maciaszek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [B]_Laro[/B], dostałam Twój sms. Jeśli będę jutro w schronie to osobiście przedłużę "rezerwację" Mirki. Jeśli nie będę to na pewno zadzwonię. Quote
__Lara Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='maciaszek'][B]_Laro[/B], dostałam Twój sms. Jeśli będę jutro w schronie to osobiście przedłużę "rezerwację" Mirki. Jeśli nie będę to na pewno zadzwonię.[/quote] Dziękuję Ci bardzo ;) To naprawdę bardzo odpowiedzialni ludzie, powiadomili mnie zaraz, Pani już na wstępie powiadomiła mnie, że nadal są zainteresowani Mirką ;) Quote
maciaszek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Do schroniska dzwoniłam. Powiedziałam co i jak :). Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 To już jutro! Mam nadzieję, że nic nam nie przeszkodzi. Zadzwonię do Państwa zaraz albo jutro rano, na okienku. Quote
Magnesiatko Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 I jak tam? Dzisiaj już czwartek!! :cool3: Quote
maciaszek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Byłam w schronisku po 12.00. Mirka wciąż tam była. Czy państwo ją dziś zabrali? _Laro? Quote
__Lara Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Niestety nie. Ale spokojnie, rozmawiałam dziś z Państwem. Pan mi mówił, że bardzo mu głupio, bo nie chce być posądzony o słomiany zapał. Powiedział, że ma pilny wyjazd do pracy na dwa tygodnie,z Mirki nie rezygnują, chce być jak ona "wejdzie" w ich życie, z całą rodziną. Rozumiem go. Musimy czekać. Maciaszek, chyba nie da jej się zarezerwować na tak długi okres? do końca miesiąca? Quote
maciaszek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jak zadzwonię 3 raz i przedłużę "rezerwację" Mirki to schronisko nie potraktuje całej sytuacji poważnie. Teraz najlepiej by było, gdyby pan sam zadzwonił do schroniska, wyjaśnił sprawę i poprosił o przetrzymanie psa. Quote
Jasza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mam nadzieje, że wzystko się skończy szczęśliwie! Quote
__Lara Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Narazie Państwo nie dzwonią, musimy poczekać jeszcze co najmniej z tydzień. Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Jasza']A oni będą do Ciebie dzwonić, Laro?[/QUOTE] Tak. Musimy czekać. Quote
ana666 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mnie od początku to sie podejrzane wydawało, ale nie chciałam pisać i psuć Waszego entuzjazmu, ja przez kilka lat jak zajmuje sie adopcjami zauważyłam ze jak ktoś od razu nie wezmie psa to już go nigdy nie wezmie, w 95% mi sie to sprawdziło niestety. ja usunłełam wszystkie ogłoszenia mirki, to mam wznowić je? Quote
__Lara Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :( wiecie co, ja z powodu natłoku innych spraw zapomniałam o Mirce :wallbash: tzn. o jej sprawie. Spróbuję skontaktować się z Państwem. Nie chcę żeby to tak zostało niewyjaśnione. Quote
__Lara Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Jasza']No i jak tam?[/QUOTE] Nie mam czasu, zwariuje! dajcie mi kilka dni :( Quote
maciaszek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wiecie co? Ja myślę, że nic z tego nie będzie... Quote
Recommended Posts