Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek'][B]_Laro[/B], dostałam Twój sms. Jeśli będę jutro w schronie to osobiście przedłużę "rezerwację" Mirki. Jeśli nie będę to na pewno zadzwonię.[/quote]

Dziękuję Ci bardzo ;)

To naprawdę bardzo odpowiedzialni ludzie, powiadomili mnie zaraz, Pani już na wstępie powiadomiła mnie, że nadal są zainteresowani Mirką ;)

Posted

Niestety nie. Ale spokojnie, rozmawiałam dziś z Państwem. Pan mi mówił, że bardzo mu głupio, bo nie chce być posądzony o słomiany zapał. Powiedział, że ma pilny wyjazd do pracy na dwa tygodnie,z Mirki nie rezygnują, chce być jak ona "wejdzie" w ich życie, z całą rodziną. Rozumiem go. Musimy czekać.

Maciaszek, chyba nie da jej się zarezerwować na tak długi okres? do końca miesiąca?

Posted

Jak zadzwonię 3 raz i przedłużę "rezerwację" Mirki to schronisko nie potraktuje całej sytuacji poważnie. Teraz najlepiej by było, gdyby pan sam zadzwonił do schroniska, wyjaśnił sprawę i poprosił o przetrzymanie psa.

• 2 weeks later...
Posted

Mnie od początku to sie podejrzane wydawało, ale nie chciałam pisać i psuć Waszego entuzjazmu, ja przez kilka lat jak zajmuje sie adopcjami zauważyłam ze jak ktoś od razu nie wezmie psa to już go nigdy nie wezmie, w 95% mi sie to sprawdziło niestety.
ja usunłełam wszystkie ogłoszenia mirki, to mam wznowić je?

Posted

:( wiecie co, ja z powodu natłoku innych spraw zapomniałam o Mirce :wallbash: tzn. o jej sprawie. Spróbuję skontaktować się z Państwem. Nie chcę żeby to tak zostało niewyjaśnione.