Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam wczoraj pw od jamora, że nie przyjmuje chorych psów. Mam nadzieję, że jako iż Szary jest wyleczony to będzie jednak mógł tam jechać. Inaczej - leżymy :placz:

Posted

Nie, leków już nie dostaje. Czasami jak się zadrapie gdzieś to go pryskam tylko tym aerozolem, żeby nie wdało się tam nic. Je dermanorm, bo nakupiłam sporo i jeszcze został, więc po co się ma zmarnować ;)

Posted

[quote name='Mal']Nie, leków już nie dostaje. Czasami jak się zadrapie gdzieś to go pryskam tylko tym aerozolem, żeby nie wdało się tam nic. Je dermanorm, bo nakupiłam sporo i jeszcze został, więc po co się ma zmarnować ;)[/QUOTE]

A co mu bylo ? a jestes pewna, ze powinien jesc dermanorm ?

Posted

[quote name='Szarotka']A co mu bylo ? a jestes pewna, ze powinien jesc dermanorm ?[/QUOTE]

Nużyca, z powikłaniem w postaci ropnego zapalenia skóry, grzybica. Dermanorm dostał od weterynarza, miał go dostawać w trakcie choroby, ale nie ma przeciwskazań, żeby go podawać w dalszym ciągu wspomagająco na skórę ;)

Posted

To moze on juz jest zdrowy ?? i Jamor go moze wziac, u Jamora zwalnia sie pare miejsc, pieski znalazly domki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ja wiem, że Szary jest już zdrowy, jednak pytanie, czy Jamor to doczytał na wątku ;) Napisałam mu, że pies jest już ok. Zobaczymy, co to będzie. Pytałam też Agnieszki z okolic Tarnowskich Gór, czy ma miejsce u siebie.
Może się coś znajdzie.

Jak na razie mamy kolejne deklaracje :loveu:
12. ania_to_ja 10 zł
13. marcinoski 17 z owczarkowa 30 zł
14. al-ka z owczarkowa 30 zł
[B]razem 345 zł [/B]
Juliusz z owczarkowa zadeklarowała wpłatę jednorazową :sweetCyb:

Posted

Jamor jest chyba dalej na szkoleniu(wraca chyba w ten weekend) a psami zajmuje sie zona, wiec on pewnie ma tam ograniczony dostep do netu, moze nie doczytal.
Agnieszki nie znam, natomiast czytam watek Jamora i to bardzo dobry DT.

Posted

dopisz Mal proszę 215 z obrazkowego , mam już potwierdzenie od Andzi_F że wpłaciła pieniądze więc myślę że najpóźniej we wtorek przepłacę już na konto podane na początku wątku całą sumę :lol:

Posted

Zatem mamy oficjalnie deklarację na 560 zł :D

I uwaga, uwaga :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: miejsce u Jamora :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Uffff, nasza psina bezpieczna :)

Posted

215 zł z bazarku mojego dla Szarika to jednorazowe ... tak jak pisałam będę robić dla niego bazarek z obrazami za bazarkiem ale nie jestem w stanie przewidzieć ile z nich będzie pieniędzy ...a jak będzie mniej ? ...

Posted

[quote name='Szarotka']No Szarik jak zostaniesz milionerem to pamietaj o mnie, ze bylam przy tobie w ciezkich chwilach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
:roflt::roflt:

od kiedy Szarik ma miejscówkę u Jamora ?