Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj jak przyjechali państwo Szary się troszkę drapał po boku. I specjalnie dziś cały dzień go podglądałam. I wcale się nie drapał :cool3: Nerwus jest i tyle.
Po tym jak przestał działać steryd Szary jeszcze 2-3 dni się trochę drapał, ale gdzie się podrapał tam go pryskałam aerozolem (neomycyna z kortykosteroidem jakimś, przepisane oczywiście przez weta). I przeszło :multi: Łyse placki, które miał już zarastają, nowych brak. Normalnie chłopak nam zdrowieje :loveu: Pomału kończymy pierwsze opakowanie leków przeciwgrzybicznych. Jak dam radę pod koniec tygodnia zwizytujemy wetów, celem okazania Szariśka i jego postępów w walce z choróbskami ;)

Posted

Pietrucha, co Ty, ja go nie leczę ino tablety zapodaję :eviltong:

Szkoda, że nie da się przez net pokazać, jaka mięciusia sierść na Szarym odrasta. Się robi mięciutki jak kaczuszka :loveu: ;)

W ramach pozyskiwania chętnych na psiulę można by Szaremu zrobić koszulkę z napisem "Szukam domu" i chodzić po mieście :cool3:

Posted

Konto Bazylowej:
[SIZE=3][COLOR=#000000]BZ WBK 32 1090 2183 0000 0001 0760 1923[/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#000000]koniecznie z dopiskiem "dla Szarika"[/COLOR]
Anna Grzeżułkowska
Reymonta 7/2
47-225 Kędzierzyn-Koźle

Posted

Na podane konto przelałam [B]45,50 zł.[/B] z bazarku od[B] Iza k.[/B]
Serdecznie dziękuję za udział w bazarku i wpłatę większą niż wynikało z zakupów :loveu:

Posted

Wczoraj na wieczorny spacer przyjechała do mnie rodzinka, która Szarika widziała jakiś miesiąc temu (też na spacerku). I stwierdzili jednogłośnie (dwie osoby :razz:), że widać znaczną różnicę w wyglądzie i zachowaniu psiaka. Jest zdecydowanie weselszy, pewniejszy, nosi wyżej głowę i macha ogonkiem :cool3:
Faktycznie, Szarikowi ostatnio pysio się śmieje. Grzybica w odwrocie, więc na pewno dużo lepiej fizycznie się psisko czuje.
Komu, koooomuuuu Szarcia? :loveu:

Posted

Przepraszam za offa :oops:. Zapraszamy serdecznie na bazarek. Wiem, ze Szarik, to tylko jeden z wielu potrzebujacych. Zajrzyjcie jednak cioteczki.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-perfumy-ksiazki-bazarek-dla-mlodego-szarika-z-lancucha-do-dnia-08-10-a-147715/[/url]

Posted

No i niech sie obce koty z dala trzymają;)
Kiedyś miałam sukę owczarka niem. i trzy koty. Jak jednego z moich kocurów gonił inny obcy kto, to ten zawsze albo wbiegał do psiej budy,albo stawał między łapami Gerszy:) Sprawa była załatwiona. Oczywiście polubownie,kończyło się na płocie lub drzewie:)

Podnoszę małego.

Posted

No ba :diabloti: Jak wracamy ze spacerów to psy pierwsze co robią to rwą ile sił w łapach zajrzeć, czy są nasze koty. A nuż któryś się żwawiej ruszy i będzie za czym pogonić ;)
Sarenki Szariś też próbował ganiać, na szczęście on jest odwoływalny od takich pogoni, jak ryknę to zaraz zawraca :razz:
W najbliższych dniach ma być załamanie pogody, kurcze, nie mam odwagi kąpać Szarego. Zmywać mu ciągle ten tłuszcz ochronny jak mają mrozy przyjść to raczej nie jest dobry pomysł :roll:

Posted

[B]Mal [/B]napisz proszę czy Szarik dostaje jakieś lekarstwa i co je .... faktycznie kąpanie go kiedy robi się coraz zimniej a nie mieszka w domu może być dla niego nie za dobre .....