Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszko bo teraz tak inteligentnie wymyślili, że jest 100pkt za EGZAMIN i 100pkt za świadectwo. I później się sumuje te wszystkie punkty i to decyduje o dostaniu się do szkoły ponadgimnazjalnej... czyli LO lub profilowanego lub zawodówki.

Dość jasno wyjaśniłam?

Just@ & GALA

Posted
Sorki, że pytam dziewczyny, ale chodzi o ten egzamin gimnazjalny, po którym potem dostajecie się też do dalszej szkoły jakiejś??

Od tych wyników zależy do jakiego liceum się dostaniemy :D

Każda szkoła sobie ustala od ilu punktów przyjmuje :wink:

punkty są jeszcze za oceny ze świadectwa.

Dużo by o tym pisać :lol:

Posted

Thx Justa i Pasavera- wystarczy. Trochę na ten temat wiem, bo moja Mama jest nauczycielką w gimn. i podstawówce więc co nieco słyszałam, ale nie do końca wiedziałam jak to jest zorganizowane :oops:

Posted

heyka wiecie co ja mam mnóstwo fotasków mojego psiaka i tylko główkuję jakby wam je tu pokazać bo nie mam ich gdzie umiescic na opnecie baaardzo mało ich wchodzi a ja mam ich duzo, hmmm moze je pozmniejszam i z onetu wstawie, ale teraz musze sie pocuczyc jutro pisze spr z fizy jak dostane 5 to bede miec 5 na koniec to samo z gegry 9uch...jak ja jej nienawidze) i jeszcze kartkówa z chemii a wy jakie bediecie miec ocenki na koniec/ ja nienajgorsze psuje mi tylko 3 z mnajcy bo mamy głupia babke mówie wam jaka kosa, my jestesmy klasa mat-fiz i ona tyklo takei uczy bo w innych to by chyba same gały byly, a u nas tylko 8 jest;) jedna 5 moze trzy 4 i reszta 3 i 2 spoko nie? inteligentna ta moja klasa nie ma co... juz zamówiłam sobie u nas w zoologicznym (ech trza zamawiac bo mały sk;lep i nie sprowadzaja bo nie wiedza czy ktos kupi te drozsze rzeczy) szampon odstraszajacy kleszcze, płyn do mycia uszków, szampon do mycia na sucho i balsam do rozczesywania siersci (ach...ta broda) z firmy Ami Wet (jest bardzo dobra a dosc tania w stosunku do tych bernarda czy innych drogich). To juz zaopatrzenie na wakacje bo jedziemy nad morze do rowów (koło ustki) i tam bylismy w tamtym roku ale bez dena oczywiscie i tam sa takie domki czterooosobowe i mozna psiaki miec i bedzie super bo tam jest w zaciszu, mała miejscowość domki w lasu - mówie wam bosko mam nadzieje ze denisek nie bedzie bal sie wody i popływa ze mną w bałtyku;) poizdrówka i papa....najpóźniej jutro wkleje te fotki więc lookajcie i sprawdzajcie...

Posted

Pas, jaki świetny ten na 7 zdj, w pierwszym poście - ma jasne uszka a jest czarno-srebrny :o

Madzior_ka nie przesadziłaś z tymi chemikaliami dla Dena :o ??? Będziesz go tam wystawiać czy będzie na wakacjach???

Ja tam mam dla Luny szampon dla psów szorstkowłosych, i frontline i kropelki do uszu i to wystarcza w zupełności. Kiedyś miałam jeszcze pastę do zębów psich ale qrde zawsze było jej więcej na brodzie nić na zębach więc zrezygnowałam z tego :wink:

No a fotki musisz na pewno pozmniejszać w jakimś progr. graficznym, tak żeby zajmowały do 100Kb bo inaczej to na dogo też będą długo się otwierać a wtedy więcej się zmieści też na onecie

Posted

nie, denisa nie bede wystawiać, ale też neibede uzywac tego codziennie szmapon to na wakacje, uszka raz na miesiac przemyc trza, raz na miesiąc lub w miare ubrudzenia szamponem na sucho a jak bedzie napawde brudny 9lub same łapki i broda po jedzeniu) tro szamponem przeciw kleszczom a potem basamem, spłukac i wyczesać;)) nie dziecie sie ale ja uwielbiam tak robic z psem a potem podziweiac efekt, dlatego właśnie chce go sama trymwoac, a ze zrobili u nas w miescie blisko mnie salon fruzjerski Reksio wiec pójde zobacze jak pani bedzie trymowała denka przed wakacjami w lipcu, a potem kupie trymer i bede trymwoc sama. robie stronke www, wiec tam umieszcze wszystkie fotki dena jakie mam...

Posted

WRESZCIE MAM FOTKI DENISKA. są to najnowsze zdjęcia mojego piecha jakie mam, robione 6 i 7 czerwca, mam nadziee, że tym razem możecie je zobaczyć.

_274351_n.jpg

zdjęcie, które wkleiłam mu do książeczki zdrowia

_274348_n.jpg

na dywanie w salonie

_274349_n.jpg

z jamniczką szorstkowłosą starszą od niego o równy rok u mojej babci, bo niestety moja kuzynka mieszka w oświęcimiu i żadko przyjeżdżają...

_274350_n.jpg

i znowi z Tigerką

_274352_n.jpg

a to ze mną na sacerku Ps. nie wiem co się ztało z moimi nogami i uszkami dnea, więc przepraszam za te zniekształcenia jeśli u was też sie pojawiają...

_274359_n.jpg

podczas słodkiego snu w swoim za małym już legowisku, nie długo kupujemy nowe w kolorze moro;)

_274364_n.jpg

tutaj dostojnie na nowo położonej kostce brukowej w naszym ogrodzie

_274365_n.jpg

uch...piękne te wiosenne zapachy

_274366_n.jpg

a co to?!? EEEEEEEEEEE ja nie chcę zdjęcia....:)

Strasznie dziekuje malawaszce, która powiedziała mi zeby pozmniejszac fotki bo jakoś na to nie wpadłam dzieki temu na onecie mam jeszcze 80% wolnego meijsca a tak to fotki miały po 500-700kB i 5 zdjęć i już nie było miejca. Mam nadzieje, że teraz widzicie i podziwiacie mojego piecha.

PS. jak wam sie podoba i jak myslicie ma talie? bo na poczatku wszyscy mówili ze jest okrągłym pulpecikiem) ale że wyrośnie więc mnnie wydaje sie ze już wyrósł (nie dajemy mu zadnych słodyczy...) a;le moje zdanie moze być nie obiektywne...

Posted

Madzior_ka boskie to ostatnie zdjęcie, straaasznie się uśmiałam :cunao: :thumbs: . świetna ta minka - jak taki dziadziuś brodaty. Czy mogłabyś mi na maila wysłać to zdjęcie w oryginalnym rozmiarze?

No i wydaje mi się, że Denisek jeszcze jest trochę okrąglutki, ale jeszcze młodziutki jest przecież i wydorośleje już niedługo pewnie.

Posted

suuuuuper zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A na tym drugim.............boshe jak ja koffam takie minki jak są ząbki na wieszku............... :lol:

Posted
No właśnie Matt - obiecałeś fotki i co??? Lipa, nie doczekałam się, a miały być już rano :nono:

Nieładnie Matt... czyżby tak wciągnął Cie nasz offikowy temat??!!

Just@ & GAL

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...