Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja uważam, że będzie ok, zawsze używam takiej wątroby jaka jest, najczęściej wołowej ale wieprzowa też ok. Oto przepis:
wątrobę w kawałku albo w plastrach gotujesz w wodzie z przyprawą warzywko. Nie za dużo tego, ale niech będzie smaczek i zapach. Potem odsączasz, studzisz, kroisz na kosteczki, dajesz je na blaszkę na papier i posypujesz deko granulowanym czosnkiem. Do piekarnika na 150 stopni co jakiś czas przemieszać. I gotowe. Jako, że ugotowana i upieczona więc nawet choróbska się w niej wybiją, metale ciężkie zostaną w wodzie, w której ją gotujesz i uważam, że to zdrowy przysmak. Od biedy na szkoleniu i dla właściciela się nada (bo to dość smaczne jest, albo ja mam chore poczucie smaku).

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Ci dziękuję. Właśnie miałam szukać tego przepisu a nie mogłam sobie przypomnieć, gdzie go zamieściłaś, chyba na wątku barfowym. Zapomniałam, że przed suszeniem należało ją ugotować - to załatwia problem wirusów.

Posted

Bura napisał(a):
No widzisz, jakie to proste :) Tylko szkoda, że to tak śmierdzi strasznie w domu jak się robi...

Miałam .....sklep zoologiczny i jak woziłam w samochodzie
te psie smakołyki- typu żwacze, płucka, albo inne śmierdziuchy to nie można było potem do samochodu wsiąść,
dlatego zabierałam też ze sobą ściółkę dla królików o zapachu cytrynowym :)
Wy też musicie coś wymyślić na te zapaszki.

Posted

Skoro już o myciu, to my się dzisiaj kąpiemy. Najpierw zrobiliśmy sobie wypad na poligon, teraz młodzian schnie w ręcznikach, szlafrokach i innych takich. Podziwiam go, bo siedzi grzecznie w szlafroku, choć to przecie takie niemęskie. Foty za chwilę.

Posted

To ma chronić włos na karku przed wycieraniem. Wiem, że też przy problemach z krtanią i po operacjach w tym rejonie go się używa. Można takie zamówić na planetpoodle.de i w paru pudelskich szopach w necie :)

Posted

[quote name='lilix4']Ale superowe:-o nam by sie takie cus przydało.[/QUOTE]

No to do roboty, uszyjcie sobie :) Trzy godziny szycia i gotowe :P

Posted

Nie, no, kolejny człek z gadką typu: "Szkoda, że nie czarny" :mad: On miał być biały... Czarnemu nie sposób zrobić dobrego zdjęcia!! Przecież dlatego chciałam właśnie białego :diabloti:

Posted

ale ja wcale nie mówię że szkoda że nie czarny :P tylko mam awersje do białych pudli (bez urazy ;) ) po prostu mi się nie podobają, nie potrafią mnie zachwycić, a on zachwyca nawet mojego TZ którego zachwycają tylko czechosłowackie wilczaki i Igor :P Nawet z koleżanką ostatnio się zgadało o Igorze - a ona pudli nie znosi - siedzi na forum molosów i też jest nim oczarowana :P
on ma coś w sobie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...