Agatka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Najlepsza fota z wczorajszej wystawy. Szanowna pani rezyser zamieszania ;) I jeszcze wspomnienie z wakacji czyli śniadanie w gorcach :)
Heathclif Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 hej hej to maleństwo na krzesełku jest moje :D
Mek Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Agatko popatrz jaki zbieg okoliczności :). Ja dałem jesień w Gorcach a Ty wspomnienie z Gorców. Gdzie byliście na tych wakacjach i czemu ja wcześniej nie wiedziałem tego .
Agatka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 No to teraz cała seria wspomnien z wakacji !!! Codziennie rano trzeba było sprawdzic czy ogrodzenie jeszcze stoi ;) Potem zabawa, albo pilnowanie, żeby ktoś nie ukradł stołu, no bo przeciez co bym potem jadła ;) Nastepnie należało pilnowac drzwi żeby Pani nie zapomniała mnie zabrac do srodka ;) po obiedzie obowiazkowo trzeba sorawdzic czy cos nie zostało a na podwieczorek sliwki ;)
Agatka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A to robilismy cały dzień czyli rozrabialismy i Pańcia miała nas dośc ;)
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 dalej dalej dziewczyny foty SUPER!!!!! nie przestawajcie wklejać :angel: :angel: :angel:
madzior_ka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a):tu jest programik o zmniejszania hurtowego a Ka-Vanga miała wklejać foty - ma ich ponad 200 i NIC!!! wilkie dzieki wiedziałam ze musi istniec takie cudenko które wykona za mnie czarna robote:) wlasnie zmniejszaja mi sie foteczki to jak zdaze i ja sie dzis pochwale Denisiatkiem:) super fotki wstawiłyscie ale Agatko czesc twoich mi sie nie otwiera:( nie wiemm moze serwer chwilowo nie dziala i zaraz sie pojawia... mam nadzieje
madzior_ka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Dobrze no to zdjątka zmniejszone i zaczynam zawalanie was fotkami:) bo tak dawno nas tu nie było ze az wstyd:) najpierw domowa sesyjka:) c.d.n.
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Wszystkie foty SUPER :angel: . Jostra a bialaski CUDNE po prostu i jakie bialuskie :angel: :angel: :angel: :angel: . Teraz "troszke" fotek moich 7 tyg. dzieci :D : hmmmmmm ciekawe co tam jest cdn...
madzior_ka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Agatko a cóż to za pieprzasty szczeniaczek w waszej gromadce? Przyznaj się bo jakoś nie mogę skojarzyć cóż to za cudeńko:) i ciąg dalszy Denisowych fotosków:) rozpoczynamy jesienną sesję w ogrodzie: c.d.n.
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 aaaaaa małoooooooooooo Ka-Vanga - dawaj dawaj, ale mniedziś rozpieszczacie dziewczyny :calus: Wasze :drinking: :drinking: :drinking:
madzior_ka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 i ciąg dalszy jesiennej sesji tym razem jesienny spacerek: c.d.n.
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 juz wklejam :wink: : walka o torbe :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: : cdn...
madzior_ka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ka-Vanga widze ze sie wymieniamy i dla urozmaicenia na przemoian wstawiamy fotki:) super;) jesli chodzxi o Deniska to juz ostatnia porcyjka, nieco bardziej dynamicznych spacerowych fotek: (te u góry-nieco ciemne ale wybaczcie juz nie mam siłt ich rozjaśniać:) no i to by było na tyle jesli chodzi dzisiaj o Deniska, ale zapraszam za momencik do radosnej twórczości do wstawie troche koników z ostatnich w tym sezonie zawodów
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 aaaa do mnie do mnie do mnie biegnijcie :multi:
Ka-Vanga Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a): aaaa do mnie do mnie do mnie biegnijcie :multi: Hiehie Waszeczko chyba nie wiesz co mowisz, hahaha wiesz jakie to sa zboje hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Madziorka SUPER fotki :angel: .
Recommended Posts