gosiaaa Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Dzwonię i dzwonię do lecznicy i nikt nie odbiera..:roll: dziwne..będę próbować jeszcze.. Quote
gosiaaa Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Czaruś samopoczucie ma dobre, z nowości to to, że boi sie burzy :-) Wyników badań jeszcze nie ma, bo oni to wysłali do Niemiec :roll: bo tam mają z takim laboratorium podpisaną umowę. To badanie nazywa się TLI na przeciwciała. Będzie tez miał powtórke badań kału, żeby zobaczyć jak z tą lambią paskudną, bo ma to tendecje do nawrotów i się długo leczy...bidulek z niego straszny :-( Quote
*zaba* Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Oj ten czarujacy Czarus!! No nic czekamy na wyniki,oby byly dobre. Quote
bico Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ale z Czarusia biedaczek:-( dobrze, że już jest w lecznicy, oby się wykurował:roll: dojdzie wypłata, to coś na niego podrzucę;) Wpłacać na to konto z pierwszego postu? Quote
idusiek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 taaaaaak, bardzo prosimy o każdy grosz, mamy do zapłacenia juz około 1000 zł ( albo i juz ponad z tym badaniem łącznie) a końca leczenia Czarusia jak na razie nie widać :shake: Quote
*zaba* Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 idusiek napisał(a):taaaaaak, bardzo prosimy o każdy grosz, mamy do zapłacenia juz około 1000 zł ( albo i juz ponad z tym badaniem łącznie) a końca leczenia Czarusia jak na razie nie widać :shake: Z mojego bazarku poszlo 100zl. :p Postaram sie zrobic jeszcze jakis bazar,bo tylko tak moge pomoc :razz: Quote
ludwa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Bardzo dziękujemy za każdą pomoc, każdy grosik się liczy;) Quote
gosiaaa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Z mojego pierwszego bazarku jest 130zł i teraz jeszcze ja wpłacę na niego i jest bazarek też od fony i jeszcze jedna koleżanka Beata przesłała mi ciuszki na bazarek dla niego, ale zapomniałam jej nick z dogo :oops: Quote
gosiaaa Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Czaruś wyniki trzustkowe ma dobre :multi: Będzie mógł opuścic lecznicę po weekendzie. Jeszcze tylko czeka go ostatnia powtórka badań i zapas leków "na wynos". Waży troszkę ponad 20kg..to i tak mało, teraz już trochę wolniej przybywa na wadze. Quote
gosiaaa Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Czaruś ma się o wiele lepiej :-) ładnie przybiera na wadze, za parę dni tylko trzeba powtórzyć test na pasożyty. Dostaje dobrą karmę i wygląda na zadowolonego :multi: Czaruś dziś: Quote
idusiek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 pozwoliłam sobie trochę upiększyć ;) Teraz tylko DOMU trzeba !:multi: Quote
idusiek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 oby, Kostek, oby... na razie u nas ogólnie adopcje stoją i kwiczą :placz: Quote
bico Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 idusiek napisał(a): na razie u nas ogólnie adopcje stoją i kwiczą :placz: wiadomo...sezon urlopowy:roll: ale może potem się coś ruszy;) a na zdjęciach - jaka poprawa!:multi: Quote
idusiek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :oops: poprawa poprawą....ale nam tylko przybywa kolejnych bid :( Ciotki, prosba o ogłoszenia dla Czarusia z nowymi zdjęciami :oops: Plizzzzzzz Quote
bico Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 idusiek napisał(a): Ciotki, prosba o ogłoszenia dla Czarusia z nowymi zdjęciami :oops: Plizzzzzzz super akcje ogłoszeniowe robi ciotka Brysio:loveu: ale do niej trzeba się w kolejeczkę ustawić, bo wszyscy ją o to "męczą":evil_lol: ale myślę, że warto tą cioteczkę ładnie poprosić;) Czaruś ma allegro? Ja mu nie zrobię, bo konta na allegro nie mam, ale mogę je zasponsorować, kto allegro zrobi?:cool3: Quote
idusiek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Czaruś miał allegro cegiełkowe, które pokryło część za jego leczenie ( całość to bylo 1300 zl ) . Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 idusiek napisał(a):Czaruś miał allegro cegiełkowe, które pokryło część za jego leczenie ( całość to bylo 1300 zl ) . to może teraz mu zrobić takie "czysto" adopcyjne?:cool3: marzę o dobrym domku dla Czarusia:roll: Quote
idusiek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 mamy i allegro dla Czarusia oczywiście wszelkie uwagi mile widziane ;) Wprost Czarujący CZARUŚ szuka dobrego domu (696944221) - Aukcje internetowe Allegro Quote
idusiek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 przepraszam za offa, ale sytuacja zmusza...:oops: BAZAREK NA NASZEGO NOWEGO PODOPIECZNEGO : http://www.dogomania.pl/forum/f99/szal-wszystko-po-angielsku-zajrzyj-koniecznie-na-rozjechanego-ogonka-do-07-08-a-143271/#post12721958 ZAPRASZAM, DLA OGONKA..........:oops: Quote
gosiaaa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 W niedzielę pokazuję Czarusia, ma szansę na bardzo fajny domek :multi: trzymajcie kciuki!!! Quote
Recommended Posts