Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem że może kombinuje....ale może on był "mieszany" w sensie że np. matka była biała, a ojciec czarny????????????????? tylko nie wiem jakby wtedy wyglądaŁ.......

Posted

Ja podejrzewam że moja Figa jest mieszanką sznaucerka czarnego z pieprz i sól :wink: bo już powoli robi się szara :lol: szczególnie na główce już "siwieje" a tam najtrudniej trymować :(

Kiedyś widziałam w necie zdjęcie sznaucerka szarego który miał ciemniejsze łaty (nie takie jak dalmatyńczyk tylko o wiele większe, ale wyglądał jak qundelek, taki nie podobny do sznaucia a przecież brodę i więcej sierści na łapciach miał) :wink:

Posted

moim zdaniem tak chociaż tylko psom wystawowym. Bo takie nie do wystaw to są przecież do kochania :wink:

A na wystawach sędzia sprawdza włos (właśnie kolor, grubość, czy zachowana jest dobra szata). A przecież im czarniejszy piesek tym lepszą ma ocenę (chociaz sędzia nie zawsze zwraca na to taką uwagę. Może mu się spodobać jakiś pies i to nie musi być ideał piękności. Wszystko zalezy od sędziego) :wink:

Posted
Mojej siąsiadki sznaucie jest mieszancem czarnego ojca i białej matki i jest czarno srebny :o :o

No i właśnie prawidłowo - żadne inne ciapki nie wchodzą w grę :roll:

Posted

o jejku, jaki dziwny!!!

może miał jakichś przodków labradorów :D :D :D Czekoladowych oczywiście :lol: :lol: :lol:

Just@ & GAL

Posted

bbuuuuuuuuu..... czyli nikt nie umie mi powiedziec dlaczego ten koleś jest czekoladowy????????????? szkooda............ :wink:

Ale zawsze można pokombinować............... :P :roll: Może jakiś wstrętny właściciel go tak przemalował?????????? (ponoć są farby dla psów...) albo.....może od słonca tak???????????? (ale czy to jest możliwe :P ????)

Posted

Dzięki Justa

Musze jakoś kogoś poprosić kto ma cyfrówkę o zrobienia zdjęc.A kiedy zdjęcia Abiego Matt a marta kiedy zdjecie chcesterka??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...