Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pasavera zobacz na tego psa - jest opisany jako Champion Hiszpanii, a jak się dobrze przyjrzeć to na zdjęciu widać trochę białych włosów, no i brązowy nalocik :wink:

Ch Hiszpanii YAKO de Errotarte

bg20_a.jpg

Posted

Piękne szczeniaki, tylko czemu KOPIOWANE ogonki??!! Kiedy wreszcie odstąpią od obcinania psom czegokolwiek...??

Ta hodowla to 'czarne diamenty'?

Just@ & GALA

Posted

No mój też ma obsięte ogonek :( Ale wiecie co,tak śmeisznie wygląda jak takim kikutek macha :P :D Ale uszu mu na pewno nie bede obcianc....

Posted

Justa jeżeli pytanie o czarne diamenty było do fotek sczeniaków, które ja wkleiłam, to tak - to są czarne diamenty, ale ten olbrzym w moim ostatnim poście to już inna hodowla :fadein:

Posted
Pasavera zobacz na tego psa - jest opisany jako Champion Hiszpanii, a jak się dobrze przyjrzeć to na zdjęciu widać trochę białych włosów, no i brązowy nalocik :wink:

No piękny ten piech :wink: jak zwykle zresztą, przecież to sznaucerek :lol: Figa ma na brodzie białe końce sierści, no i jest ich o wiele więcej niż ma ten sznaucio pokazany przez Ciebie, ale mi to wcale nie przeszkadza. Figa jest tylko do kochania :D

Posted

Nie, nie, to zdecydowanie nie jest sznaucer :lol: i całe szczęście (bez urazu dla miłosników tej rasy) bo ja to średnio lubię takie psiaki (z wyglądu oczywiście, bo tak ogólnie to wszystkie są kochane)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...