majqa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Wszystkiego najlepszego Supergogo!!! Spełnienia marzeń, uśmiechu i miłości osób Ci bliskich!!! Udanej imprezy imieninowej!!! Quote
snuszak Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Guziku wszytskiego dobrego, trzymam kciuki? Goga masz imieniny? To najlepsze życzenia i mniej zmartwien na głowie, bo ostatnio miałas ich zdecydowanie za dużo. :Rose::Rose::Rose: A skoro Guzik ma tak duże grono wielbicieli to zapraszan na wątek do Aurorki, małej kundelki co jest u mnie na tymczasie, suczka jest również pod opieką animali czyli supergogi ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/aurorka-strachliwa-kruszynka-juz-gotowa-na-adopcje-134057/ Abrakadabra może pokażesz malutką? Quote
malawaszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Supergoga WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :Rose: a za Guziczka pięknotka aaahhhhhhhhhhhhhhh :kciuki: :loveu::loveu::loveu: Quote
Lilmo Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja również przyłączam się do wszystkich życzeń. Życzę dużo szczęścia, spełnienia marzeń, ale przede wszystkim więcej wolnego czasu oraz dużo siły do dalszego działania na rzecz zwierząt! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A my raz jeszcze -Gosiunia wszystkiego najlepszego dla Ciebie,wielu chwil radosnych,mniej zmartwień i wiele uśmiechu życzą: Waldek,Elżbieta,Gucio,Antoni,Mercedes,Dolores PS.Bardzo się cieszymy na samą myśl o naszym spotkaniu. Quote
Isadora7 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='majqa'] Wszystkiego najlepszego Supergogo!!! Spełnienia marzeń, uśmiechu i miłości osób Ci bliskich!!! Udanej imprezy imieninowej!!! Dołączam się do życzeń i jamniory również. Quote
fizia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 O rany jakie cudo!! Wygląda jak postać z kreskówki:loveu: Quote
malawaszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jakby ktoś bardzo chciał podobnego :oops: zapraszam na wątek bo świeci pustkami a psiak już kilka lat w schronisku :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikus-z-posagiem-138277/ Quote
supergoga Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Dzięki Wam wszystkim za zyczenia imieninowe. Tak mi było miło, że pociekło z oczu coś mokrego. Impreza... hmmm - była w schronisku, gdzie po pracy pojechałam po Guzika. Zabrałam go do wetki, i przezyłam szko. Guziczek jest wykastrowany i to niedawno. Bardzo ładnie zrobiony zabieg. Czyste uszki, jedynie oczka wymagają podleczenie bo zapalenie spojówek się pokazało. Jego domek - czyli Kasia - pełna uroku, wydaje mi się, że trafił rewelacyjnie. Mam tez nadzieję, że Kasia nam tu coś sama napisze - dzisiaj wysyłam link do Guzika. Piesio bardzo szybko się do człowieka przywiązuje. W schronisku widział tylko Pawła, tulił się, wywalał kołami do góry. Jak przebył drogę do Poznania ze mną na kolanach to już u wetki i w sklepie zoo - gdzie poszliśmy po bieżące zakupu (dostał smakołyka) kochał mnie i pchał się na kolanka. MYślę, że teraz będzie przytulał się do Kasi. Guzik jest naprawde pełen uroku i ciepła. Łagodny, spokojny. Wszystko tak cierpliwie znosił. Został zaszczepiony p. wściekliźnie. Za parę dni - szczepienie p. chprpbpm zakaźnym. Jutro czeka go kąpiel. Ja gapa nie zabrałam aparatu fdot. i nie mam fotek. W każdym razie na imieninową imprezę wróciliśmy teraz do domu - bo prosto od weta i po wydaniu Guzika jechaliśmy do księgowego Fundacjio na rozliczenie. Po prostu - zwykły dzień, a tyle niezwykłych rzeczy i Guzik ma dom. Warto było. Dzięki za życzenia, za kciuki Guzikowe. Oby tak było zawsze. Quote
majqa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Dziękujemy Supergogo za relację!!! :lol: Bądź szczęśliwy Guziczku!!! :loveu: Wreszcie szczęśliwy i na zawsze już szczęśliwy!!! Quote
Lilmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Supergoga oby jak najwięcej takich wspaniałych wieści i takich zwykłych-niezwykłych dni miało miejce :loveu: Jak ja kocham takie szczęśliwe zakończenia. A Tobie Guziczku życzę duuużo szczęścia w nowym domku i jeszcze więcej miłości. Mam wielką nadzieję, że nowa pani Guzika do nas zajrzy i będziemy mogli śledzić losy tego małego cudaczka. Quote
aldira Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bardzo się cieszę ,że Guziczek już jest w domku !!!:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
supergoga Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 No to wieści z domku: [FONT=Times New Roman]Przekazuje wieści o piesku: jest bardzo grzeczny, spokojny, żadnych szkód w domu nie zrobił, zna zasady czystości; nawet w tą pierwszą noc w naszym domu nic nie zrobił, grzecznie wytrzymał do rana. Na smyczy chodzi bardzo ładnie, z niektórymi pieskami się wącha a na niektóre warczy więc do takich go nie dopuszczam. Z dnia na dzień ma coraz więcej energii na spacerach :) Pies wyraźnie odżył :))) Oczka ma już lepsze zmniejszył się ten zapalny wyciek i spojówki zbladły ale jeszcze kropelkami zakraplam. W sobotę byłam z nim u weterynarza bo zauważyłam, że pies się często liże w jednym miejscu w rejonie pachwinki od tylnej nogi, obejrzałam tą skórę i wydawało mi się że jakiś stan zapalny albo podrażnienie tam jest. Wet oczyścił to miejsce i dostałam maść z neomycyną i smaruje 2 razy dziennie. Przy okazji obejrzał pieska i jak zajrzał do pyska to się okazało, że pies nie ma 2 przednich siekaczy. Być może ktoś mu je wybił albo jakiś samochód go potrącił., ale na jedzenie nie ma to żadnego wpływu doskonale radzi sobie przecież z tą suchą karmą. Po prostu informuję Panią o tym, żeby w razie ewentualnej kontroli od Państwa u mnie w domu , Państwo nie myśleli, że to my zrobiliśmy mu jakąś krzywdę, że tych zębów nie ma. Po wyszczotkowaniu i kąpieli sierść ma miękką i lśniącą i z dnia na dzień robi się ładniejsza, rzeczywiście trochę brudu z niego zmyłam. W domu dużo leży i śpi w swoim legowisku, lubi leżeć i obserwować mnie albo brata jak coś robimy w domu. Sam w domu zostaje , nawet nie szczeka jak się wychodzi, żadnych szkód w domu nie zrobił a jak ktoś z nas wraca do domu to bardzo się cieszy i skacze. Także piesek jest po prostu wspaniały i kochany. W załączeniu wysyłam parę zdjęć Guzika w jego nowym domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Można spokojnie odetchnąć. Czułam, że wieści moga być tylko takie, ale wiecie jak jest. Póki się nie przeczyta, niepokój gdzieś się lęgnie.:multi: Quote
rita60 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wspaniałe wiadomosci:multi::multi::multi:dziekujemy domkowi Guziczka:multi::multi::multi: Quote
Lilmo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Supergoga gdzie zdjęcia Guzika? :mad: Przecież ten piękny, ślicznie wyczesany szorściak to nie nasz gremlinek Guzik :mad::evil_lol: Bardzo się cieszę z tak pozytywnych wiadomości! Można by powiedzieć, że Guzik to psi ideał :loveu: A zdjęcia mnie powaliły, naprawdę nie ten sam pies. Guziczku, duuużo szczęścia Ci życzę! Quote
Recommended Posts