malawaszka Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Noo0, nareszcie otworzyła mi się dogo - nie mogłam wejść chyba z 3 godziny :evil: ale już ok, chyba. No Pasavera podrap za uszkiem małe piecholki i czekamy na fotoski :fadein:
malawaszka Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Ale powiedzcie mi czemu mogę wejść tylko na galerię sznaucerów i na zdjęcia szczeniaków???????????????????? :-? :-? :-? :-?
Marta-m Posted June 5, 2004 Author Posted June 5, 2004 Mi tez wczesniej dogomania ni chciała sie włączyc :evil: Ale to nie jest najgorsze!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Najgorsze jest to że dzisiaj nie było tej koleżanki co mi miała zeskanować zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!Najpierw pół dnia dzwonilam na komórke,a potem się wkurzyłam i zadzwoniłam wreście na domowy i okazało sie ze sobie gdzies tam pojechała :x :evil: :evil: No cóż.....................do poniedziałku poczekamy :-? SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Pozdrawiamy malawaszke która sobie teraz siedzi legalnie w kinie i Potterka ogląda :lol:
madzior_ka Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 W R Ó C I Ł A M - U F F D Ł U G O M N I E N I E B Y Ł O ! ! ! ! Heyka wsztsrkim. słychajcie ja już padam;) przez dwa tygodnie nie miałam kompa w domu bo system padł a ja oddaliśmy do serwisu to se poradzić nie mogli i sie tak przeciagnęło, a ja już wariowałam w domciu, ale wreszcie jestem. Musze wam powiedzieć, iż jestem ,ale strasznie zagoniona bo napoczte musiałam odpisywać stronki przejrzec, poparzeć co wyście tu naskrobali aż w koncu powiadomiźć wac ze wróciłam i żyję. POchwale sie tez ze umeim juz przeslac fotki na kompa z aparatu cyfroqwgo a nie dało sie bo system nie miał jakichs plikóff teraz jestem padnieta ale jutro umeiszcze wam mnóóóóóóóóóóóóóstwo fotosków Deniska i moich, bedzie co ogladac. Matt jak ty to robisz ze wklejasz tu fotki ze swojego serwera? to trudne zeby meic swój serwer? bo ja ne mam gdzie umiescic w necie fotek zeby je tu wkleic a chce sie usamodzielnic i nie proisic za kazdym razem kogos zeby mi je ktos wkleił wiecj kjak to moge zrobić. Ja jestem zmeczona bo dzisiaj byam w krakowie w multikinie na harrym i powiem szczerze ze jestem ogromna fanka HP wiec film mi sie podobał, ale wg. mnie widać, że krecił go inny rezyser niz pozostałe czesci jakos mało akcji jak dla mnie tzn. momentami był troche monotonny, ale ogólnie spox. w I i II filmie ciagle była akcja która nadawała tempo charakterystyczna dla Columbusa i wole go jako ezysera, ale ogólem ode mnie film dostajhe 8 na 10 pkt;)) a widział ktoś może rogate rancho alo shreka II? polecacie któres z tego? pozdrówka ode mnie i od denka, a jutro beda fotki - obiecuje
malawaszka Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Niom madzior_ka ja też byłam dzisiaj na Harrym i też mi się baaardzo podobało. Swoje zdjęcia możesz umieścić w necie na stronce http://foto.onet.pl/albumy/ tam jak masz login do onetu to sobie załóz swój album i już będziesz mogła tu wklejać fotki i nam je pokazywać, więc czekamy niecierpliwie :wink:
Kora- Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Ja widziałam rogate rańczo wczoraj baaaaaaaaaaaarddzo polecam jest tak śmiesznie :D
madzior_ka Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Oto fotki Deniska, był strzyżony 26 marca a wcale nie ma takiej długiej sierści no nie?
madzior_ka Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 wiecie co nie mam pojecia czemu te fotki są niewidoczne , ale jedynym wyjsciem dla was w obecnej syruacji jest kopiowanie owych adresów i wklajanie do paska adresów gdzie sie wpisuje adtresy stronekwww i wtedy wiac fotki a jakby ktos miał pomysł jak zrobic zeby zdjecia sie pojawiły to mówić... czekam
Justa Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Dużo napisaliście! jestem w szoku, szkoda, że żadnych fotasków nie ma nowych :-? madzior_ka mam do Ciebie wielka prśbe jako mod... zdjęcie pod Twoimi postami jest troszkę za duże... czy mogłabyś je zmniejszyć? To taka moja prywatna prośba, ale mam dobre chęci!!! I nie chcałam Cię Broń Boże urazić niczym!!! Mam nadzieje, że tego źle nie odbierzesz... ;) Wogóle to cieszę sie bardzo, że wróciłaś, bo już myślałam, że nas opuściłaś!!! Marta Czekamy na fotaski z niecierpliwością!!! JusT@ & GALA
malawaszka Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 madzior_ka nawet nie da się ich zobaczyć jak się kopiuje adres bo trzeba autoryzować, a to Twoje konto :-? Nie wiem skąd masz te adresy, ale w albumach onetu jest tak, że trzeba otworzyć zdjęcie (żeby było jedno na stronie a nie skorowidz) i wtedy prawym klawiszem myszy na tym zdjęciu kliknąć i z właściwości skopiować adres i umieścić go między znacznikami (co już potrafisz) spróbuj i jak wkleisz w odpowiedź to nie dawaj "wyślij" tylko "podgląd" i zobaczysz czy działa :D
Kora- Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Nie mogę się doczekać jak bede miała zdjęcia kory.Może beda za 2 tygodnie??Madziork_a ty masz sznaucera czarno srebnego?
Kora- Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Bo mój wujek robiła zdjęcia cyfrówką a on jest w elblągu i przyujedzie może gdzieś za 2 tygodnie to wtedy będe miała.On nie ma komputera ani internetu :(Ok już musze leciec do lekarza bo jestem chora :( :(
Pasavera Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Pasavero czy to małe sznaucerki??!! Podziękuj z całego serca właścicielce odemnie, że zostawiła maleństwom wszystkie części ciała!!! Nio i zdjęcia bardzo chcieliibyśmy zobaczyć!!! Podziękowałam od Ciebie :wink: Niewiem kiedy będą zdjęcia bo były robione cyfrówka (niestety nie moją :( ) :D Ale jak już będą to napiwno je pokażę! Boshe ale one kochane są :loveu: Wzięłam jednego na rękę a on mi tak słodziutko usnął ! ! ! takie słodkie że tylko by cały czas :buzi: Ich mamusia cierpliwie znosiła głaskanie swoich maleństw :wink: no i ona oczywiście też została wygłaskana i podrapana za uszkiem :D Pozdrowionka
Justa Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 oooo.... musza być naprawdę przesłodkie!!! Przypomniało mi się, jak pierwszy raz zobaczyłam GALUCHĘ... miała już miesiąc, ale była taka maluuuuuuuusia... ja chcę szczeniaczka znowu... JusT@ & GAL
malawaszka Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 aLE SUPER!! Ja jeszcze nigdy nie głaskałam taki maleństw :fadein:
Pasavera Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 No małe to one są i to bardzo :wink: Jak tak patrzyłam na mamusię tych maleństw to wydawała się olbrzymką :D Jak je brałam na rękę to bałam się żeby im nic nie zrobić :wink: takie małe bezbronne leżały w kojcu :D nie no nie wiem jak to opisać :D tego się chyba nie da wyrazić :D
malawaszka Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 No to Pasaverko zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :D :modla:
Justa Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 W takim razie to jest jakaś hodowla??? Mnie się ostatnio śniło, że mi rodzice kupili rottweilera... i naprawde mi się marzy takie wielkie psisko... :D 8) Jak się wyprowadzę z mojego rodzinnego hausa, to sobie sprawie rottweilera, albo dobermana... albo sznaucera olbrzyma... marzenia... Just@ & GAL
Pasavera Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 W takim razie to jest jakaś hodowla??? tak hodowla :wink: nie martw się, szczeniaczki mają metryczki :D
Justa Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 nie martw się, szczeniaczki mają metryczki :D Jakiś sarkazm...??? 8) Fajnie mieć tak znajomą hodowle i obserować sobie jak szczeniaki sie rozwijają, sama radość !!! JusT@ & GAL
Pasavera Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 jakoś tak mi się napisało :wink: jak cie uraziłam to przepraszam :-?
Justa Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Nie no coś Ty!!! Przeciez to w żarciku mówiłam ;) Juste nie tak łatwo urazić ;) Just@ & GAL
Recommended Posts