Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepsza fota z wczorajszej wystawy.

Szanowna pani rezyser zamieszania ;)

I jeszcze wspomnienie z wakacji czyli śniadanie w gorcach :)

Posted

Agatko popatrz jaki zbieg okoliczności :). Ja dałem jesień w Gorcach a Ty wspomnienie z Gorców. Gdzie byliście na tych wakacjach i czemu ja wcześniej nie wiedziałem tego .

Posted

No to teraz cała seria wspomnien z wakacji !!!
Codziennie rano trzeba było sprawdzic czy ogrodzenie jeszcze stoi ;)

Potem zabawa, albo pilnowanie, żeby ktoś nie ukradł stołu, no bo przeciez co bym potem jadła ;)

Nastepnie należało pilnowac drzwi żeby Pani nie zapomniała mnie zabrac do srodka ;)

po obiedzie obowiazkowo trzeba sorawdzic czy cos nie zostało

a na podwieczorek sliwki ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
tu jest programik o zmniejszania hurtowego

a Ka-Vanga miała wklejać foty - ma ich ponad 200 i NIC!!!

wilkie dzieki wiedziałam ze musi istniec takie cudenko które wykona za mnie czarna robote:) wlasnie zmniejszaja mi sie foteczki to jak zdaze i ja sie dzis pochwale Denisiatkiem:)

super fotki wstawiłyscie ale Agatko czesc twoich mi sie nie otwiera:( nie wiemm moze serwer chwilowo nie dziala i zaraz sie pojawia... mam nadzieje

Posted

Wszystkie foty SUPER :angel: .

Jostra a bialaski CUDNE po prostu i jakie bialuskie :angel: :angel: :angel: :angel: .

Teraz "troszke" fotek moich 7 tyg. dzieci :D :

hmmmmmm ciekawe co tam jest

cdn...

Posted

Agatko a cóż to za pieprzasty szczeniaczek w waszej gromadce? Przyznaj się bo jakoś nie mogę skojarzyć cóż to za cudeńko:)

i ciąg dalszy Denisowych fotosków:) rozpoczynamy jesienną sesję w ogrodzie:

c.d.n.

Posted

Ka-Vanga widze ze sie wymieniamy i dla urozmaicenia na przemoian wstawiamy fotki:) super;) jesli chodzxi o Deniska to juz ostatnia porcyjka, nieco bardziej dynamicznych spacerowych fotek:

(te u góry-nieco ciemne ale wybaczcie juz nie mam siłt ich rozjaśniać:)

no i to by było na tyle jesli chodzi dzisiaj o Deniska, ale zapraszam za momencik do radosnej twórczości do wstawie troche koników z ostatnich w tym sezonie zawodów

Posted

malawaszka napisał(a):

aaaa do mnie do mnie do mnie biegnijcie :multi:

Hiehie Waszeczko chyba nie wiesz co mowisz, hahaha wiesz jakie to sa zboje hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Madziorka SUPER fotki :angel: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...