malawaszka Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Haha, Luna na szczęście też nie ma szczeciny mimo trymwania, ale ja jestem strasznie ciekawa jaką w dptyku sierść mają sznaucery wystawowe - jakie są różnice między nimi a Luną np.
Justa Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Ja tam lubie jak głaszczę psa i nie czuję jakbym jakieś chropowate ustrojstwo drapała ;) A żeby dotknąć sierśći wystawowego najlepiej pojechać na jakiąś wystawę ;) Just@ & GALA
Marta-m Posted May 23, 2004 Author Posted May 23, 2004 no włansie.....ja chce na wystawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuu :cry:
malawaszka Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 No ja miałam jechać do Katowic niedawno jak była wystawa, ale sznaucery były w sobitę rano i zaspałam :cry:
Marta-m Posted May 23, 2004 Author Posted May 23, 2004 Wy to przynajmniej możecie a ja jak narazienawet nie mam nawet oc marzyć!!! Ale za pare lat..............jak bede bardziej samodzielna, bede studiowac itd. :evilbat: hehe to wtedy bede jeździć przynajmniej raz na 3 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Tak, tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :wink: Ja sobie też tak obiecywałam, a jak narazie to jeszcze ani razu nie byłam. Życzę Ci żebyś spełniła te marzenia
Matt Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Ja na wystawę pojechałem jakieś 4 lata temu no i teraz do Kwidzyna Obiecuję sobie, że bede co roku jezdzil na wystawe, jak bedzie tu w okolicy :lol: :D 8)
Justa Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 A ja byłam 2 razy na wystawce i będę jeździć co roku, bo na razie co rk jest w Wawce ;) Mam już nawet ekipę, która się ze mną tam szwęda ;) Ale marzy mi się, żeby mojego futrzaka tam zabrać... JusT@ & GAL
Pasavera Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Pasavera ten kucharz to prawdziwy piech czy maskotka? bo nie mam pojęcia :lol: On jest prawdziwy naprawde. Był jeszcze na innych zdjęciach więc to chyba jeden dowód na to :lol:
malawaszka Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Hahaha, jaki puszek ten na drugiej fotce, pewnie ma "miękki grzbiet" :wink: . Ale jak zwykle wszystki przecudne, no i te ostrzyżone szczeniaczki - wyściskać :fadein:
Marta-m Posted May 25, 2004 Author Posted May 25, 2004 No właśnie!!!!! Jak ja kocham ostrzyżone szczeniaczki!!!!!!!!!! Są za razem takie małe i słodkie i takie "dorosłe"............nie moge sie doczekać pierwszego strzyżenia Chestera :lol:
malawaszka Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Pasavera jak zwykle fotoski miodzio, no i ta nieodłączna poducha - Luna czasem potrafi się wcisnąć na taki mały jasiek i cała się na nim zmieści, a przedten to kopie w nim zawzięcie jak opętana :wink:
Marta-m Posted May 26, 2004 Author Posted May 26, 2004 ten sznaucio co lezy na podłodze z łapami do tyłu to prawie jak mój Chester!!!!!!! (chodiz mi tu o to że Chester tak smao leży,tylko że je łączy i tak śmiesznie wygląda......... :D )
Pasavera Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Ten w okularach to wyglada ja Einstein :D :o faktycznie....
malawaszka Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 A ja chcę tego z koszyka różowego, baaardzo go chcę :fadein:
Marta-m Posted May 28, 2004 Author Posted May 28, 2004 "UWAGA!!! Publicznie ogłaszam, że właśnie nabiłem sobie kolejnego posta. Dziękuję." :cunao:
Kora- Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 JAKIE SŁODKIE PSIAKI.PASAVERA Z KĄD MASZ TE ZDJĄTKA. CZY KTOŚ WGRAŁ BY MI ZDJĘCIA NA SERWER??JA MOGE SAMA WGRAĆ TYLKO COŚ MI SIĘ NA INTERII ROZWALIŁO
Pasavera Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 JAKIE SŁODKIE PSIAKI.PASAVERA Z KĄD MASZ TE ZDJĄTKA. z internetu :wink: CZY KTOŚ WGRAŁ BY MI ZDJĘCIA NA SERWER??JA MOGE SAMA WGRAĆ TYLKO COŚ MI SIĘ NA INTERII ROZWALIŁO Na interii zawsze jest dobrze, przynajmniej mi się nigdy nie psuje :D spróbuj jeszcze raz
Kora- Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 JAKIE SŁODKIE PSIAKI.PASAVERA Z KĄD MASZ TE ZDJĄTKA. z internetu :wink: CZY KTOŚ WGRAŁ BY MI ZDJĘCIA NA SERWER??JA MOGE SAMA WGRAĆ TYLKO COŚ MI SIĘ NA INTERII ROZWALIŁO Na interii zawsze jest dobrze, przynajmniej mi się nigdy nie psuje :D spróbuj jeszcze razOk spróbuje
malawaszka Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Kora jak chcesz to wyślij mi te zdjęcia na maila i je tu mogę wstawić - oczywiście o ile to są fotki Kory - może w końcu ją zobaczymy
Recommended Posts