Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

No to ja powstawiam troszkę olbrzymków :D

roland_garros-2.JPG

ROLAND GARROS Hajko-Nerita

Elvis.JPG

ELVIS Hajko-Nerita

jim-8months02.JPG

Keystone's JIM MORRISON HAJKO

chanel03.JPG

chanel04.JPG

chanel00.JPG

CHANEL Hamada

jari_01.jpg

jari_05.jpg

jari_11.jpg

Jarisa z Wilczej skarpy

gloris_fidel.jpg

GLORIS FIDEL

p15.jpg

p18.jpg

p16.jpg

p02.jpg

PRISCO z Tartaku

vin.jpg

??

http://republika.pl/sznaucer_bouvier/text0008.jpg

Agi Jurben CS imp. Czechosłowacja

PIERWSZY SZNAUCER OLBRZYM

PIEPRZ-SÓL w Polsce

ur.1976

-2x CACIB

-res.CACIB

-2xCAC, 2xCWC, BOB

Jest matką między innymi:

-Ch.Pl Asan z Grodu Książąt Pomorskich

-Ch.PL, Zwyc.Klubu PSK Bona z Grodu

Książąt Pomorskich:

Kto ma więcej kto ma więce? chce pooglądać olbrzymki ;)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O taaakkk Żabko świetne - jak ja uwielbiam olbrzymy z Tartaku - są przepiękne, ja chcę żeby Kosmo z Tartaku był ojcem mojego (być może) przyszłego olbrzymka :D

No i ten ogon imponujący, już sobie wyobrażam jak nim merda na mój widok :P

Posted

Ale swietne fotachy!!

Ja juz przerzucilem zdjecia do kompa, lecz jestem zbyt zmeczony, aby teraz wrzucac na server, zmniejszac i nazywac :( Jutro idę po poludniu na rodzinną imprezę więc też nic :x A do poludnia jestem zajety :cry: :evil: Środa to ostatni termin...

Ejj jakie macie sposoby, ze wam tak latwo i szybko przychodzi wstawianie zdjec? Wstawiacie na swoj server czy moze korzystacie z jakiego albumu? Prosilbym, abyscie przedstawili mi pokrotce te sprawe, bo ja wrzucam na server, a to jest strasznie pracochłonne i długotrwałe dlatego tak ciężko mi się w ogóle za to zabrac :( Plis pomóżcie!!!

Posted

No ja czasami wrzucam na republikę, a czasami do albumu onetu i ani jedno, ani drugie nie trwa znowu tak długo, żeby nie znaleźć chwili Matt. Jak fotki ni są za duże to leci spox

Posted

Mi osobiście bardziej podobają się olbrzymy w całości ;) nie wiem dlaczego, jakoś fajniejsze są :lol: w Katowicach na wystawie po raz pierwszy zobaczyłam takiego psa i byłam zła że przegrał z psem ciętym ... ale cóż ja na wzorcu się nie znam ;) jednak GLORIS FIDEL też mi imponuje.

Matt ja tez wrzucam na serwer i także to długo trwa... :x

Posted

Jejku cudne te olbrzymy!!! A te ogoniaste... po prostu wspaniałe psy!!!

Z tego co się orientuje hodowla "z tartaku" ma jedną miniature i to jest właśnie tatus mojej psiuchy ;) Ale może coś pokręciłam, ale chyba nieee... :roll: :D 8)

Just@ & GAL

Posted

Nio właśnie Gloris Kermis to tatusiek mojego pisulka ;)

Wiecie, jakos tak mnie to ostatnio pociągnęło, te wystawy... ale ja nie chce, żeby GAl wyglądała jak jakis napuszony pudel, bo ona jest najpiękniesza jak jest naturalnie ostrzyżona, a takich na wystawy nie przyjmują. Ale kto wie...? Może jak jej charakterek niecierpliwy trochę się uspokoi... Zreszta najpierw trza być członkiem ZK, ale to mam zamiar w wakacje załatwić ;) Nio i przy okazji ja przejrzą ;)

A co do szczeniorków... to... chyba mama wyrzuciłaby ;) mnie przez okno!!! Ona sie nigdy na to nie zgodzi!!! Aczkolwiek bardzo żałuję... :roll:

JusT@ & GAL

Posted

No - moi Rodzice też na początku - tylko pies ma być i koniec, bo obawiali się właśnie kłopotów przy cieczce. Nie przekonywało ich nawet to, że nasz poprzedni pies musiał być wyprowadzany tylko na smyczy bo uciekał za sukami i był domiantorem. Ale podczas kupowania zostali przekonani, że suczka lepsza i tak oto mamy Lunkę

Posted

Ja mam psa i wkurza mnie w nim tylko to, że lubi bardzo suki :lol: ale przyszły pies będzie suką i jeśli nie będzie wystawowy będzie wysterylizowany ...;)

Posted

Nio właśnie... od mojej suńki psy się nadal nie chcą odczepić!!! Już ja wykapałam i NIC... cieczka już dawno za nami, a one nadal chcą od niej "czegoś więcej"!!!! Jak tak będzie cały rok to ja nie wiem co zrobie...

Nio i z ta sterylizacją... my tez chcieliśmy, ale wtedy nici z wystaw aboslutne!!!

zaba14 jak tam testy?

Just@ & GAL

Posted

Hmmm, to masz problem Justa z tymi psiorami, za Lunką też latały jeszcze po cieczce jakiś czas ale chyba nie tak ługo jak Ty piszesz. :roll:

A żeby wystawiać Galę to musiałabyś już zacząć ją uczyć wystawowego zachowania chyba, nie?? Bo to nie takie proste żeby piechol biegał przy nodze czy stał spokojnie jak wokół tylu przyjaciół do zabawy :wink:

Posted

No to wklejam zdjęcia Figusi z dzisiejszego spacerku :D

Niestety narazie tylko tyle bo mojej kumpeli baterie siadły w cyfrówce :wink: Ale więcej zdjęć około piątku !

Tylko szkoda że Figa jest na nich na smyczy ale nie mogla spokojnie postać bez smyczy (ach ta wolność) :wink:

_279373_n.jpg

_279375_n.jpg

_279376_n.jpg

_279377_n.jpg

_279378_n.jpg

_279379_n.jpg

Figazdechlpies.jpg

Na tym ostatnim wygląda jak by była spasiona albo w ciąży :lol:

To jest komenda "zdechł pies" :wink:

Posted
Figusia naprawde umie ta komende????

Jak ją jej nauczyłaś?????????/

Naprawde umie :wink:

No początki były trudne (ale ja lubię wyzwania)

No a wyglądało to tak że mówiłam "zdechł pies" i kładłam Figę na bok i "przyciskałam" do podłogi. Po jakimś czasie zrozumiała że trzeba sie położyść na bok i się nie ruszać. No a potem nagroda :D

Figa umie jeszcze dawać piątkę :wink: i inne pierdoły :lol:

Następnym razem zrobię zdjęcie jak przybija piatkę :D

Posted

Ale ja nie widzę zdjęć Pasavera :cry: . Na interii jest ograniczony transfer chyba godzinny na stronie i może stąd te problemy.

Ja chcę zobaczyć nowe fotki figuni :cry:

Posted
Ale ja nie widzę zdjęć Pasavera :cry: . Na interii jest ograniczony transfer chyba godzinny na stronie i może stąd te problemy.

Ja chcę zobaczyć nowe fotki figuni :cry:

No dobra to muszę zmienić serwer. A znasz jakiś inny fajny co by szybko chodził?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...