Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bardzo wiem jak załatwić moje 50 PLN, które jest na koncie Jamora. Może przeznaczcie je na opłatę tych pierwszych październikowych dni, żeby nie trzeba było zwracać na moje konto. Można je również przeznaczyć na sterylkę, jest mi obojętne, ale pamiętajcie o tych pieniążkach.

Dorciu ....powodzenia, trzymaj się :loveu::loveu::loveu:

Posted

pamietamy pamietamy. na dorki konto poszła kasa 40 zeta od wł. suni Dzidzi co była u nas na hotelu oraz 50 z waszego wątku. Wczoraj powysyłałem inf,.na priv komu i ile mam do zwrócenia. Lucyna, czekam na twój nr konta

Posted

Jamorku, jak tylko się zdecyduję, to ci prześlę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dla wyjaśnienia nie chodzi tu o pieniążki przeznaczone na Dorkę. Te zostają.

Posted

[quote name='stonka1125']tylko małe sprostowanie,fundacje nie pokrywaja kosztów sterylek psów wyadoptowanych,dorka miała być sterylizowana przed adopcją,ale państwo się bardzo pospieszyli(co mnie cieszy),ale dorka ma w tej chwili uzbierane pieniążki więc [/QUOTE]
A nie można podpisać najpierw umowy o tymczasowym pobycie u nowych właścicieli i po określonym w umowie czasie podpisać dopiero właściwej umowy adopcyjnej?

Posted

witam wszystkich :)
najnowsze wieści o Dorce:
wczoraj rano cały czas na spacerze była bardzo nerwowa, potem było juz lepiej - nawet sama ciągnie do mieszkania, juz wie które jest jej :))) ale w parku jest bardzo niespokojna, im więcej ludzi, i im bardziej głośno tym gorzej.
Ale co najważniejsze - macha już ogonem :)) a poza tym: próbowała ściągnąć ciasto z szafki, ładuje się na łóżko, itp... więc chyba zaczyna czuć się pewniej :)
postaram się informować na bieżąco i może wrzucę jakieś zdjęcia (jak tylko zorientuję się jak to zrobić ;)
pozdr
J.

Posted

[B]juliaikamil[/B],bardzo się cieszę ,że jesteście tu z nami i będziecie nas informować o postępach dory,ja tak do końca cały czas nie mogę uwierzyc że to wszystko tak szybko się potoczyło,dorka cały czas siedziała mi w głowie z powodu tego strachu,cały czas się bałam że nie znajdziemy domu,który zrozumie że dorka potrzebuje dużo cierpliwości i miłości,że nikt nie będzie chciał zrozumieć dorkowych potrzeb i tego że jest wyjątkowa i że tak strasznie się boi,dziękuję wam za odwagę,za to że nie przestraszyliście się wizji wielkich dorkowych kup i siusiania w domu ,za to że jak o ty mówiłam to najnormalniej w świecie usłyszałam "ale to nie problem ,przecież posprzątamy" dziękuję za tę wielką szansę jaką daliście temu biednemu spłoszonemu stworzonku,cały czas pamiętam jak ją zastałyśmy w schronie ,z tą biedną pupą na misce,przerażoną i skuloną,ehhhh okropnie się cieszę ,że dora już nigdy nie będzie się bać i nikt jej nie będzie bił,powodzenia życzę całej rodzince............[SIZE=1]i znowu wiem że warto chociaz czasami ręce opadają[/SIZE].........

Posted

Julia i Kamil mają wspaniałe podejście do Dory. Są ciepli, spokojni, cierpliwi i wyrozumiali. Sunia jest u nich tak krótko, a już zrobiła postępy. :loveu:

Dzisiaj spotkaliśmy się w parku. Dora boi się grup ludzi, hałasów i na razie niechętnie chodzi na spacery. Najbezpieczniej czuje się w domu. Nie załatwia się w mieszkaniu.

Już jest ustalony termin sterylizacji - 16.10.

Stonka1125, zaraz wyślę obiecanego maila. ;)

Posted

możesz nawet wysyłać pw bo chłop kompa usprawnił(obym nie zapeszyła)

a hop! ma jakieś fluidy w sobie i jak się pojawiła na wątku to mi od razu domek z allegro zadzwonił,TAKI DOMEK!!!!!

Posted

[quote name='stonka1125']czas na TWOJĄ Roxi ![/quote]

Jakieś marne zainteresowanie skarbeńkiem:placz:
A jak już się zgłosi chętny, to to nie to:roll:
RANY, tak bardzo żałuję, że nie może zostać u mnie:shake:

Posted

Przepraszam za offa ale na szczęśliwym wątku chyba łatwiej o pomoc ;).
Zajrzyjcie, proszę:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/101-ciekawostek-na-temat-naszych-psich-ulubiencow-w-jednej-ksiazce-na-operacje-vegi-147770/[/URL]

Posted

No nasza Doreczka szczęśliwa i jamnior też będzie niedługo na swoim super ale Domi strzała zrobiłaś banerkiem z pręgusią i jak tu iść spać , ona jest piękna i taka przymilaczka cos trzeba z nia zrobić żeby tam nie siedziała za tymi kratami

Posted

[quote name='GochaT']No nasza Doreczka szczęśliwa i jamnior też będzie niedługo na swoim super ale Domi strzała zrobiłaś banerkiem z pręgusią i jak tu iść spać , ona jest piękna i taka przymilaczka cos trzeba z nia zrobić żeby tam nie siedziała za tymi kratami[/quote]
no coś trzeba zrobić, tylko co?:placz:

Posted

Wybaczamy - jest przepiękna ale gdzie to wszystko lokować w kawtanie mnie kiedyś odwiozą , czasami nadzieja na naprawę tego świata znika w sekundzie , ta bezsilność jest dołująca no ale to takie moje rozważania ze zmęczenia, idę spać - całuję na dobranoc moją kochaną Dorkę, pierdzielka, roxi i pręguskę pa