NatiiMar Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No wspaniałe wieści! Bazywola ile konkretnie potrzeba? Jest jakas określona suma czy po prostu zbieramy dla niego? Quote
bazylowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Zamówiłam właśnie 12kg Hillsa dla skórowców za 169zł :) Karma dotrze do Mal pewnie w poniedziałek lub wtorek. W tej chwili mam na koncie z Szarikowych pieniędzy 116zł (po odliczeniu karmy). W tej sumie nie ma jeszcze pieniędzy od Wiedźmy. Pewnie przyjdą jutro. Wtedy na koncie będzie 206zł. Część Szarikowej kasy ma jeszcze Pietrucha (ona płaci wetom). Nie wiem jak w tej chwili wygląda rozliczenie z wetami, więc nie wiem też dokładnie ile kasy ma Pietruch u siebie. Nie ma jej juz na gg, więc dowiem się dokładnie jutro. W każdym razie tabsy dla Szarika będą kosztować 123zł. Czy będą potrzebne jeszcze jakieś leki? Na razie nic nie wiem. Quote
bazylowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Aaaaaaa i bym zapomniała. Na mojej poczcie czekają zdjęcia butów i torby od Bros na bazarek. Oprócz tego dziś dostałam od znajomej malowane przez nią obrazy, też na bazarek dla Szarego :multi: Bazarek ruszy pewnie dopiero w łikend. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='bazylowa']Aaaaaaa i bym zapomniała. Na mojej poczcie czekają zdjęcia butów i torby od Bros na bazarek. Oprócz tego dziś dostałam od znajomej malowane przez nią obrazy, też na bazarek dla Szarego :multi: Bazarek ruszy pewnie dopiero w łikend.[/quote] Daj znac na tym wątku o rozpoczęciu bazarku, dobrze? Pzdr. Quote
Mal Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 I hop Szariczku na dobranoc :) Szarik ma niesamowity słuch, skubaniec. Jak się przebieram na psi spacer lub sypię karmę do miarek to nie wiem, jakim cudem, ale on to słyszy :diabloti: I wtedy ja go też już słyszę :evil_lol: Quote
NatiiMar Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Mal, o której Ty spac chodzisz? :-o :-o Hops, Szariku! Quote
bazylowa Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Przed chwilą sprawdziłam konto i wpłynęły już pieniążki od Wiedźmy :Rose: Quote
bazylowa Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='bazylowa']Zamówiłam właśnie 12kg Hillsa dla skórowców za 169zł :) Karma dotrze do Mal pewnie w poniedziałek lub wtorek. W tej chwili mam na koncie z Szarikowych pieniędzy 116zł (po odliczeniu karmy). W tej sumie nie ma jeszcze pieniędzy od Wiedźmy. Pewnie przyjdą jutro. Wtedy na koncie będzie 206zł. Część Szarikowej kasy ma jeszcze Pietrucha (ona płaci wetom). Nie wiem jak w tej chwili wygląda rozliczenie z wetami, więc nie wiem też dokładnie ile kasy ma Pietruch u siebie. Nie ma jej juz na gg, więc dowiem się dokładnie jutro. W każdym razie tabsy dla Szarika będą kosztować 123zł. Czy będą potrzebne jeszcze jakieś leki? Na razie nic nie wiem.[/quote] Uff... już wszystko jasne. Aga miała Szarikowe 210 zł. Dziś oddała wetom zaległe 70zł, a 130 jest dla Mal, bo ta wyłożyła ostatnio z własnej kieszeni. Aga ma wiec Szariczkową dychę, a ja - ponieważ dotarły pieniążki od Wiedźmy - 206zł. W sumie daje to [B]216zł[/B] i taki jest stan majątkowy Szarika na chwilę obecną. Po odliczeniu 123zł za tabsy zostaną ledwie 93zł. [quote name='Asiaczek']Daj znac na tym wątku o rozpoczęciu bazarku, dobrze? Pzdr.[/quote] Ma się rozumieć :razz: Quote
Mal Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nati, hehe, tak czasem wychodzi ;) Dziś dostałam tablety, zwie się to to Trioxal produkcji polpharma. Wychodzi 60 zł taniej na jednym opakowaniu, czyli 120 zł taniej niż Orungal. Substancja czynna i dawka oczywiście jest ta sama :) Dobrze, że na razie udało się pozbierać pieniążki na Szarego. Dzięki wielkie wszystkim :Rose: Quote
NatiiMar Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Szarik,łobuz,spać Ci po nocach nie daje...? :) Podnoszę kundliszka. Quote
Mal Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A skąd, Szariś po 22 grzecznie idzie w kimono :) Ja mam taką fajną pracę, że na koniec zlecenia to zawsze jest siedzenie po nockach i mnóstwo roboty, najczęściej na wczoraj :angryy: Quote
Mal Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Zrobiłam na szybko Szaremu ogłoszenie na [url=http://www.mojpupil.pl/psy-oddam-Owczarek_niemiecki,262.html]Owczarek niemiecki - oddam psa[/url] Quote
terra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Bazarek dla Szarika: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-do-domu-ciuszki-na-leczenie-szarika-do-26-09-a-146885/#post12996503[/url] Quote
Doda_ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Hop na pierwszą stronę!! Pies prosi o pomoc... Quote
Adilol Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Przelew wykonany 1 minutę temu, oczekuje na realizację. Mam nadzieję, że skromne 50 zł się przyda. Pozdrawiam, Adilol Quote
bazylowa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Przyda się najmniejsza złotóweczka a co dopiero 50 takich złotóweczek :lol: Dziękujemy w imieniu Szarika Quote
Mal Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dziękujemy za każdą złotówkę :D Szarik się goi pięknie, jak się łobuz nie drapie to mu to wszystko w try miga schodzi i zarasta. Jutro kolejna kąpiel i nowa, duuuża porcja słomy do budy :razz: Oj się chłopak ucieszy :multi: Mam nadzieję, że mu ta słoma skóry nie podrażni. Quote
NatiiMar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Mal'] Mam nadzieję, że mu ta słoma skóry nie podrażni.[/quote] Miałam znajomego,który psu do budy dawał trociny:-o Twierdził,że jak chomik sie lubi potarzac, to pies też...:lol: Quote
Mal Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 W niektórych hodowlach stosuje się trociny jako wyściółkę kojca, łatwiej sprzątać ;) Ale żeby do budy? :crazyeye: Quote
NatiiMar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Też się zdziwiłam...ale pies wyglądał na zadowolonego. Tylko musiał się mocniej otrzepywac po wyjsciu z budy:) Quote
ania_to_ja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jako że mój podopieczny dla którego zbierałam pieniązki na bazarku odszedł to postanwiam cześć z uzyskanych pieniędzy przeznaczycz na Szariczka:p [U][COLOR=#800080][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubranka-na-rzecz-szariczka-zorza-do-28-09-2009-a-146999/[/URL][/COLOR][/U] [U][COLOR=#800080][/COLOR][/U] [U][COLOR=#800080]pozdrawiam[/COLOR][/U] Quote
Cantadorra Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przepraszam za maly offik. Zapraszamy na bazarek ksiazki, cd, dvd. Wszystko dla Saruni, ktora ma zwapnienia kregoslupa i grozi jej paraliz. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/#post12988082[/url] Quote
Recommended Posts