Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wrażenie, że Szarik jest to od zawsze ;) Czuje się świetnie. Byliśmy na spacerze na łąkach. Szaruś bez smyczy - dałam mu wolną łapę i zaufania nie zawiódł. Szedł przy nodze, a potem jak się nie grzmotnie w trawy, żeby się wytarzać, wymiziać, wywiercić. Bardzo łagodny pies.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Mam wrażenie, że Szarik jest to od zawsze ;) Czuje się świetnie. Byliśmy na spacerze na łąkach. Szaruś bez smyczy - dałam mu wolną łapę i zaufania nie zawiódł. Szedł przy nodze, a potem jak się nie grzmotnie w trawy, żeby się wytarzać, wymiziać, wywiercić. Bardzo łagodny pies.[/QUOTE]

Ciesze się bardzo :) Bardzo Ci dziękuję ,że zgodziłaś się przygarnąć go pod swoje skrzydła , takiego "dopieszczenia" na stare lata było mu trzeba.

Posted

pamiętam jak z Mal byłam na spacerze z Szarikiem i jej psem:) Szary zachowywał się dokładnie tak samo ;) i chyba całą trawę jej wytarzał w ogrodzie;)

też się bardzo cieszę, że zgodziłaś się go przygarnąć;)

Posted

Szariczek kochany dobrze ;) Leży w słońcu rozciągnięty, grubachny i śnięty. Wczoraj Rafi zaatakował Groma i panowie wyszarpali sobie uszy. Rafi ma paskudnie wyszczerbione, a Grom podgryzione. Szarik pazurem nie kiwnął w tym konflikcie. Totalny pacyfista.

Posted

Mądry Szarik po co ma się pchać w środek nie swoje bitwy. Ma to co kocha najbardziej, dobre jedzeni, człowieka koło siebie, duże porcje przytulania, to po co ma się awaturować :)

Posted

Ale fajne wiadomości o Szariku.
Pamiętam jak zobaczyłam go po raz pierwszy w przytulisku. Też był taki spokojny, ale wyglądał gorzej. Potem wyciąganie z przytuliska, długie leczenie. Zmiana miejsca na hotel, teraz znów zmiana miejsca. Długa historia pełna wzlotów i upadków. I ostatecznie Szarik trafił do ostatniej przystani:)
Pozdrowienia.

Posted

Szarik wygląda bardzo dobrze, wcale nie przypomina tego zaświerzbialca z pierwszych postó. Ma wspaniałe futro, które na potęgę teraz gubi. Wszystkie moje psy linieją jak na komendę...

A dziś w nocy odszedł staruszek Szafir...

Posted

Szarikowe opowieści...;)
Na spacerze słuchając, o czym szumi w trawie.

[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5575/20110326365.jpg[/IMG]

Drzemka po czyszczeniu uszu. Szarik lubi uszy nadstawiać i generalnie lubi nadstawiać wszystko ;)

[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/4602/20110326367.jpg[/IMG]

Poproszę coś na ząb ;)

[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6042/20110326386.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Czarodziejka']A skąd się znacie?[/QUOTE]

Z przytuliska:)
Od pana, który go uratował. Szarik był jednym z pierwszych psów wyadoptowanych przez nas z przytuliska. Pamiętam jak wciskał w moje kolana ten wielgachny łeb:)

Posted

Jutro przyjeżdżają moje wetki na przegląd techniczny stada i część staruszków dostanie drugą serię zastrzykó rewitalizujących - Combivit + vitB complex na stawy. Koszt 2 serii to 30 zł. Myślę, że warto Szarikowi zafindować rewitalizację wiosenną. Człapie tak ciężko na tych łapinach, może by się nieco ożywił? Jutro dostałby 1 serię, a drugą po 2 tygodniach.

Posted

przepraszam za opóznienie wpłaty na hotelikowanie , wpłacę na początku kwietnia wpłatę zaleglą za marzec i za kwiecień , razem. Niedługo sie nie polapię sama we własnym koncie:roll::hmmmm::bluepaw:

Posted

[quote name='bros']2 kwietnia mam "wpływ" na konto od razu przeleje kaskę - Czarodziejko Ty jesteś CZARODZIEJKĄ :) Ty wiesz ...... :):iloveyou::bluepaw:[/QUOTE]
Ech tam, daj spokój...kocham onki bardzo.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Nie napisałam rewelacji. Szarik mojej Julce podał łapę. I wciąż podaje z miłością swą wielką łapę na każde zawołanie. Mnie też, ale Julka wniebowzięta ;)[/QUOTE]
Hahaha, Julka urosła we własnej opinii:)

Pzdr.