Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carmen obrasta w fałdki, a Szarikowi idzie w masę. Jest wielki i wcale już nie widzę uroczego wcięcia w talii. Najlepiej leżeć pod drzwiami i warczeć na innych, żeby się tu nie plątali. Ale czujny jest misiek jeden. Kiedy tylko słyszy, że buty zakładam, to już ciężkie doopsko się podnosi, żebym mogła drzwi otworzyć :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehhehe Szarik taki kąśliwy;)? z tymi mężczyznami to ciekawe hmmm w przytulisku było 3 facetów i żadnej kobiety i nie gryzł żadnego ;) może on Ciebie pilnuje przed innymi samcami heheh jego jesteś i koniec ;)

Posted

zajrzyjcie prosze do psa ktorego chca uspic bo zamontowali kamery i pies niepotrzebny...piekny mix labka:(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207058-Atos-eutanazja[/URL]-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((-(((((((((((((((((((

Posted

[quote name='Czarodziejka']A spasł się, że aż wstyd i ugryzł dwóch Julki kolegów w tyłek. Taki, psia mać, bodyguard. A jak pokornie przyjmował burę. Łapa była dana na zrozumienie i kolejny haps w doopę. Chłopcy po 12 lat mieli. Muszę jednak przyznać, że za każdym razem, kiedy opatrzyłam ugryziony pośladek nieszczęśnika i opierniczyłam Szarika - wytargałam za grube uszy, przyjmował burę do wiadomości i drugi raz tego samego chłopca nie ugryzł. On nie lubi facetów. Ugryzł też Julki dziadka. I też w pośladek. Teraz muszę być czujna, kiedy jakikolwiek samiec ludzkiego gatunku wchodzi do nas, by upominać Szarika, żeby trzymał pysk przy sobie. A jaki nieszczęśliwy, że nie może łapnąć 8) I jak ciężko chodzi, zaraz ma sztywne łapy i jest smutny. Trzeba szybko przytulić i łapę poprosić. Pięknie podaje. Niestety jest gruby. Żre jak smok, a na spacery już doopsko się podnieść nie chce. Leży pod drzwiami i udaje, że go wcale nie ma ;)[/QUOTE]
Mój Reksiu( też po przejściach) też lubi facetów chapsnąć w doopsko ;)

Posted

Spokojnej nocy, Szariczku:)

Pzdr.[URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL]

Posted

Podniosę z rana...

Pzdr..[URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL]

Posted

I to w najpiękniejszym zakątku mojego ogrodu, albo między moimi nogami, kiedy pielę swoje krzewy. Leży na wznak z łbem ściśniętym przez moje ugięte kolano i kiedy idę dalej pełznie, żeby się odpowiednio wsunąć. Łeb w cieniu mych nóg, a puste worki w pełnym słońcu ;)

Posted

Zrobiłam rozliczenie. Szarik ma zapłacone hospicjum do końca maja i dług u mnie na 70zł. Niestety w przyszłym miesiącu nie będzie mnie stać na takie pożyczki i nie będę mogła zrobić przelewu do póki rachunki mi się nie wyrównają. Poprawiłam tez rozliczenie marcowe - pomyliłam sie o 15zł niestety na szarikową niekorzyść :/

Bardzo dziękuję tym, którzy wpłacają szarikowe deklaracje regularnie :loveu::loveu:

[CENTER][B][U][COLOR=red]NIESTETY JEST GRUPA OSÓB, KTÓRA SIĘ ZADEKLAROWAŁA, A WPŁAT OD DAWNA JUŻ ANI WIDU ANI SŁYCHU!!!
MNIE ZWYCZAJNIE NIE STAĆ NA DOPŁACANIE DO UTRZYMANIA SZARIKA WIĘCEJ NIŻ ZADEKLAROWAŁAM NA SAMYM POCZĄTKU!
70ZŁ TO PRAWIE 25% KOSZTÓW MIESIĘCZNEGO POBYTU SZARIKA U CZARODZIEJKI!!!!!
[/COLOR][/U][/B][/CENTER]

Posted

bazylowa zaraz wyślę moją deklarację za maj. Myślałam, że płacisz na koniec miesiąca, tak jak Agnieszce :)

Szarusiu, Czarodziejka już chyba zostanie twoją najlepszą Pańcią - "na zawsze" :)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Na jaką niekorzyść? Ja nie zauważyłam.[/QUOTE] Po prostu walnęłam się o 15 zł. Wcześniej napisałam, że za hotel u Agnieszki poszło 60zł ,a poszło 75. Dlatego piszę,, ze na szarikową niekorzyść.

Posted

ja niestety należę do tych, którzy zadeklarowali a nie płacą. od maja niestety rezygnuję z deklaracji a zaległości spłacę jak pójdę do pracy. Na bezrobotnym to niestety nie powojuję z kasą. przepraszam za zaistniałą sytuację. Jak decydowałam się na deklarowanie na Szarika to wtedy pracowałam i nie byłam w ciąży, niestety wszystko się zmieniło...

Posted

[quote name='pietrucha204']ja niestety należę do tych, którzy zadeklarowali a nie płacą. od maja niestety rezygnuję z deklaracji a zaległości spłacę jak pójdę do pracy. Na bezrobotnym to niestety nie powojuję z kasą. przepraszam za zaistniałą sytuację. Jak decydowałam się na deklarowanie na Szarika to wtedy pracowałam i nie byłam w ciąży, niestety wszystko się zmieniło...[/QUOTE]

Dzięki za uczciwość. Różnie w życiu bywa, to fakt. Pozostaje wołać o wsparcie innych, bazarki...

Posted

[quote name='betka']bazylowa zaraz wyślę moją deklarację za maj. Myślałam, że płacisz na koniec miesiąca, tak jak Agnieszce :)

Szarusiu, Czarodziejka już chyba zostanie twoją najlepszą Pańcią - "na zawsze" :)[/QUOTE]

Dzięki betka. Mi chodzi o regularne wpłaty. Dzień miesiąca już jest mniej ważny.