Czarodziejka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Carmen obrasta w fałdki, a Szarikowi idzie w masę. Jest wielki i wcale już nie widzę uroczego wcięcia w talii. Najlepiej leżeć pod drzwiami i warczeć na innych, żeby się tu nie plątali. Ale czujny jest misiek jeden. Kiedy tylko słyszy, że buty zakładam, to już ciężkie doopsko się podnosi, żebym mogła drzwi otworzyć :D Quote
pietrucha204 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 hehhehe Szarik taki kąśliwy;)? z tymi mężczyznami to ciekawe hmmm w przytulisku było 3 facetów i żadnej kobiety i nie gryzł żadnego ;) może on Ciebie pilnuje przed innymi samcami heheh jego jesteś i koniec ;) Quote
Czarodziejka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 O tak, on jest mój misior kochany. Tak sobie tu gdzieś wczasuje 8) [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/158/20110424867.jpg[/IMG] Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 zajrzyjcie prosze do psa ktorego chca uspic bo zamontowali kamery i pies niepotrzebny...piekny mix labka:( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/207058-Atos-eutanazja[/URL]-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((-((((((((((((((((((( Quote
Asiaczek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jakie fudne ujęcie:) [url]http://img20.imageshack.us/img20/158/20110424867.jpg[/url] Pzdr. Quote
wapiszon Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Czarodziejka']A spasł się, że aż wstyd i ugryzł dwóch Julki kolegów w tyłek. Taki, psia mać, bodyguard. A jak pokornie przyjmował burę. Łapa była dana na zrozumienie i kolejny haps w doopę. Chłopcy po 12 lat mieli. Muszę jednak przyznać, że za każdym razem, kiedy opatrzyłam ugryziony pośladek nieszczęśnika i opierniczyłam Szarika - wytargałam za grube uszy, przyjmował burę do wiadomości i drugi raz tego samego chłopca nie ugryzł. On nie lubi facetów. Ugryzł też Julki dziadka. I też w pośladek. Teraz muszę być czujna, kiedy jakikolwiek samiec ludzkiego gatunku wchodzi do nas, by upominać Szarika, żeby trzymał pysk przy sobie. A jaki nieszczęśliwy, że nie może łapnąć 8) I jak ciężko chodzi, zaraz ma sztywne łapy i jest smutny. Trzeba szybko przytulić i łapę poprosić. Pięknie podaje. Niestety jest gruby. Żre jak smok, a na spacery już doopsko się podnieść nie chce. Leży pod drzwiami i udaje, że go wcale nie ma ;)[/QUOTE] Mój Reksiu( też po przejściach) też lubi facetów chapsnąć w doopsko ;) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Spokojnej nocy, Szariczku:) Pzdr.[URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] Quote
Czarodziejka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Piękna pogoda i Szarusia grzeje się nadobnie w słońcu. Trochę ciężko chodzi jednak, a na spacer wcale nie chce. Woli przy domu. Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Podniosę z rana... Pzdr..[URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] Quote
J_ulia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zaglądam do Szarusia. Pewnie w taka ładną pogodę, leży i opala się w słoneczku. Quote
Czarodziejka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 I to w najpiękniejszym zakątku mojego ogrodu, albo między moimi nogami, kiedy pielę swoje krzewy. Leży na wznak z łbem ściśniętym przez moje ugięte kolano i kiedy idę dalej pełznie, żeby się odpowiednio wsunąć. Łeb w cieniu mych nóg, a puste worki w pełnym słońcu ;) Quote
bazylowa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Zrobiłam rozliczenie. Szarik ma zapłacone hospicjum do końca maja i dług u mnie na 70zł. Niestety w przyszłym miesiącu nie będzie mnie stać na takie pożyczki i nie będę mogła zrobić przelewu do póki rachunki mi się nie wyrównają. Poprawiłam tez rozliczenie marcowe - pomyliłam sie o 15zł niestety na szarikową niekorzyść :/ Bardzo dziękuję tym, którzy wpłacają szarikowe deklaracje regularnie :loveu::loveu: [CENTER][B][U][COLOR=red]NIESTETY JEST GRUPA OSÓB, KTÓRA SIĘ ZADEKLAROWAŁA, A WPŁAT OD DAWNA JUŻ ANI WIDU ANI SŁYCHU!!! MNIE ZWYCZAJNIE NIE STAĆ NA DOPŁACANIE DO UTRZYMANIA SZARIKA WIĘCEJ NIŻ ZADEKLAROWAŁAM NA SAMYM POCZĄTKU! 70ZŁ TO PRAWIE 25% KOSZTÓW MIESIĘCZNEGO POBYTU SZARIKA U CZARODZIEJKI!!!!! [/COLOR][/U][/B][/CENTER] Quote
betka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 bazylowa zaraz wyślę moją deklarację za maj. Myślałam, że płacisz na koniec miesiąca, tak jak Agnieszce :) Szarusiu, Czarodziejka już chyba zostanie twoją najlepszą Pańcią - "na zawsze" :) Quote
bazylowa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Czarodziejka']Na jaką niekorzyść? Ja nie zauważyłam.[/QUOTE] Po prostu walnęłam się o 15 zł. Wcześniej napisałam, że za hotel u Agnieszki poszło 60zł ,a poszło 75. Dlatego piszę,, ze na szarikową niekorzyść. Quote
pietrucha204 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ja niestety należę do tych, którzy zadeklarowali a nie płacą. od maja niestety rezygnuję z deklaracji a zaległości spłacę jak pójdę do pracy. Na bezrobotnym to niestety nie powojuję z kasą. przepraszam za zaistniałą sytuację. Jak decydowałam się na deklarowanie na Szarika to wtedy pracowałam i nie byłam w ciąży, niestety wszystko się zmieniło... Quote
Czarodziejka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='pietrucha204']ja niestety należę do tych, którzy zadeklarowali a nie płacą. od maja niestety rezygnuję z deklaracji a zaległości spłacę jak pójdę do pracy. Na bezrobotnym to niestety nie powojuję z kasą. przepraszam za zaistniałą sytuację. Jak decydowałam się na deklarowanie na Szarika to wtedy pracowałam i nie byłam w ciąży, niestety wszystko się zmieniło...[/QUOTE] Dzięki za uczciwość. Różnie w życiu bywa, to fakt. Pozostaje wołać o wsparcie innych, bazarki... Quote
Cantadorra Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 (edited) Pietrucha, ile masz zadeklarowane na Szarego? Czarodziejko, czy Szarik u ciebie tyje???? Edited February 25, 2012 by Cantadorra Quote
bazylowa Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='betka']bazylowa zaraz wyślę moją deklarację za maj. Myślałam, że płacisz na koniec miesiąca, tak jak Agnieszce :) Szarusiu, Czarodziejka już chyba zostanie twoją najlepszą Pańcią - "na zawsze" :)[/QUOTE] Dzięki betka. Mi chodzi o regularne wpłaty. Dzień miesiąca już jest mniej ważny. Quote
Czarodziejka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Cantadorro - dzięki wielkie. Niech ci Pan Bóg w dzieciah wynagrodzi 8) Szarik tyje i to jak! :D Talia dawno przeszła do historii,a dieta nie wchodzi w grę, bo on idzie do gara jak czołg. Quote
J_ulia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Tylko ,żeby nie poszedł w ślady Carmisi ;) A poważnie Szarikowi "siadają" łapki, nie powinie dalej tyć, bo będzie miał większe problemy ... Quote
Czarodziejka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dlatego też winien chadzać na spacery, ale weź go wyciągnij. Wory w górę i się kokosi, a ja nie mam siły go wlec przez podwórze :D Quote
Recommended Posts