Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fizia']No proszę, jaka puszysta!:loveu:

Cudo!

Wygąda jakby właśnie wystąpiła w kreskówce :)[/QUOTE]
Pusia wyglada przecudownie, siersc odrasta po tych obcietych koltunach..
Nie mam slow zachwytu...Jak dlugo jest ten DT w Gnieznie?

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]coronaaj[/B] tak do momentu znalezienia domku stałego.

Cieszę się, że Pusia robi furorę. :cool3: Przebrnęłyśmy jakoś przez te kilka dobrych tygodni, patrząc jak łysolek zmienia się w sierściuszka.

Posted

Pusiu, to jest miłość od pierwszego spojrzenia:loveu: Przepraszam , ale po prostu parsknęłam śmiechem jak zobaczyłam pierwsze zdjęcia:mdleje: zaraz zobaczę czego ci potrzeba malutka:loveu::iloveyou:

Posted

Proponuję konsultacje u dr Garncarza. On przyjmuje w Warszawie, ale wiem, że przyjeżdża na konsultacje do Poznania.
Jeśli potrzebny jest kontakt to mam.

Malutka jest słodka :loveu:

Posted

[quote name='EVA2406']Proponuję konsultacje u dr Garncarza. On przyjmuje w Warszawie, ale wiem, że przyjeżdża na konsultacje do Poznania.
Jeśli potrzebny jest kontakt to mam.

Malutka jest słodka :loveu:[/QUOTE]
Dr Garncarz podobno najlepszy w Polsce specjalista. Super , bo nie wiedzialam, ze przyjezdza do Poznania na konsultacje ale gdzie!!! Umowcie Pusie na ta konsultacje w Poznaniu. Powie, jaka jest szansa bo to zacma...

Pako jak zobaczymy co z tym oczkiem w Krakowie moze tez do niego trafic..jedno mniejsze????

Posted

Dziewczyny dzięki wszystkim za pomoc w szukanie specjalisty. :loveu:
Mam nowe wiadomości.
Od wczoraj rozdzwaniam się po znajomych i rodzinie. Dopiero teraz znalazłam czas, żeby wejść na forum. Dzięki koleżance mieszkającej w Niemczech, która miała psa z PRA, dowiedziałam się, że w jednej z lecznic przyjmuje bardzo dobry specjalista, który na co dzień ma do czynienia z chorobami oczu i zaćmą i wykonał już mnóstwo takich zabiegów. Podobno jest to bardzo miły człowiek - miłośnik zwierząt. Ten pan przyjedzie za kilka dni do rodziny, do Poznania i mógłby zdiagnozować Pusię oraz ocenić jej szanse. Wiem, że w Polsce też są dobrzy lekarze, ale on daje duże możliwości, ponieważ jest doświadczony, przeprowadził już wiele takich zabiegów. Po prostu spadł nam z nieba! Niedługo zrobimy Pusi wszystkie potrzebne badania, krew jest w porządku. Koleżanka rozmawiała z nim podczas rutynowej wizyty ze swoim psem i opowiedziała o naszym Pusiaczku. Facet słuchał z zainteresowaniem, zgodził się nawet przeprowadzić taki zabieg za połowę kosztów operacji, które zapłacilibyśmy w Polsce! Ma złote serce i poruszył go los skazanej na śmierć suni. Wiem, że w Polsce są dobrzy lekarze, ale w Niemczech jest większa szansa na odzyskanie wzroku - nie chodzi tylko o lepszy sprzęt czy możliwość dokształcania się i specjalizowania w zawodzie. Pusia mieszkałaby razem z opiekunką, która tam pojedzie u mojej koleżanki, która świetnie zna język niemiecki (mieszka w Niemczech od 10 lat) i wszystko przetłumaczy. Oczywiście jesteśmy gośćmi i nie zapłacimy nic za nocleg. Transport do Niemczech też uda się załatwić - na 95 % będzie darmowy, ponieważ teraz jest okres letni i bardzo wielu ludzi podróżuje. Nawet znalazła się osoba, która wyjeżdża z Poznania do Berlina za mniej więcej tydzień i mogłaby nas zabrać. Zapłaciłybyśmy tylko połowę ceny za operację w złotówkach, reszta wystarczyłaby nam jeszcze na hotelik i utrzymanie. Nie znam nazwiska tego weterynarza, muszę się dowiedzieć jak się nazywa. Jeśli zgodził się pomóc Pusiaczkowi i dać mu nadzieję, to myślę, że warto zaryzykować, chociaż w Polsce jest też wielu świetnych specjalistów. Muszę dowiedzieć się też o koszty. Po prostu nie mogę jeszcze w to uwierzyć. :crazyeye: Jeśli kwota wahałaby się w granicach 600 zł, to na razie mamy 700 zł, więc jeszcze by wystarczyło na ewentualne krople do oczu i karmę. Co o tym myślicie?

Posted

Kometa nie przepuszczaj chansy , marzenia powinny byc spelniane :eviltong:[quote name='kometa']ta sunieczka to uosobienie moich marzen:loveu:[/quote]

Posted

[CENTER][IMG]http://d.ale.gratka.pl/g2/o/99/86/8b/1986965_2_d41d_d.jpeg[/IMG]

[LEFT]3MAM KCIUKI - OBY UDAŁO SIĘ JEJ ODZYSKAĆ WZROK ... DLA JEJ NOWEGO przyszłego DOMKU JESZCZE ŁADNYCH KILKA LATEK PSIEJ PRZYJAŹNI SIĘ SZYKUJE ... A JEJ URODA POPROSTU ZAPIERA DECH :loveu::loveu::loveu:
[/LEFT]
[/CENTER]