )
Pasavera Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 suuuuuuuper zdjątka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(nie masz więcej? :lol: ) :o eeeeee............ no nie :wink: mam jeszcze pare zdjec lamy i koni (ale jacyś ludzie mi się wcinali w obiektyw :evil: )
Pasavera Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 malawaszka zdjęcia wysłane :lol: To z korzeniem i z Figa z psami :D :D :D
malawaszka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Piękne, piękne - wieeelki dzięki :angel: No i tymczasowo Figa na korzeniu zagościła na moim pulpicie :P
Pasavera Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 :angel: :angel: :angel: Figa jest werry happy :angel: :angel: :angel:
madzior_ka Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Hey! wielkie dzięki że zechciałas wstawić tutaj fotki tych zwierzaków a w szczególnoiści koniczków (bo chyba wiecie ze psiaczki i konisie kocham najbardziej:) - ja w sobote wyjeżdżam nad morze koło Ustki i tam jest stadnina i bede jeździć po plaży konno to rodzice porobią mi fotki i też tu wkleję;D no to pozdrowienia a fotki za chwilunie...
Pasavera Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 :angel: :angel: :angel: Ciocia kupiła mi sznaucerkowe rzeczy ! ! ! :angel: :angel: :angel: :D :angel: :D :angel: :D Jutro foty :D :angel: :D :angel: :D Jeden breloczekm dwa magnesy i figurka ! ! ! Wszystko zrobione ręcznie z modeliny ! ! !
Marta-m Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 No to szybko rob zdjecia!!!!!!!!!!!! :evilbat: (gdzie twoja ciocia takie cuda kupiła??????) :wink:
Pasavera Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 No to szybko rob zdjecia!!!!!!!!!!!! :evilbat: (gdzie twoja ciocia takie cuda kupiła??????) :wink: :D jutro napewno będą ! ! ! :D Wszystkie te rzeczy były kupione w Darłowie :D :D :D
malawaszka Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Kurdę Pas, ale Ty masz szczęście do tych sznaucerkowych gadżetów. Chyba muszę mzienić plany wakacyjne i pojechać na wybrzeże w poszukiwaniu takich zabaweczek :lol: BTW Martuś - śliiiczny emblemiacik :angel:
Marta-m Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 dziękuje.... ty masz teraz za to przepiekne zdjecia Luny w podpisie....(nie masz wiecej???) :wink:
malawaszka Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Mam jeszcze takie - one już są na DGM ale nie w galerii sznaucerów Mój TZ z Lunką na jednej DoGoManiackiej smyczy (Nowa akcja Pomocy) A tu Lunka w DoGoManiackiej Chuście:
Pasavera Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 malawaszka Lunka jak zwykle cudowna ! ! ! I świetnie prezentuje się w Dogomaniackich gadżetach ! ! ! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: A za chwilkę zdjęcia Figusi z wczorajszego grila :wink:
Pasavera Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 To zaczynamy :D :D :D Na wczorajszym grilu Figusia znalazła sobie kolegę :D To był jakiś kundelek zza płotu :wink: Nie wiedzieliśmy jak się wabi więc przybrał pseudo "drucik" :lol: Pierwsze spotkanie :D Figa postanowiła pdejść troszkę bliżej :wink: I jeszcze bliżej Pop pewnym czasie "Drucik" przeszedł przez bramę wiazdową i znalazł się na naszym terytorium :wink: Zaczęła się ostra.....................zabawa oczywiście :lol: Figusia nie dała się :D Powaliła kolesia na łopatki :lol: Kąsała go nieubłaganie :D On skakał jak oszalały, a Figusia pokazała mu całą paszczę ząbków :lol: W końcu się zmęczyli :D Figusia dyszała i dyszała ze zmęczenia Koleś wychłeptał jej całą wodę, a Figa nic sobie z tego nie robiła :wink: Potem musieli jeszcze troszkę pomyszkować :lol: "Drucik" w całej okazałości :lol: No a potem Figa dorwała kiełbaskę :lol: I pobiegała (już sama) po ogrodzie
malawaszka Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Supeeerrr Pasavera - świetne fotki ze świetnego szaleństwa :angel:
zaba14 Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Pasavera ale super fotki, i pieski ślicznie się bawią, a ten kundelek tez śliczniusi jest :)
Recommended Posts