Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Haha, Luna na szczęście też nie ma szczeciny mimo trymwania, ale ja jestem strasznie ciekawa jaką w dptyku sierść mają sznaucery wystawowe - jakie są różnice między nimi a Luną np.

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam lubie jak głaszczę psa i nie czuję jakbym jakieś chropowate ustrojstwo drapała ;) A żeby dotknąć sierśći wystawowego najlepiej pojechać na jakiąś wystawę ;)

Just@ & GALA

Posted

Wy to przynajmniej możecie a ja jak narazienawet nie mam nawet oc marzyć!!! Ale za pare lat..............jak bede bardziej samodzielna, bede studiowac itd. :evilbat: hehe to wtedy bede jeździć przynajmniej raz na 3 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tak, tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :wink: Ja sobie też tak obiecywałam, a jak narazie to jeszcze ani razu nie byłam. Życzę Ci żebyś spełniła te marzenia

Posted

Ja na wystawę pojechałem jakieś 4 lata temu no i teraz do Kwidzyna Obiecuję sobie, że bede co roku jezdzil na wystawe, jak bedzie tu w okolicy :lol: :D 8)

Posted

A ja byłam 2 razy na wystawce i będę jeździć co roku, bo na razie co rk jest w Wawce ;) Mam już nawet ekipę, która się ze mną tam szwęda ;) Ale marzy mi się, żeby mojego futrzaka tam zabrać...

JusT@ & GAL

Posted
Pasavera ten kucharz to prawdziwy piech czy maskotka? bo nie mam pojęcia :lol:

On jest prawdziwy naprawde. Był jeszcze na innych zdjęciach więc to chyba jeden dowód na to :lol:

Posted

Hahaha, jaki puszek ten na drugiej fotce, pewnie ma "miękki grzbiet" :wink: . Ale jak zwykle wszystki przecudne, no i te ostrzyżone szczeniaczki - wyściskać :fadein:

Posted

No właśnie!!!!! Jak ja kocham ostrzyżone szczeniaczki!!!!!!!!!! Są za razem takie małe i słodkie i takie "dorosłe"............nie moge sie doczekać pierwszego strzyżenia Chestera :lol:

Posted

Pasavera jak zwykle fotoski miodzio, no i ta nieodłączna poducha - Luna czasem potrafi się wcisnąć na taki mały jasiek i cała się na nim zmieści, a przedten to kopie w nim zawzięcie jak opętana :wink:

Posted

ten sznaucio co lezy na podłodze z łapami do tyłu to prawie jak mój Chester!!!!!!! (chodiz mi tu o to że Chester tak smao leży,tylko że je łączy i tak śmiesznie wygląda......... :D )

Posted

JAKIE SŁODKIE PSIAKI.PASAVERA Z KĄD MASZ TE ZDJĄTKA.

CZY KTOŚ WGRAŁ BY MI ZDJĘCIA NA SERWER??JA MOGE SAMA WGRAĆ TYLKO COŚ MI SIĘ NA INTERII ROZWALIŁO

Posted

z internetu :wink:

CZY KTOŚ WGRAŁ BY MI ZDJĘCIA NA SERWER??JA MOGE SAMA WGRAĆ TYLKO COŚ MI SIĘ NA INTERII ROZWALIŁO

Na interii zawsze jest dobrze, przynajmniej mi się nigdy nie psuje :D

spróbuj jeszcze raz

Posted

z internetu :wink:

Na interii zawsze jest dobrze, przynajmniej mi się nigdy nie psuje :D

spróbuj jeszcze raz

Ok spróbuje
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...