taxelina Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ale jesienne zdjecie w filmiku na poczatku ;) Quote
Marzena* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy Cezarka, Pańcię oczywiście też :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]filmik był bez podkładu muzycznego czy yt pozbawił? Cezarek jak zwykle śliczny :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bardzo fajny album z tego wyszedł :lol: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='iwcza']Hej! Extra filmik :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Heej thx ;) [quote name='CaneSs']Siemacie Cezarki! :evil_lol:[/QUOTE] Siemaa :D [quote name='deer_1987']ale jesienne zdjecie w filmiku na poczatku ;)[/QUOTE] Dałam takie na początek , bo wyszedł na tym bardzo dostojnie :cool1: [quote name='wiki4']Heej Ceziki :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Witamy Cezarka, Pańcię oczywiście też :loveu:[/QUOTE] Heeej :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]filmik był bez podkładu muzycznego czy yt pozbawił? Cezarek jak zwykle śliczny :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] No przecież ciotka, pisałam że muzyka się nie chce załadować :diabloti: Ale dziękujeee i tak cię kochamy nawet gdy nie uważasz :loveu::loveu: [quote name='Ania!']Bardzo fajny album z tego wyszedł :lol:[/QUOTE] Dziękuje :loveu: [quote name='Shel']Zapraszamy po grafikę :D .[/QUOTE] Super , już idziemy :multi: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [FONT=Century Gothic][SIZE=5]Filmik na poprzedniej stronie.! :diabloti:[/SIZE][/FONT] Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Ooo.. Mam teraz takie coś nad moim avatarem zamiast łapeek ! :multi: Co to jest ? xd :cool3: Quote
sunshine Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 To się cieszę :loveu: A montażyk super :diabloti: Szkoda tylko ze tej muzyki nie ma :( Przetłumaczę graffiti na nasze :diabloti: Pierwsze jest[B] [COLOR=Red]C[/COLOR][/B][COLOR=Red] [/COLOR],drugie z okiem to [COLOR=Red][B]e[/B][/COLOR] ,później jest[COLOR=Red] [B]z[/B][/COLOR] pokrywa c i e ,to z wielką kropą to [COLOR=Red][B]i [/B][/COLOR], to z błaznem z zębiskami to [COLOR=Red][B]k[/B][/COLOR] :). Mam nadzieję że teraz czaicie:evil_lol: Quote
iwcza Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19']Ooo.. Mam teraz takie coś nad moim avatarem zamiast łapeek ! :multi: Co to jest ? xd :cool3:[/QUOTE] Ognik? zastanawiam się właśnie od ilu postów łapki zmieniają się w ogniki ;) Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='sunshine']To się cieszę :loveu: A montażyk super :diabloti: Szkoda tylko ze tej muzyki nie ma :( Przetłumaczę graffiti na nasze :diabloti: Pierwsze jest[B] [COLOR=Red]C[/COLOR][/B],drugie z okiem to [COLOR=Red][B]e[/B][/COLOR] ,później jest[COLOR=Red] [B]z[/B][/COLOR] pokrywa c i e ,to z wielką kropą to [COLOR=Red][B]i [/B][/COLOR], to z błaznem z zębiskami to [COLOR=Red][B]k[/B][/COLOR] :). Mam nadzieję że teraz czaicie:evil_lol:[/QUOTE] No wiem szkodaa. :shake: Ja już dawno kumałam :eviltong: [quote name='iwcza']Ognik? zastanawiam się właśnie od ilu postów łapki zmieniają się w ogniki ;)[/QUOTE] Ahaa , no właśnie :p Chyba od 2,515 posta :eviltong: Quote
WeronikaM Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 filmik jest, a teraz fotki by się przydały ;) :D ;) Quote
Pestka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='iwcza']Ognik? zastanawiam się właśnie od ilu postów łapki zmieniają się w ogniki ;)[/QUOTE] od 2500 postów chyba ;) Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]chciałam zapytać czy jesteś zalogowana na Zoorbicie[/B][/COLOR][/FONT]?? Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Pestka']od 2500 postów chyba ;)[/QUOTE] Niee prawda! :eviltong: Jak miałam 2,500 postów to jeszcze tego czegoś nie miałam :diabloti: Od 2,515 :eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]chciałam zapytać czy jesteś zalogowana na Zoorbicie[/B][/COLOR][/FONT]??[/QUOTE] Taaak , chyba jestem , ale nie pamiętam kiedy ostatnio wchodziłam :eviltong: [quote name='WeronikaM']filmik jest, a teraz fotki by się przydały ;) :D ;)[/QUOTE] Fotki powinny być w piątek albo w sobote ;) Quote
Ewcia38 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hejka..ja tak kontrolnie czy cos mnie nie ominęlo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19'] Taaak , chyba jestem , ale nie pamiętam kiedy ostatnio wchodziłam :eviltong: [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] oki :) sprawdzam bo znalazłam Cezarowe zdjęcia i zastanawiałam się czy nikt ich nie podebrał :shake: masakra się dzieje na Zoorbicie [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pestka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19']Niee prawda! :eviltong: Jak miałam 2,500 postów to jeszcze tego czegoś nie miałam :diabloti: Od 2,515 :eviltong:[/QUOTE] A no może nie wiem, bo gdzieś czytałam że od 2500 :eviltong: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Ewcia38']Hejka..ja tak kontrolnie czy cos mnie nie ominęlo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ominęło , ominęło :eviltong: ty nie wiesz nawet ile :shake: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] oki :) sprawdzam bo znalazłam Cezarowe zdjęcia i zastanawiałam się czy nikt ich nie podebrał :shake: masakra się dzieje na Zoorbicie [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Dziękuje , że mnie nadzorujesz :loveu::evil_lol: A ty masz konto na Zoorbicie? Masakra to jest na naszej-klasie. :shake: Już nie wiem , który raz przyłapałam kogoś na podkradaniu zdjęć Cezara :angryy: [quote name='Pestka']A no może nie wiem, bo gdzieś czytałam że od 2500 :eviltong:[/QUOTE] Ale i tak nie wiele się różni :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19'] Dziękuje , że mnie nadzorujesz :loveu::evil_lol: A ty masz konto na Zoorbicie? Masakra to jest na naszej-klasie. :shake: Już nie wiem , który raz przyłapałam kogoś na podkradaniu zdjęć Cezara :angryy:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]założyłam dzisiaj i zaraz napisałam z prośbą żeby usunęli ale teraz przeglądam wszystkie zdjęcia z nadzieją że ktoś mi Salsy u ukradł :mad: i natknęłam się na Cezarka o n-k to się nie wypowiadam :shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Jakoś tera a chwile weszłam na zoorbita.. :roll: Boże , co tam się dziejee masakra :shake: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]założyłam dzisiaj i zaraz napisałam z prośbą żeby usunęli ale teraz przeglądam wszystkie zdjęcia z nadzieją że ktoś mi Salsy u ukradł :mad: i natknęłam się na Cezarka o n-k to się nie wypowiadam :shake: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Też się chcę usunąć z zoorbita , ale nie wiem jak :oops: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19']Też się chcę usunąć z zoorbita , ale nie wiem jak :oops:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ja napisałam do nich przez "kontakt" że chcę aby usuneli moje konto i czekam az to zrobią[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts