Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmmm........Zaciekawiło mnie to co napisałą Pasavera że próbowała masować itd......no własnie,tak z ciekawoście zapytam czy sa właśnie jakies sposoby na te uchalki?????????

Posted

Jasne, mówi sie o sposobach różnych na te uchole, ale myślę, że raczej mało skuteczne, bo jak mają stanąć to i tak staną ;)

Just@ & GALA

Posted

wszystko zalezy od ucha pieska :wink: jak ma grube i już nie przylegające do polików jak jest szczeniaczkiem to najprawdopodobniej będzie miał RADARKI :D

Posted

Mi osobiście radarki sie nie podobaja (widzialem na żywo sznauceraka z radarkami... smieszny, ale czy ladny nie powiem :lol: ) Na szczescie Abi ma duuuuuże i strasznie oklapłe uchole :lol:

Posted

heheheheheheheheheheheheheeh

JA tez lubie-zwłaszcza u takich szczeniaczków....ciekawe jakby wyglądał olbrzym z radarami??????? :o :D

Posted

Olbrzymki ale nie wiem czy znajdę jakiegoś z Radarami bo zazwyczaj dorosłe mają już kopiowane :wink:

Akast_znad_Nysy_Szalonej.jpg

ambra_a_alex.jpg

Dina_v_desce.jpg

p8.jpg

Baby_sandfather1.jpg

P1010288.jpg

wydaje mi się że olbrzymków z takimi uszami nie będzie bo one mają ciężkie, duże uszy i same im klapną :D

Posted

Wielkie dzięki za zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!

I mam dobra wiadomość: już znalazłam osobe która zeskanuje mi te zdjęcia,wiec bedą pewnie juto :wink:

Posted

Aaaaa, ile małych Lunek chyba oszaleję zaraz :D

A średniaczki też fajowe, jak taki średniak jest na zdjęciu np na trawie to wcale nie wiadomo czy to średniak czy mini - dopiero jak jest przy człowieku albo przy jakimś innym punkcie odniesienia, widać że jest duży :fadein:

Posted

Marta, wieczorem miały być zdjęcia i co?! Nie ma i dzisiaj rano tez nie ma... zawiedzione jesteśmy z GALĄ...

JusT@ & GAL

Posted

Justa poprawka: Napisałam że zdjęcia pewnie beda jutro, czyli dzisiaj. Nistety narazie nie ma co liczyc-radze wejść wieczorem,aczkolwiek jakby co to ja sama tez pewnie ich nie wstawie-więc jakby co to kto mi pomoże??????? :lol: :P

Posted

AMIGA jest piękna i ten ogonek ;)

Marta ja nie wiem czy będę wieczorem, ale jak tak to spróbuje pomóc hoć nie wiem ile mi miejsca na koncie w republice zostało... jeśli nie ja to Matt pewnie Ci wstawi ;) W końcu wszyscy chemy zobaczyć to Twoje cudo!!!

JusT@ & GALA

Posted

Wielekie dzieki-choć narazie nie ma za co bo jeszcze zdjec nier ma ale jak już bedeą to od razu powiadomie :wink: Narazie koleżanki nie ma..... :-? gdzie ona polazała??? No cóż bede dzwonic-te zdjecia musze miec dzisiaj!!!!!!!!!!!!!! :D

Posted

Ja też byłam już :wink: Fajny film :D lepiej niż fajny :lol:

HE ! ! ! !

Przyjaciółka Figi poraz pierwszy została mamą ! ! !

Bosh............ 5 malutkich paróweczek ! ! !

4 pieski i jedna sunia :wink: Wszystkie będą mieć ogonki i uszka :D

Jutro jadę je zobaczyć :D

Ale niestety nie mam cyfrówki a w zwykłym nie mam filmu :(

może tam ktoś ma jakiś :D więc jak już będą (jak wogóle będą to napewno je pokażę!) :D

Marta ja też mogę Ci wystawić zdjęcia :wink: mam dużo miejsca :D

Posted

Pasavero czy to małe sznaucerki??!! Podziękuj z całego serca właścicielce odemnie, że zostawiła maleństwom wszystkie części ciała!!! Nio i zdjęcia bardzo chcieliibyśmy zobaczyć!!!

Marta na zjęcia Chesa też czekamyyyyyyyy!!!

JusT@ & GALA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...