Pasavera Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 no na zdjęciu wygląda ładnie, ale większość ludzi mówiło mi przykre rzeczy na temat jej uszów :( jacyś .................... niestety więcej takich zdjęć nie mam :( nie zdawałam sobie sprawy że piechy tak szybko rosną i nie robiłam tak dużo jak była mała :( ja głupia :wallbash:
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Ja uwielbiam takie uchole, wogóle lubię jak psu stoją uszy same (bez cięcia). Zawsze jak spotkam takiego sznaucia na spacerze to się nad nim rozpływam :fadein:
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Jak są takie malutkie to nie widać że to sznaucerki, nie? :fadein:
Justa Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Nio, bardziej jak chomiczki wyglądają!!! ;) Just@ & GALA
Marta-m Posted June 2, 2004 Author Posted June 2, 2004 Ooooooooooo temat uszu- cos dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego? Bo właśnie Chesterek ma lekko podsiesione do góry. Nie są "nietoperzowe" ale ejdak troche za wysoko, bo nie opadją na łepek. Najlepiej to widac jak sie "nastroszy" bo tak to racdzej tego nie wiedac aż tak. Ale słotkie ma te uchale... :D A zdjęcie Figi mnie rozbroiło.......... :o Nie wiedziała że ona miaała takei uszy!!!!!!!! ZAwsze sie zachwycałamże ona ma takie długie, końcówki przy obcięciu,a to od tego. .... No suuuper wyglądała-szkoda że masz tylko to jedno zdjęcie.................... :roll: ( a tak aproro-czemu go nigdy nie wklejałaś???????? moze ty masz jeszcze jakieś zdjęcia figi o których nie wiemy???????? :P )
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Ocenimy ucholki jak tylko wkleisz fotki :D Jak tam negocjacje dot. saknowania z kolezankami ??????????
Justa Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Marta A Chesterka uszka są raczej małe? Bo jeżeli tak i już lekko są podniesione to proawdopodobne jest, że mu staną- tak jak kiedyś Figusi!!! A na zdjątka czekamy z niecierpilwością!!! JusT@ & GALA
Marta-m Posted June 2, 2004 Author Posted June 2, 2004 to one podnoszą się tak stopniowo???????? A jakby co to kiedy by się tak podniosły?????????? A co do skanowania..... :-? nikt sie ni wychyla-heh..jedna koleżanka może ale nie w tym tygodniu.... :( Ale mam pare myśli i jeszcze jutro pobrubuje :wink: Właśnie byście te uszka obcenili!!!! Pasavera A figa odrazu miała takie uszy???? Czy one były powodem obcięcia????
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Marta tylko nawet nie myśl o cięciu uszek, teraz już się tego nie robi!!!!
Marta-m Posted June 2, 2004 Author Posted June 2, 2004 nie,no chyba zartujesz!!!!!!!!!!!!!! To by była chyba ostatania recz jaką bym teraz zrobiła!!!!!!!!!! :-? Czy mu się podniosą czy nie, bez względu jaki bedzie w przyszłosci-ja nie mam zamiaru go zmieniać,koffam go takiego jakim jest i zawsze tak bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 NO!! I to mi się podoba :D Oby coraz więcej osób tak myślało :multi:
Pasavera Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 na początku uszy Figi były lekko podniesione :-? a potem to już całkiem stanęły :( a do tego takie ogromne :o nie pomagało nic... masowanie itp. mam jeszcze jedno o takie tylko że tu dobrze ich nie widać :wink: mam jeszcze ale muszę zeskanować ale to już jutro bo muszę się dialogu z niemieckiego nauczyć :evil:
Pasavera Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 aha zapomniałam :wink: a tak wyglądały uszka Figi na samym początku :D a to są najsłodsze jej zdjęcia :wink:
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Superowe miała te uchole, szkoda, że ciachnięte :fadein:
Pasavera Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 no nie wiem czy tak super. Wszyscy się z niej śniali i wogole :evil: szczeże mówiąc ja tego nie żałuje :wink:
Pasavera Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 no nie wiem czy tak super. Wszyscy się z niej śniali i wogole :evil:szczeże mówiąc ja tego nie żałuje :wink: wiem że mogłam to olewać, ale nie lubie jak na moim osiedlu babka krzyczy z 10m "oooooooo, jakie ON :evil: na ogromne uszyska!!!" no i wszyscy ludzie na mnie :evil:
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Twój wybór Pas :fadein: Mnie tam się podobają, kiedyś widziałam świetnego białego sznaucerka (tylko nie pamiętam czy średniaczek to był czy mini) i też miał taaakie koffane uszyska, wytarmosiłam go aż miło :wink:
Pasavera Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 :( tylko nie myślcie że jestem nieludzka czy coś w tym stylu ! ! ! to nie jedyny powód ci ludzie ale już nie chcę o tym pisać :(
malawaszka Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Spoko, spoko, nikt Cie tu nie oskarża, nic się nei martw. My i tak wiemy, że Figa ma u Ciebie dobrze a to najważniejsze teraz jest :fadein:
Pasavera Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 :D ciesze sie że tak myślisz, a raczej że wiesz że tak jest bo jest :D heh ale zawięźle pisze :wink:
Justa Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Figa jest na pewno szczęśliwa, szczęśliwsza niż wiele psów z nieobciętymi uszkami!!! I to jest najważniejsze, a Ty dobrze o tym wiesz i my sznauceromaniacy także! ;) Główka do góry! JusT@ & GALA
Recommended Posts