Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale slodki leżący sztucerek !

:o Musiałam przeoczyć :o

Ale szkoda że to nie w Polsce bo tak to będzie sporo kosztować i zanim do nas dojdzie to......

Posted

:o cholera chciałam na allegro poszukać takich zabaweczek, ale znalazłam tylko same oferty sprzedaży szczeniaków :o

JAK MOŻNA NA AUKCJI SPRZEDAWAĆ PIESKI?????? :evil:

Posted

:o :o :o :o :o :o :o :o Ale nawklejaliście przez ten czas jak mnie nie było zdjec!!!!!!!!!!!!!! Boże jaki piekne rzeczy ze sznaucerami.....te pluszaki, ten stojak na komórke :( u nas takich nie ma :cry: :cry: Wogóle to u nas ludzie tacy jacys ciemni np. w szkole to prawie nikt nie wie jak wyglada sznaucer :-? :roll: ....................................

Posted

O jejkuuuuuuuuu ile piękny zdjątek!!! I ajkie przecudne sznaucerkowe rzeczy!!!

Ja mam naklejke na samochód, ale nie mogę jej przykleić... niestety.... Nio i na działce na bramie mam takiego sznaucera i napis "uwaga! ja tutaj pilnuję ;)" A kiedyś widziałam na wakacjach taki fajny "Uwaga! zły pies a właściciel jeszcze gorszy..." ;) :lol: 8)

JusT@ & GALA

Posted

Kupiłam w sklepie zoologicznym!!!Za dwie zapłaciłam chba z 8 zł... mam ze sznaucerem p&s i bokserem ;) A widziałam to w wielu sklepach ale chyba droższe no i oczywiście na wystawach!

Ja jeszcze widziałam plakietkę "uwaga dobry pies, ale ma słabe nerwy ;) "

Just@ & GALA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...