Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted
Kora jak chcesz to wyślij mi te zdjęcia na maila i je tu mogę wstawić - oczywiście o ile to są fotki Kory - może w końcu ją zobaczymy
Tak to są fotki kory jest ich 5 podaj mi twojego emaila a ci zaraz wyśle
  • Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Posted

Ok te zdjatka były robione gdzies tydzien temu a terazniejszych nteraz nie moge bo mojej koleżance siory popsuł sie aparat.Malawaszka prześle jeszcze wiecej

Posted

No to wrzucam fotki Kory, są średniej jakości i Kora - zdjęcie Kora 4 przyszło z jakimś błędem i go nie czytam więc jak chcesz wyślij jeszcze raz

_269310_n.jpg

_269311_n.jpg

Fajna niunia. Dobrze się nią opiekuj i postępuj z pieskiem według wszystkich zasad opisywanych na dogo i będzie suuuper psinką :fadein:

Posted

No i Marto!!! Czekamy z niecierpliwością na fotki malutkiego Chesterka. Tyle się na niego razem z Tobą wyczekaliśmy a teraz nie chcesz się z nami podzielić tym szczęściem :wink:

Posted

Fajna niunia. Dobrze się nią opiekuj i postępuj z pieskiem według wszystkich zasad opisywanych na dogo i będzie suuuper psinką :fadein:

dzięki za radę
Posted
No i Marto!!! Czekamy z niecierpliwością na fotki malutkiego Chesterka. Tyle się na niego razem z Tobą wyczekaliśmy a teraz nie chcesz się z nami podzielić tym szczęściem :wink:
Zgadzam sie malawszka!No marta daj troszkę zdjęci chesterka plisss
Posted

hheheheheheh....czekaliśmy tyle to jescze poczekamy :wink:

Jak wam już wspominałam, mam normalny aparat ( w tym do kitu :-? ) i trudno jest robić ładne zdjęcie z bliska-a z daleka nie ma sensu....Ostatnim razem właśnie za bardzo sie starałam i zdjęcia wyszły... :-? sami sie domyślacie-nie do umieszczenia na dogomanii. ALE teraz była komunie mojej siostry i nie obyło się bez paru fotek psiulka :D Jak wywołam to czy zdjecia wyjdą czy nie na 100% je JAKOŚ zeskanuje (bo nie mam skanera....... :x ) ale to niestety troche tez zajmnie.Ale warto poczekać.................... :wink:

Posted

No jasne!!!!!!!!!! :D

A tak na marigenie to on naprawde szybko rosnie...... :o teraz tak mu sie łapki wydłużają, i nabiera takiej ładnej postawy 8)

Posted

kora czyli Twoja psiulka jest taka malusia?! Ja myślałam, że to juz taki podristek, a tutaj się okazuje, że to szczeniorek! ;)

Marta zdjątak postaraj się szybciutko, bo już nie mogę się doczekać!!!

JusT@ & GALA

Posted

malawaszka właśnie się skapnęłam, że awansowałaś na STARSZEGO DOGOMANIAKA!!!!! Gratulacjeeeeeeeeeeee!!!

Just@ & GALA

Posted
Ło rany fotki jak zwykle boskie, ale co te maluchyna 1 zdj. tam wcinają - wygląda obrzydliwie :cunao:

no nie? jakaś taka papka żółta i spieniona :x

heh jeszcze maluchy w nią wdepntują łapciami :wink:

Posted

hmmmmmm..........chociaż jest "żółta i spieniona" to maże jest zdrowa.... :D Ciekawe z czego jest zrobiona :P hehe. Ale raczej nic pysznego-chociaz psy mają odmienne kupki smakowe od ludzi :lol:

Posted

no faktycznie,jakoś tak mi ise napisało......... :oops: :D :D :D :D

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

:kciuki: Udało mi sie...............hehe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...