malawaszka Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Nie żabko - nie ma sznaucerów z takim umaszczeniem, niestety - bo fajne by były sznaucerki arlekin :D
Marta-m Posted June 19, 2004 Author Posted June 19, 2004 wiem że może kombinuje....ale może on był "mieszany" w sensie że np. matka była biała, a ojciec czarny????????????????? tylko nie wiem jakby wtedy wyglądaŁ.......
Pasavera Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Ja podejrzewam że moja Figa jest mieszanką sznaucerka czarnego z pieprz i sól :wink: bo już powoli robi się szara :lol: szczególnie na główce już "siwieje" a tam najtrudniej trymować :( Kiedyś widziałam w necie zdjęcie sznaucerka szarego który miał ciemniejsze łaty (nie takie jak dalmatyńczyk tylko o wiele większe, ale wyglądał jak qundelek, taki nie podobny do sznaucia a przecież brodę i więcej sierści na łapciach miał) :wink:
Marta-m Posted June 19, 2004 Author Posted June 19, 2004 Słuchajcie..............ale czy to jest złe że się miesza kolory maści psów??????????
Pasavera Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 moim zdaniem tak chociaż tylko psom wystawowym. Bo takie nie do wystaw to są przecież do kochania :wink: A na wystawach sędzia sprawdza włos (właśnie kolor, grubość, czy zachowana jest dobra szata). A przecież im czarniejszy piesek tym lepszą ma ocenę (chociaz sędzia nie zawsze zwraca na to taką uwagę. Może mu się spodobać jakiś pies i to nie musi być ideał piękności. Wszystko zalezy od sędziego) :wink:
Kora- Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Mojej siąsiadki sznaucie jest mieszancem czarnego ojca i białej matki i jest czarno srebny :o :o
malawaszka Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Mojej siąsiadki sznaucie jest mieszancem czarnego ojca i białej matki i jest czarno srebny :o :o No i właśnie prawidłowo - żadne inne ciapki nie wchodzą w grę :roll:
Pasavera Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 No to trochę fotek bo ciś ostatnio się opuściłam :wink: Ale RUDOLF :lol:
Marta-m Posted June 19, 2004 Author Posted June 19, 2004 Czy ktos może mi powiedziec skąd taka barwa u sznaucera????????? A mi sie nawet podoba :D :D :D
Justa Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 o jejku, jaki dziwny!!! może miał jakichś przodków labradorów :D :D :D Czekoladowych oczywiście :lol: :lol: :lol: Just@ & GAL
Kora- Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Mam elbemament z korcią :lol: Jak robicie to że pod postami macie zdjęcia.
Marta-m Posted June 19, 2004 Author Posted June 19, 2004 bbuuuuuuuuu..... czyli nikt nie umie mi powiedziec dlaczego ten koleś jest czekoladowy????????????? szkooda............ :wink: Ale zawsze można pokombinować............... :P :roll: Może jakiś wstrętny właściciel go tak przemalował?????????? (ponoć są farby dla psów...) albo.....może od słonca tak???????????? (ale czy to jest możliwe :P ????)
Justa Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 A może wypłowiał....??? O emb z Korcią!!!! so sweeeeety!!!! Just@ & GAL
Kora- Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Dzięki Justa Musze jakoś kogoś poprosić kto ma cyfrówkę o zrobienia zdjęc.A kiedy zdjęcia Abiego Matt a marta kiedy zdjecie chcesterka??
Kora- Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 A jak mi się uda to mogę zrobic kamerą komputerową ale wtedy bede niewyrażne to chcecie czy nie??
Justa Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Pas tez kiedyś robiła kamerą i bardzo symaptycznie się oglądało, więc czemu nie ;) ;) ;) JusT@ & GAL
Kora- Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 Moja kamera jest troche rozwalona i nie umie rozrozniac kolorow ale sie postaram
Marta-m Posted June 19, 2004 Author Posted June 19, 2004 No to próbuj Kora............ A ja eh............... tak mi wstyd :oops: .......w poniedizłek sprubuje cos załatwić :wink:
Marta-m Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 Widze kora że udoskonalilas swój emblemacik :D Suuuuuuper :)
Recommended Posts