Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamówiłam właśnie 12kg Hillsa dla skórowców za 169zł :) Karma dotrze do Mal pewnie w poniedziałek lub wtorek.

W tej chwili mam na koncie z Szarikowych pieniędzy 116zł (po odliczeniu karmy).
W tej sumie nie ma jeszcze pieniędzy od Wiedźmy. Pewnie przyjdą jutro. Wtedy na koncie będzie 206zł.

Część Szarikowej kasy ma jeszcze Pietrucha (ona płaci wetom). Nie wiem jak w tej chwili wygląda rozliczenie z wetami, więc nie wiem też dokładnie ile kasy ma Pietruch u siebie. Nie ma jej juz na gg, więc dowiem się dokładnie jutro.

W każdym razie tabsy dla Szarika będą kosztować 123zł. Czy będą potrzebne jeszcze jakieś leki? Na razie nic nie wiem.

Posted

Aaaaaaa i bym zapomniała. Na mojej poczcie czekają zdjęcia butów i torby od Bros na bazarek. Oprócz tego dziś dostałam od znajomej malowane przez nią obrazy, też na bazarek dla Szarego :multi:
Bazarek ruszy pewnie dopiero w łikend.

Posted

[quote name='bazylowa']Aaaaaaa i bym zapomniała. Na mojej poczcie czekają zdjęcia butów i torby od Bros na bazarek. Oprócz tego dziś dostałam od znajomej malowane przez nią obrazy, też na bazarek dla Szarego :multi:
Bazarek ruszy pewnie dopiero w łikend.[/quote]
Daj znac na tym wątku o rozpoczęciu bazarku, dobrze?

Pzdr.

Posted

I hop Szariczku na dobranoc :)

Szarik ma niesamowity słuch, skubaniec. Jak się przebieram na psi spacer lub sypię karmę do miarek to nie wiem, jakim cudem, ale on to słyszy :diabloti: I wtedy ja go też już słyszę :evil_lol:

Posted

[quote name='bazylowa']Zamówiłam właśnie 12kg Hillsa dla skórowców za 169zł :) Karma dotrze do Mal pewnie w poniedziałek lub wtorek.

W tej chwili mam na koncie z Szarikowych pieniędzy 116zł (po odliczeniu karmy).
W tej sumie nie ma jeszcze pieniędzy od Wiedźmy. Pewnie przyjdą jutro. Wtedy na koncie będzie 206zł.

Część Szarikowej kasy ma jeszcze Pietrucha (ona płaci wetom). Nie wiem jak w tej chwili wygląda rozliczenie z wetami, więc nie wiem też dokładnie ile kasy ma Pietruch u siebie. Nie ma jej juz na gg, więc dowiem się dokładnie jutro.

W każdym razie tabsy dla Szarika będą kosztować 123zł. Czy będą potrzebne jeszcze jakieś leki? Na razie nic nie wiem.[/quote]

Uff... już wszystko jasne. Aga miała Szarikowe 210 zł. Dziś oddała wetom zaległe 70zł, a 130 jest dla Mal, bo ta wyłożyła ostatnio z własnej kieszeni.
Aga ma wiec Szariczkową dychę, a ja - ponieważ dotarły pieniążki od Wiedźmy - 206zł. W sumie daje to [B]216zł[/B] i taki jest stan majątkowy Szarika na chwilę obecną. Po odliczeniu 123zł za tabsy zostaną ledwie 93zł.

[quote name='Asiaczek']Daj znac na tym wątku o rozpoczęciu bazarku, dobrze?

Pzdr.[/quote]

Ma się rozumieć :razz:

Posted

Nati, hehe, tak czasem wychodzi ;)

Dziś dostałam tablety, zwie się to to Trioxal produkcji polpharma. Wychodzi 60 zł taniej na jednym opakowaniu, czyli 120 zł taniej niż Orungal. Substancja czynna i dawka oczywiście jest ta sama :)

Dobrze, że na razie udało się pozbierać pieniążki na Szarego. Dzięki wielkie wszystkim :Rose:

Posted

A skąd, Szariś po 22 grzecznie idzie w kimono :)
Ja mam taką fajną pracę, że na koniec zlecenia to zawsze jest siedzenie po nockach i mnóstwo roboty, najczęściej na wczoraj :angryy:

Posted

Zrobiłam na szybko Szaremu ogłoszenie na [url=http://www.mojpupil.pl/psy-oddam-Owczarek_niemiecki,262.html]Owczarek niemiecki - oddam psa[/url]

Posted

Dziękujemy za każdą złotówkę :D

Szarik się goi pięknie, jak się łobuz nie drapie to mu to wszystko w try miga schodzi i zarasta. Jutro kolejna kąpiel i nowa, duuuża porcja słomy do budy :razz: Oj się chłopak ucieszy :multi: Mam nadzieję, że mu ta słoma skóry nie podrażni.

Posted

[quote name='Mal'] Mam nadzieję, że mu ta słoma skóry nie podrażni.[/quote]

Miałam znajomego,który psu do budy dawał trociny:-o Twierdził,że jak chomik sie lubi potarzac, to pies też...:lol:

Posted

Jako że mój podopieczny dla którego zbierałam pieniązki na bazarku odszedł to postanwiam cześć z uzyskanych pieniędzy przeznaczycz na Szariczka:p
[U][COLOR=#800080][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubranka-na-rzecz-szariczka-zorza-do-28-09-2009-a-146999/[/URL][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#800080][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#800080]pozdrawiam[/COLOR][/U]

Posted

Przepraszam za maly offik. Zapraszamy na bazarek ksiazki, cd, dvd. Wszystko dla Saruni, ktora ma zwapnienia kregoslupa i grozi jej paraliz.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/#post12988082[/url]