NatiiMar Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Co miesiąc jedna buda...hmmm,to nie głupie jest:):) Quote
lilk_a Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hmmm.... o ile pamiętam deklarowałam jeden obrazkowy bazarek miesięcznie dla Szarego ;) Quote
ania_to_ja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='NatiiMar']Masz stare informacje:) Już jest więcej. A co mi tam,w meblowym pracuję,nie? :):)[/QUOTE] faktycznie:evil_lol: Quote
pietrucha204 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no i co miesiąc przytulisko będzie bogatsze o jedna budę :) Quote
Mal Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dostałam wczoraj pw od jamora, że nie przyjmuje chorych psów. Mam nadzieję, że jako iż Szary jest wyleczony to będzie jednak mógł tam jechać. Inaczej - leżymy :placz: Quote
pietrucha204 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a on dostaje jakieś leki jeszcze ciągle? nawet nie wiem:oops::oops::oops: :lol: Quote
Mal Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie, leków już nie dostaje. Czasami jak się zadrapie gdzieś to go pryskam tylko tym aerozolem, żeby nie wdało się tam nic. Je dermanorm, bo nakupiłam sporo i jeszcze został, więc po co się ma zmarnować ;) Quote
Cantadorra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To ja nie wiem, czy on jest chory:razz: Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jest jeszcze taki hotel [url]http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-agnieszki-146779/[/url] Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Mal']Nie, leków już nie dostaje. Czasami jak się zadrapie gdzieś to go pryskam tylko tym aerozolem, żeby nie wdało się tam nic. Je dermanorm, bo nakupiłam sporo i jeszcze został, więc po co się ma zmarnować ;)[/QUOTE] A co mu bylo ? a jestes pewna, ze powinien jesc dermanorm ? Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Przewaznie choroby skorne to bardziej problem slabego systemu imunologicznego. Quote
Mal Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Szarotka']A co mu bylo ? a jestes pewna, ze powinien jesc dermanorm ?[/QUOTE] Nużyca, z powikłaniem w postaci ropnego zapalenia skóry, grzybica. Dermanorm dostał od weterynarza, miał go dostawać w trakcie choroby, ale nie ma przeciwskazań, żeby go podawać w dalszym ciągu wspomagająco na skórę ;) Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To moze on juz jest zdrowy ?? i Jamor go moze wziac, u Jamora zwalnia sie pare miejsc, pieski znalazly domki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a może zaświadczenie od weterynarza załatwiło by sprawę ...choroby skóry są uleczalne , na pewno jest już zdrowy:loveu: Quote
Mal Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja wiem, że Szary jest już zdrowy, jednak pytanie, czy Jamor to doczytał na wątku ;) Napisałam mu, że pies jest już ok. Zobaczymy, co to będzie. Pytałam też Agnieszki z okolic Tarnowskich Gór, czy ma miejsce u siebie. Może się coś znajdzie. Jak na razie mamy kolejne deklaracje :loveu: 12. ania_to_ja 10 zł 13. marcinoski 17 z owczarkowa 30 zł 14. al-ka z owczarkowa 30 zł [B]razem 345 zł [/B] Juliusz z owczarkowa zadeklarowała wpłatę jednorazową :sweetCyb: Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jamor jest chyba dalej na szkoleniu(wraca chyba w ten weekend) a psami zajmuje sie zona, wiec on pewnie ma tam ograniczony dostep do netu, moze nie doczytal. Agnieszki nie znam, natomiast czytam watek Jamora i to bardzo dobry DT. Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dopisz Mal proszę 215 z obrazkowego , mam już potwierdzenie od Andzi_F że wpłaciła pieniądze więc myślę że najpóźniej we wtorek przepłacę już na konto podane na początku wątku całą sumę :lol: Quote
NatiiMar Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Razem damy radę. I budka będzie nowa w przytulisku :cool3: Quote
Mal Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zatem mamy oficjalnie deklarację na 560 zł :D I uwaga, uwaga :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: miejsce u Jamora :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Uffff, nasza psina bezpieczna :) Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 215 zł z bazarku mojego dla Szarika to jednorazowe ... tak jak pisałam będę robić dla niego bazarek z obrazami za bazarkiem ale nie jestem w stanie przewidzieć ile z nich będzie pieniędzy ...a jak będzie mniej ? ... Quote
ania_to_ja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dobre wieści:loveu: Szariczku trzmaj się:loveu: A z bazarku już jest 150zł na Szarego:loveu: Quote
lilk_a Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 brawo !!! :loveu: coraz bogatszy z niego chłopak :loveu: Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No Szarik jak zostaniesz milionerem to pamietaj o mnie, ze bylam przy tobie w ciezkich chwilach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Szarotka']No Szarik jak zostaniesz milionerem to pamietaj o mnie, ze bylam przy tobie w ciezkich chwilach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt: od kiedy Szarik ma miejscówkę u Jamora ? Quote
Recommended Posts