Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny psiak szuka domu :-(.
Nie dokońca znam jego historie, trafił do mnie jako ostateczna ostateczność.
Ja niedługo wyjeżdżam z dzieckiem na urlop i piesio nie moze u mnie zostać.
Piesek jest domowy a siedzi teraz w kojcu :(.

Kilka słow o nim
PIekny, młody, kochany, z psami chce się bawic. Siusia nie podnosząc łapki.
Z Idusia sie bawił, Suri starsznie wystraszył a Morusa i Tary nie zaryzykowałm z racji tego że w przeszłości miał połamana łapke i ma ją zdrutowana i ześrubowaną.
Po zabawie z Ida troche kulał.
Madry dom stały pilnie potrzebny.
zdjecia wkrótce.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Cudny :loveu:
Chłopak nie powinien długo szukać DS

Posted

No zajrzałem. Beka wczoraj wysłałem Ci na PW potencjalny domek dla DONka w Markach do sprawdzenia;)
U Rusłana na wątku tez jest jeden w Gdańsku.
Ja mam jeden ale raczej dla Gacka z Łodzi, chyba żeby cos nie wyszło.

Posted

Idusiek to była wyjatkowa sytuacja...:(
Ja za tydzień wyjeżdżam :(:(

Malagos ja pamietam ale ostanio nikt do mnie nie dzwonił *Akord już od lutego siedzi u mnie :(

Posted

Beka,
mogę wziąć psa na tymczas nawet dzisiaj :)
Zaraz podam Ci mój numer na priv.
Z owczarkami mam doświadczenie, zresztą już kiedyś rozmawiałyśmy przez telefon. Nie wiem czy kojarzysz - to ja mam tego owczarka z lasu ;)
Pozdrowienia

Posted

Witam,czy pies jest jeszcze do zabrania? Bardzo,ale to bardzo jestem nim zainteresowana.Mieszkam w Łodzi,mam dom z ogrodem i już jednego psa przygarniętego niby belga.Młody około roku. Jeżeli oferta jest nadal aktualna to proszę napisać i podam namiary na siebie.Nawet nie doczytałam jak zobaczyłam donka gdzie on jest,ale myślę,że wszystko jest do dogadania się.

Posted

Napiszcie,że on jeszcze jest do wzięcia,ja już go kocham i bardzo chcę go mieć.U mnie pies będzie spał w domu,nie w żadnym kojcu,ani przy budzie, bo nie mam takich rzeczy.

Posted

Pies cały czas szuka domu, ale ze wzgledu na konsultacje ortopedyczne jakie musi mieć (pisałam o ześrubowanej łapce..) preferowane miejsce zamieszkania okolice Warszawy.

Posted

W każdym bądź razie śledzę los psiaka i proszę mnie uwzględnić w razie czego w pierwszej kolejności jak nikt nie zgłosi się z okolic Warszawy.