Kora- Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Kora jak chcesz to wyślij mi te zdjęcia na maila i je tu mogę wstawić - oczywiście o ile to są fotki Kory - może w końcu ją zobaczymyTak to są fotki kory jest ich 5 podaj mi twojego emaila a ci zaraz wyśle
malawaszka Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 No to wklejam na razie jedną fotkę małej Korusi - jest cudna i wygląda jak Lunka kiedy była mała :fadein:
Pasavera Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 :D ! ! ! ale pikna sunia ! ! ! :D ! ! ! CHCEMY JESZCZE ! ! !
Justa Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Kora słodkie psiątko, ale czemu tylko JEDNO zdjęcie??!! Chcemy jakieś teraźniejsze!!! Just@ & GALA
Marta-m Posted May 29, 2004 Author Posted May 29, 2004 jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kora- Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Ok te zdjatka były robione gdzies tydzien temu a terazniejszych nteraz nie moge bo mojej koleżance siory popsuł sie aparat.Malawaszka prześle jeszcze wiecej
malawaszka Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 No to wrzucam fotki Kory, są średniej jakości i Kora - zdjęcie Kora 4 przyszło z jakimś błędem i go nie czytam więc jak chcesz wyślij jeszcze raz Fajna niunia. Dobrze się nią opiekuj i postępuj z pieskiem według wszystkich zasad opisywanych na dogo i będzie suuuper psinką :fadein:
malawaszka Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 No i Marto!!! Czekamy z niecierpliwością na fotki malutkiego Chesterka. Tyle się na niego razem z Tobą wyczekaliśmy a teraz nie chcesz się z nami podzielić tym szczęściem :wink:
Kora- Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Fajna niunia. Dobrze się nią opiekuj i postępuj z pieskiem według wszystkich zasad opisywanych na dogo i będzie suuuper psinką :fadein:dzięki za radę
Kora- Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 No i Marto!!! Czekamy z niecierpliwością na fotki malutkiego Chesterka. Tyle się na niego razem z Tobą wyczekaliśmy a teraz nie chcesz się z nami podzielić tym szczęściem :wink:Zgadzam sie malawszka!No marta daj troszkę zdjęci chesterka plisss
Marta-m Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 hheheheheheh....czekaliśmy tyle to jescze poczekamy :wink: Jak wam już wspominałam, mam normalny aparat ( w tym do kitu :-? ) i trudno jest robić ładne zdjęcie z bliska-a z daleka nie ma sensu....Ostatnim razem właśnie za bardzo sie starałam i zdjęcia wyszły... :-? sami sie domyślacie-nie do umieszczenia na dogomanii. ALE teraz była komunie mojej siostry i nie obyło się bez paru fotek psiulka :D Jak wywołam to czy zdjecia wyjdą czy nie na 100% je JAKOŚ zeskanuje (bo nie mam skanera....... :x ) ale to niestety troche tez zajmnie.Ale warto poczekać.................... :wink:
malawaszka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 No na pewno warto poczekać na zdjęcia takiego maluszka :fadein:
Marta-m Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 No jasne!!!!!!!!!! :D A tak na marigenie to on naprawde szybko rosnie...... :o teraz tak mu sie łapki wydłużają, i nabiera takiej ładnej postawy 8)
malawaszka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 No to koniecznie rób dokumentację foto, a kiedyś nam pokażesz jak będziesz miała możliwość
Justa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 kora czyli Twoja psiulka jest taka malusia?! Ja myślałam, że to juz taki podristek, a tutaj się okazuje, że to szczeniorek! ;) Marta zdjątak postaraj się szybciutko, bo już nie mogę się doczekać!!! JusT@ & GALA
Justa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 malawaszka właśnie się skapnęłam, że awansowałaś na STARSZEGO DOGOMANIAKA!!!!! Gratulacjeeeeeeeeeeee!!! Just@ & GALA
Marta-m Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 No własnie! Ile kora ma??? Bo ja niewiem, musiałam chyba coś przeoczyc..... :roll:
malawaszka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Thanks Justa!! Szczerze mówiąc to nawet nie wiem kiedy to się stało, po prostu któregoś dnia włączyłam kompa i już byłam starszym dogomaniakiem :wink:
Pasavera Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 :P :D :P ! ! ! KORA śliczna ! ! ! :P :D :P no skoro masz już jej zdjęcia to może emblemacik z Korusią? jaa Ci taki jakiś zrobiłam :wink: jak Ci się podoba to go wstaw :D jego adres http://sznaucer.figa.w.interia.pl/KORA_emblemat.jpg Pozdrawiamy Iza i Figusia :D
malawaszka Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Ło rany fotki jak zwykle boskie, ale co te maluchyna 1 zdj. tam wcinają - wygląda obrzydliwie :cunao:
Pasavera Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Ło rany fotki jak zwykle boskie, ale co te maluchyna 1 zdj. tam wcinają - wygląda obrzydliwie :cunao: no nie? jakaś taka papka żółta i spieniona :x heh jeszcze maluchy w nią wdepntują łapciami :wink:
Marta-m Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 hmmmmmm..........chociaż jest "żółta i spieniona" to maże jest zdrowa.... :D Ciekawe z czego jest zrobiona :P hehe. Ale raczej nic pysznego-chociaz psy mają odmienne kupki smakowe od ludzi :lol:
malawaszka Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Hahaha, Marta ale się uśmiałam, psy mają odmienne KUBKI SMAKOWE a nie KUPKI, chociaż kupki też mają odmienne :cunao: To Ci się udało :wink:
Marta-m Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 no faktycznie,jakoś tak mi ise napisało......... :oops: :D :D :D :D :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :kciuki: Udało mi sie...............hehe
Recommended Posts