Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czaruś samopoczucie ma dobre, z nowości to to, że boi sie burzy :-)
Wyników badań jeszcze nie ma, bo oni to wysłali do Niemiec :roll: bo tam mają z takim laboratorium podpisaną umowę.
To badanie nazywa się TLI na przeciwciała.
Będzie tez miał powtórke badań kału, żeby zobaczyć jak z tą lambią paskudną, bo ma to tendecje do nawrotów i się długo leczy...bidulek z niego straszny :-(

Posted

ale z Czarusia biedaczek:-( dobrze, że już jest w lecznicy, oby się wykurował:roll:
dojdzie wypłata, to coś na niego podrzucę;)
Wpłacać na to konto z pierwszego postu?

Posted

taaaaaak, bardzo prosimy o każdy grosz, mamy do zapłacenia juz około 1000 zł ( albo i juz ponad z tym badaniem łącznie) a końca leczenia Czarusia jak na razie nie widać :shake:

Posted

idusiek napisał(a):
taaaaaak, bardzo prosimy o każdy grosz, mamy do zapłacenia juz około 1000 zł ( albo i juz ponad z tym badaniem łącznie) a końca leczenia Czarusia jak na razie nie widać :shake:

Z mojego bazarku poszlo 100zl. :p
Postaram sie zrobic jeszcze jakis bazar,bo tylko tak moge pomoc :razz:

Posted

Z mojego pierwszego bazarku jest 130zł i teraz jeszcze ja wpłacę na niego i jest bazarek też od fony i jeszcze jedna koleżanka Beata przesłała mi ciuszki na bazarek dla niego, ale zapomniałam jej nick z dogo :oops:

Posted

Czaruś wyniki trzustkowe ma dobre :multi:
Będzie mógł opuścic lecznicę po weekendzie.
Jeszcze tylko czeka go ostatnia powtórka badań i zapas leków "na wynos".
Waży troszkę ponad 20kg..to i tak mało, teraz już trochę wolniej przybywa na wadze.

Posted

Czaruś ma się o wiele lepiej :-) ładnie przybiera na wadze, za parę dni tylko trzeba powtórzyć test na pasożyty.
Dostaje dobrą karmę i wygląda na zadowolonego :multi:

Czaruś dziś:

• 2 weeks later...
Posted

idusiek napisał(a):

na razie u nas ogólnie adopcje stoją i kwiczą :placz:

wiadomo...sezon urlopowy:roll: ale może potem się coś ruszy;)

a na zdjęciach - jaka poprawa!:multi:

Posted

idusiek napisał(a):

Ciotki, prosba o ogłoszenia dla Czarusia z nowymi zdjęciami :oops: Plizzzzzzz

super akcje ogłoszeniowe robi ciotka Brysio:loveu: ale do niej trzeba się w kolejeczkę ustawić, bo wszyscy ją o to "męczą":evil_lol: ale myślę, że warto tą cioteczkę ładnie poprosić;)

Czaruś ma allegro?
Ja mu nie zrobię, bo konta na allegro nie mam, ale mogę je zasponsorować, kto allegro zrobi?:cool3:

Posted

idusiek napisał(a):
Czaruś miał allegro cegiełkowe, które pokryło część za jego leczenie ( całość to bylo 1300 zl ) .

to może teraz mu zrobić takie "czysto" adopcyjne?:cool3: marzę o dobrym domku dla Czarusia:roll:

• 2 weeks later...