Marta-m Posted June 9, 2004 Author Posted June 9, 2004 hehe może matt nie umie ich wstawić?????????/ Oczywiscie żartuje-wszyscy dobrze wiedzą że to jest spec od takich rzeczy :wink: No czekamy.........
malawaszka Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 No nareszcie są nowe fotki. Bo Matt coś obiecał i się ociąga strasznie
Matt Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Dzis ide z Abim na poprawke strzyzenia - jak wroce porobie mu foty i wkleje je i te poprzednie obiecuje, jesli nie zapomne, bo dzis wieczorem gdzies wyjezdzam, a Abi wraca od fryza kolo 18:00, a krotko po tej godzinie juz mnie nei bedzie, wiec zdjec spodziewajcie sie poznym wieczorem (23:00-0:00)
Pasavera Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 no nareszcie ktoś wkleja dzjęcia, a nie tylko ja :wink: Dobrze Kora tylko co one takie małe? troche większe następnym razem prosimy :wink:
Pasavera Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 to dawaj tylko dlaczego z tej samej strony co ja? :-?
Kora- Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 to dawaj tylko dlaczego z tej samej strony co ja? :-?Bo tam jest bardzo dużo zdjęc sznaucerów :wink: Już nie mogę więcej a może
malawaszka Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Noooooo, nareszcie coś się dzieje znowu w galerii (Koffane dziewczyny :fadein: ), a ja mam zepsuty aparacik i na razie nie będzie żadnych fotek.
Pasavera Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 to dawaj tylko dlaczego z tej samej strony co ja? :-?Bo tam jest bardzo dużo zdjęc sznaucerów :wink: Już nie mogę więcej a możeno dobrze możesz wstawiać ale nie musisz akurat z tej co ja! Wiesz ile ja szukałam żeby znależć taką stronę?! Poszukaj sobie innej i z niej wstatiaj :-?
madzior_ka Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 chciałam suie was zapytac jakie grzywki preferujecie dla waszych piechów mój mial narazie zwykłą, ale zastanawiam sie pzry nast strzyzeniu nad amerykanska (takjie krzaczaste nrwi jakny bo wiecej oczka widac) co o nich powiecie macie jakies fotki?
Recommended Posts