Czarodziejka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mam wrażenie, że Szarik jest to od zawsze ;) Czuje się świetnie. Byliśmy na spacerze na łąkach. Szaruś bez smyczy - dałam mu wolną łapę i zaufania nie zawiódł. Szedł przy nodze, a potem jak się nie grzmotnie w trawy, żeby się wytarzać, wymiziać, wywiercić. Bardzo łagodny pies. Quote
J_ulia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Czarodziejka']Mam wrażenie, że Szarik jest to od zawsze ;) Czuje się świetnie. Byliśmy na spacerze na łąkach. Szaruś bez smyczy - dałam mu wolną łapę i zaufania nie zawiódł. Szedł przy nodze, a potem jak się nie grzmotnie w trawy, żeby się wytarzać, wymiziać, wywiercić. Bardzo łagodny pies.[/QUOTE] Ciesze się bardzo :) Bardzo Ci dziękuję ,że zgodziłaś się przygarnąć go pod swoje skrzydła , takiego "dopieszczenia" na stare lata było mu trzeba. Quote
pietrucha204 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 pamiętam jak z Mal byłam na spacerze z Szarikiem i jej psem:) Szary zachowywał się dokładnie tak samo ;) i chyba całą trawę jej wytarzał w ogrodzie;) też się bardzo cieszę, że zgodziłaś się go przygarnąć;) Quote
Czarodziejka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Szariczek kochany dobrze ;) Leży w słońcu rozciągnięty, grubachny i śnięty. Wczoraj Rafi zaatakował Groma i panowie wyszarpali sobie uszy. Rafi ma paskudnie wyszczerbione, a Grom podgryzione. Szarik pazurem nie kiwnął w tym konflikcie. Totalny pacyfista. Quote
J_ulia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Mądry Szarik po co ma się pchać w środek nie swoje bitwy. Ma to co kocha najbardziej, dobre jedzeni, człowieka koło siebie, duże porcje przytulania, to po co ma się awaturować :) Quote
NatiiMar Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ale fajne wiadomości o Szariku. Pamiętam jak zobaczyłam go po raz pierwszy w przytulisku. Też był taki spokojny, ale wyglądał gorzej. Potem wyciąganie z przytuliska, długie leczenie. Zmiana miejsca na hotel, teraz znów zmiana miejsca. Długa historia pełna wzlotów i upadków. I ostatecznie Szarik trafił do ostatniej przystani:) Pozdrowienia. Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Szarik wygląda bardzo dobrze, wcale nie przypomina tego zaświerzbialca z pierwszych postó. Ma wspaniałe futro, które na potęgę teraz gubi. Wszystkie moje psy linieją jak na komendę... A dziś w nocy odszedł staruszek Szafir... Quote
Czarodziejka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Szarikowe opowieści...;) Na spacerze słuchając, o czym szumi w trawie. [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5575/20110326365.jpg[/IMG] Drzemka po czyszczeniu uszu. Szarik lubi uszy nadstawiać i generalnie lubi nadstawiać wszystko ;) [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/4602/20110326367.jpg[/IMG] Poproszę coś na ząb ;) [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6042/20110326386.jpg[/IMG] Quote
NatiiMar Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Fajny byczek się zrobił. Ciekawe czy mnie jeszcze pamięta:) No i przykro z powodu Szafira... Quote
J_ulia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kochana, zadowolona morda :) Śpij spokojnie Szafirku [*] Quote
NatiiMar Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Czarodziejka']A skąd się znacie?[/QUOTE] Z przytuliska:) Od pana, który go uratował. Szarik był jednym z pierwszych psów wyadoptowanych przez nas z przytuliska. Pamiętam jak wciskał w moje kolana ten wielgachny łeb:) Quote
Czarodziejka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jutro przyjeżdżają moje wetki na przegląd techniczny stada i część staruszków dostanie drugą serię zastrzykó rewitalizujących - Combivit + vitB complex na stawy. Koszt 2 serii to 30 zł. Myślę, że warto Szarikowi zafindować rewitalizację wiosenną. Człapie tak ciężko na tych łapinach, może by się nieco ożywił? Jutro dostałby 1 serię, a drugą po 2 tygodniach. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Szarik zadomowiony na 100 %:) Jaki on ma cudowny charakter... Pzdr. Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Szaruś zrewitalizowany, najedzony i ukochany ;) Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ... teraz to tylko cieszyć się ąyciem:) Pzdr. Quote
bros Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 przepraszam za opóznienie wpłaty na hotelikowanie , wpłacę na początku kwietnia wpłatę zaleglą za marzec i za kwiecień , razem. Niedługo sie nie polapię sama we własnym koncie:roll::hmmmm::bluepaw: Quote
Czarodziejka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Umówiłam się, że za marzec i kwiecień razem Bazylowa przeleje mi na początku kwietnia, bo tak jej wygodnie. Quote
bros Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 2 kwietnia mam "wpływ" na konto od razu przeleje kaskę - Czarodziejko Ty jesteś CZARODZIEJKĄ :) Ty wiesz ...... :):iloveyou::bluepaw: Quote
Czarodziejka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='bros']2 kwietnia mam "wpływ" na konto od razu przeleje kaskę - Czarodziejko Ty jesteś CZARODZIEJKĄ :) Ty wiesz ...... :):iloveyou::bluepaw:[/QUOTE] Ech tam, daj spokój...kocham onki bardzo. Quote
Czarodziejka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Nie napisałam rewelacji. Szarik mojej Julce podał łapę. I wciąż podaje z miłością swą wielką łapę na każde zawołanie. Mnie też, ale Julka wniebowzięta ;) Quote
bros Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 dlaczego wcale a wcale Tobie się nie dziwię :):loveu: Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Czarodziejka']Nie napisałam rewelacji. Szarik mojej Julce podał łapę. I wciąż podaje z miłością swą wielką łapę na każde zawołanie. Mnie też, ale Julka wniebowzięta ;)[/QUOTE] Hahaha, Julka urosła we własnej opinii:) Pzdr. Quote
wenucja Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 no to ja sledzic bede dalej watek Szariczka :) nareszcie sie gwarno tu zrobilo ;) Quote
Recommended Posts