Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Lilk_a [/B]Szarik dostaje cały czas trioxal 200 mg na dobę, wspomagająco dermanorm 1 kaps dziennie. Jest przemywany imaverolem co 3-5 dni, zależnie od pogody. Miejsca, w których się drapie (to już sporadycznie) ma spryskiwane dexapolcortem N. I to wszystko, jeśli chodzi o grzybicę.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to może ja zrobię bazarek dla Szarika ...ale nie wiem jak :-( mam trzy obrazki które mogłabym przeznaczyć dla niego tzn pieniądze za nie ....
powiedzcie mi jak zrobić bazarek....

Posted

bazarek :P
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazkowy-dla-onka-szarika-148690/[/URL]

i banerek do bazarku :)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazkowy-dla-onka-szarika-148690/"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/image.php?type=sigpic&userid=75866&dateline=1255378365[/IMG][/URL]

Posted

Lilk_a :Rose:
A nasz pacjent wczoraj dorwał się do worka z karmą :evil_lol: na szczęście ja się dorwałam do niego jakąś minutę później, więc dużo nie wyżarł, ale skubaniec!! otworzył sobie sam worek zamykany na suwak :-o Czekam aż zacznie otwierać szafki :diabloti:

Posted

[quote name='Mal']Lilk_a :Rose:
A nasz pacjent wczoraj dorwał się do worka z karmą :evil_lol: na szczęście ja się dorwałam do niego jakąś minutę później, więc dużo nie wyżarł, ale skubaniec!! otworzył sobie sam worek zamykany na suwak :-o Czekam aż zacznie otwierać szafki :diabloti:[/quote]

Moja sunia dorwala sie raz do puszki dla kota. I ... otworzyla ją. Nie tak fachowo jak otwieracz, ale skutecznie bez pokaleczenia jęzorka. Krewkie te nasze psiury!:razz:

Posted

Mal , może chciał Cię wyręczyć i sam naszykować sobie jedzonko ? :)

Ha to miała wielkie szczęście z tą puszką .... słyszałam od syna jak to kolega chciał się na wykładzie jakimś pochwalić że przegryza puszki po coca-coli , owszem przegryzł ,ale chwilę później wbiegł z krwawiącą twarzą ....okazało się że puszeczka przedłużyła mu uśmiech o dobre parę centymetrów z każdej strony .....

Posted

Tiaa, Szarik bez słomki w budzie to nie Szarik :razz: Ale dziś się kopnę po więcej, bo coś mi się zdaje, że za mało tego.
Szarik kontynuuje dzieło mojego Wegasa w budzie, w której teraz mieszka, a mianowicie budowę okna :-o Psy wywalają dziurę w tylnej ścianie budy, taką z 30x25 cm. Tzn Wegas zrobił tam dziurkę ok 10x10 cm a teraz widzę, że jest już taka wielka. Wewnętrzną warstwę i ocieplenie wyżarły w tym miejscu, na szczęście deski zewnętrzne są nienaruszone. Nie mam pojęcia, co tym psom do głowy strzeliło :lol: Jak się tylko pogoda poprawi to im to okienko zamuruję :eviltong:

Posted

Hihihihi :grin: Swoją drogą tam coś musi być, bo wątpię, by kilkuletni pies miał chętkę sobie pogryźć coś ot tak dla rozrywki. A i Wegas rozpoczął dziurę nie będąc szczeniakiem. Pewnie przy budowie wpadł pomiędzy dechy plasterek kiełbasy i chłopaki go namierzają :evil_lol: