Pasavera Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 A teraz mam aktualne fotoski, ale nie mam komu zanieść, żeby zeskanował :(GALA spi obok mojego łóżka też na swoim posłanku ;) To przyślij mi a ja zeskanuje :lol: Figa też śpi obok mojego łóżka, a swoim posłaniu :wink: w tle jej spanko :) Ciekawe jak przemyciła ten patyczek do domu ?!
Matt Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Postanowiłem zabrać się i wrzucam te oto zdjecia: Tu coprawda słaba jakość, ale to jest Abi zaraz po czesaniu :D Ulubione miejsce do spania Włącza zielone reflektorki 8) Gotów do ataku Nie poddaje sie Tu jakby chcial powiedziec: "Po co do cholery mnie budzisz!" Spójrzcie na jego świecące nogi 8) Jaką on ma taką gładką i jedwabistą sierść 8) :lol: Tu znowu niewyraźnie, ale też po czesaniu 8) Wkrótce będą jakieś foty ze spaceru nad jeziorkiem z ubiegłej niedzieli :D Abiś wszedł do wody, ale widocznie była zimna i czym predzej wyszedl i juz nie wchodzil :lol:
malawaszka Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 No Matt czekamu na fotki ze spaceru. Fajnie wygląda Abi po czesaniu (oczywiście nie tylko) - Luna nie ma takich gęstych włosów na łapkach i ma chyba trochę sztywniejsze :fadein:
Justa Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Matt Abiś taki fajniuchny po czesaniu ;] GALA też nie ma tyle włochów na łapkach, ale to pewnie też dlatego, że ma krótko przystrzyżona :) Ale taki puszuś po uczesaniu ten Twój piecho!!! Czekamy na fotki czekamy!!! A ja póki co jestem w trakcie męczenia rodziców o aparat... nawet już troszkie kasy im dorzuciłam... ;) Just@ & GALA
Justa Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Pasavera fotki jak zwykle fajniuśkie :) Chciałabym, żeby GALA tez brała udział w takich zawodach, ale niestety brak czasu... Just@ & GALA
malawaszka Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 O qrde Pasavera to chyba olbrzymy te skaczące, nie? Boooskie - jak już będę miszkać w domu to planuję zrobić taki mój własny tor (pseudo) agility i moje piechy będą skakać i skakać :Dog_run:
malawaszka Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Czemu te piechy mają taki szelki? Czy to jest konieczne na szkoleniach psów obrończych?
Kora- Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 No właśnie!!!Niewiem ja tam w gdyni na skzoleniu też widziałam że psy mają szelki tylko dlaczego?
Marta-m Posted May 20, 2004 Author Posted May 20, 2004 Może dlatego że jest je o wiele łatwiej odciągnąc, noi psiaka chyba też przy odciąganie na "szelkach" mniej boli.
Pasavera Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Może dlatego że jest je o wiele łatwiej odciągnąc, noi psiaka chyba też przy odciąganie na "szelkach" mniej boli. Też mie się tak wydaje :wink:
Marta-m Posted May 20, 2004 Author Posted May 20, 2004 tylko żeby sie nie zatruł!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
malawaszka Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Marta opowiadaj o Chesterku :fadein: na Sznauceromaniakach oczywiście :wink:
malawaszka Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 A w tym koszyku dwa czarno-srebrne a taaakie różne, nie??
malawaszka Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 :o a cóż to za umaszczenie??? Cały srebrny sznaucer, psepiękny :angel:
Justa Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Mnie urzekło to pierwsze zdjęcie... ma taki fajny klimacik... Jejku boskie jest!!!!!!!!!!!!! A to zwykły pieprzaczek, a raczej niezwykły jak każdy sznaucer ;) Przynajmniej tak mi się wydaje... Just@ & GALA
malawaszka Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Może i masz rację Justa, chociaż mnie się wydał jakiś inny - jaśniejszy. A na niektórych fotkach (1 i 3) wygląda jakby był blue :wink:
Justa Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Bo jak ogólnie wiadomo psy maści pieprz i sól są baaardzo różne, niektóre mają więcej soi, niektóre pieprzu (jak to brzmi ;) ) czyli niektóre sa jaśniejsze a niektóre ciemniejsze :) Ale wszystkie sa piękne ;)
malawaszka Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 Moja reakcja pewnei dlatego taka jest, bo nie widziałam za dużo pieprzaczków - tylko Abiego a on jest ciemniejszy. U mnie są same czarne i cz-s :fadein:
Pasavera Posted May 21, 2004 Posted May 21, 2004 a u mnie są z kolei tylko p&s. Figa jako jedzyna jest czarna :wink: nie licząc olbrzymka oczywiście :D
Recommended Posts