hop! Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A ja czekam na nowe fotki i jeszcze raz zadaję pytanie: [quote name='hop!']Czy jest możliwość ogłaszania psów w prasie w woj. pomorskim?[/QUOTE] Quote
Mika31 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 i hhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia77 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='hop!']A ja czekam na nowe fotki i jeszcze raz zadaję pytanie:[/QUOTE] Nie mam jeszcze fotek, jak będe miała to wstawie. Nie wiem czy jest możliwosc, pewnie jest,jak w każdej, ale ja nigdy nie ogłaszałam psów w żadnej prasie, wiec nie jestem w temacie Quote
hop! Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Kasia77']Nie mam jeszcze fotek, jak będe miała to wstawie. Nie wiem czy jest możliwosc, pewnie jest,jak w każdej, ale ja nigdy nie ogłaszałam psów w żadnej prasie, wiec nie jestem w temacie[/QUOTE] Chodziło mi o gazety, w których jest coś w rodzaju kącika adopcyjnego, gdzie zamieszczają bezpłatnie ogłoszenia ze zdjęciem. Ząbek był trzy razy w Metrze i raz w krakowskim Dzienniku Polskim. Można go spróbować jeszcze raz ogłosić w Dzienniku - moje pośrednictwo nie jest tu potrzebne, wystarczy napisać do tamb (e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]). W sumie to nie mnie powinno zależeć na znalezieniu Ząbkowi domu. Pojawiłam się na wątku, bo zostałam poproszona o ogłoszenie psiaka w DP. Starałam się pomóc. Nie widzę powodu, by aktywizować kogokolwiek do ogłaszania Ząbka. Quote
Kasia77 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='hop!']Chodziło mi o gazety, w których jest coś w rodzaju kącika adopcyjnego, gdzie zamieszczają bezpłatnie ogłoszenia ze zdjęciem. Ząbek był trzy razy w Metrze i raz w krakowskim Dzienniku Polskim. Można go spróbować jeszcze raz ogłosić w Dzienniku - moje pośrednictwo nie jest tu potrzebne, wystarczy napisać do tamb (e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]). W sumie to nie mnie powinno zależeć na znalezieniu Ząbkowi domu. Pojawiłam się na wątku, bo zostałam poproszona o ogłoszenie psiaka w DP. Starałam się pomóc. Nie widzę powodu, by aktywizować kogokolwiek do ogłaszania Ząbka.[/QUOTE] Dziękuje za pomoc dla Zabka. Daje psom bezpłatny DT, niczego im u mnie nie brakuje,myśle że Mój wkład w pomoc Zabkowi był i jest wystarczajacy, daje Zabkowi Wszystko- Wszystko prócz głupich ogłoszeń. Mam ich razem ósemkę, w tym baaardzo chora sunię i naprawde nie mam czasu myslec o głoszeniach,które jako jedyne co dotyczy Ząbka zostawiam tym, którzy powinni o nim pamietać Quote
Mika31 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ja pamiętam ale taki ze mnie anty talent i ogłoszen nie umiem robić mogę tylko podnieść Quote
ana666 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='Kasia77'] Daje psom bezpłatny DT, niczego im u mnie nie brakuje,myśle że Mój wkład w pomoc Zabkowi był i jest wystarczajacy, daje Zabkowi Wszystko- Wszystko prócz głupich ogłoszeń. Mam ich razem ósemkę, w tym baaardzo chora sunię i naprawde nie mam czasu myslec o głoszeniach,które jako jedyne co dotyczy Ząbka zostawiam tym, którzy powinni o nim pamietać[/QUOTE] Czuje ze to jest kierowane w moja stronę, ja tyle ile mogłam pomogłam, sama mam i swoje zwierzaki i też tymczasy(nie biorę za to pieniędzy) i też musze sama sie wszystkim zając, nikt mi nie pomaga w ogłaszaniu, jedynym wyjątkiem są zwierzaki z fundacji które mają robione chociaz allegro i na kilku dosłownie portałach jeszcze są dodawane.jezdze na interwencje, zajmuje sie kotami w kociarni i jak mam chwile czasu to ogłaszam zwierzęta które są u mnie. Przepraszam ze zawiodłam oczekiwania co niektórych ale naprawdę nie wyrabiam czasowo juz z tym wszystkim Quote
Mika31 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 i hhhhhhhhooooooooooooooooooopppppppppppp!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ja mu porobie ogłoszenia na ulubionych moich portalach,tylko potrzeba mi parę info: -wady Ząbka (czy pilnuje przedmiotów,czy nie sika w domu,czy zdarza mu sie podgryzać i co tam jeszcze może być) -aktualny wiek -czy lepiej bedzie mu byc psem jedynakiem,czy musi miec kolezankę Quote
Kasia77 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='ana666']Czuje ze to jest kierowane w moja stronę, ja tyle ile mogłam pomogłam, sama mam i swoje zwierzaki i też tymczasy(nie biorę za to pieniędzy) i też musze sama sie wszystkim zając, nikt mi nie pomaga w ogłaszaniu, jedynym wyjątkiem są zwierzaki z fundacji które mają robione chociaz allegro i na kilku dosłownie portałach jeszcze są dodawane.jezdze na interwencje, zajmuje sie kotami w kociarni i jak mam chwile czasu to ogłaszam zwierzęta które są u mnie. Przepraszam ze zawiodłam oczekiwania co niektórych ale naprawdę nie wyrabiam czasowo juz z tym wszystkim[/QUOTE] Anetko, nie miałam nikogo konkretnego na myśli, chociaż fakt jest faktem, że ktoś Ząbkowi chciał pomóc-znaleźć dom, nie było mnie od początku na jego wątku a jednak wątek żył i ktoś dbał o szukanie domku. Obowiązki ma każdy,Ja prócz psów też mam rodzinę i dom i nie mam czasu ani umiejętności żeby zajmować się ogłoszeniami, dlatego dla tych psów za które jestem odpowiedzialna zupełnie sama - mam na myśli własne tymczasy zabrane przeze mnie z ulicy, wykupuje ogłoszenia na bazarkach i też nie proszę nikogo o pomoc, natomiast liczę że psy dogomaniackie- takie które od początku miały swoich "wątkowych opiekunów" , będa ich miały nieprzerwanie a to dotyczy właśnie tych nieszczęsnych ogłoszeń, bo przecież nigdy o nic dla Ząbka nie prosiłam . A jeśli już tak bardzo o moją osobe chodzi - swojego czasu Ząbek miał przygotowywane, drukowane i zostawiane ogłoszenia w lecznicach - i w tych naszych/słupskich i na południu polski-wysyłałam je do przyjaciół ,którzy "roznosili Ząbka" u siebie i co jakis czas to powtarzam. Quote
Kasia77 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='brazowa1']Ja mu porobie ogłoszenia na ulubionych moich portalach,tylko potrzeba mi parę info: -wady Ząbka (czy pilnuje przedmiotów,czy nie sika w domu,czy zdarza mu sie podgryzać i co tam jeszcze może być) -aktualny wiek -czy lepiej bedzie mu byc psem jedynakiem,czy musi miec kolezankę[/QUOTE] Ząbek -straszny pieszczoch, pies-przylepka, ale i pies z charakterkiem,domy z dziećmi odpadają bo Ząbek warczy i gryzie kiedy coś mu się nie podoba,a często mu sie nie podoba-wystarczy nie tak go ruszyć czy dotknąć i gotów odgryźć rekę ,tak więc dom musi to poprostu w nim zaakceptować, bo Ząbek już taki jest i tyle:), w wygladzie niewiele ma za jamnika ale charakter iście jamniczy- przytulaśna wredotka. Nie jest typem samotnika, koniecznie powinien mieć koleżanke-sunię, bo psy niby akceptuje ale bardzo różnie z tym bywa-zależy jak mu pies podpasuje,poza tym Ząbek to typ dominatora, więc dom z samcem nie byłby bezpiecznym rozwiązaniem. Można dać mu 6latek, w domu grzeczny, nie niszczy,nie gryzie, niestety podsikuje ale być może tylko dlatego,że w domu jest dużo psów, więc znaczy co jego :) Quote
Mika31 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 moje znaczą na potęge jak jeden to drugi poprawi Quote
Recommended Posts