MartynaP Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zabrane dzis ze schronu w Sosnowcu. Jak narazie nie wykazują żadnych niepokojących objawów. W tygoniu czeka nas wizyta u weta to bedzie wiadomo w jakim wieku ale pewnie coś koło 6 tygodni.Kożystają z kuwety :multi: Jak je poobserwuje to napiszę więcej Pora je pokazać wątek na miau: [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4520879#4520879]Miau.PL :: Zobacz temat - Siedmiu wspania Wpłaty na kociaki: malawaszka-30 zł. terenia ( z miau)-100 zł. bardzo dziękuję :loveu: Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Bez kokardki-kotka Biała kokardka-kocurek Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 czarna kokardka-kocurek czerwona kokardka-kotka-MA DOM Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 granatowa kokarda-kocurek-za TM :( cały czarny-kotka -MA DOM Quote
halbina Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :cool2: :kociak: :kociak: :kociak: :kociak: :kociak: :kociak: :kociak: :eek2: :scared: Quote
MartynaP Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 niema sie czym przerażać...w kupie siła :evil_lol: Quote
Jaaga Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Terenia jest pewnie szczęśliwa, ze ma w Tobie takie wsparcie :lol:. Kociaczki słodkie, oby nadal były zdrowe. Kciuki za domy. Quote
MartynaP Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Bardzo się ciesze ze miałam możliwość poznac Terenie-super osoba :lol: Kociaki noc przespały,było cicho a to najważniejsze :eviltong: rano juz zgłodniały wiec tak cicho nie było,w klatce sajgon na maxa teraz pojadły,pobawiły sie i znowu śpią. Quote
halbina Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 mój Liptonek wygląda jakby pochodził z tej samej rodzinki... biało-czarny łaciatek (krówka)... może Ci, Martynko dowieźć?... :eviltong: Quote
MartynaP Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 halbina napisał(a):mój Liptonek wygląda jakby pochodził z tej samej rodzinki... biało-czarny łaciatek (krówka)... może Ci, Martynko dowieźć?... :eviltong: myślę ze jeden w tą czy w tamtą nie zrobi mi różnicy :lol: Quote
halbina Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 słusznie... ale już sama wychowam Liptonka... a Twoje towarzycho ekstra!!! kocham pingwinki :loveu: Quote
MartynaP Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Halbinko gdzie mu bedzie lepiej niż uciebie :cool3: ogłaszam juz te małe bestie :diabloti: koty.pl/ allegro.pl ale.gratka.pl adopcjakota.pl e-zwierzak.pl portal.animalia.pl sprzedasz.pl eoferty.com.pl pajeczyna.pl kokosy.pl petworld.pl gumtree.pl mojpupil.pl morusek.pl koty.org.pl hodowcy.com.pl Quote
jolek68 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wiedziałam że będziesz mieć ale myślałam o jednym kociaku ;) a tu takie stadko :crazyeye: i musiałaś zabrać wszystkie :shake: nawet jednego nie zostawiłaś dla mnie :shake: Quote
MartynaP Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 jolek68 napisał(a):wiedziałam że będziesz mieć ale myślałam o jednym kociaku ;) a tu takie stadko :crazyeye: i musiałaś zabrać wszystkie :shake: nawet jednego nie zostawiłaś dla mnie :shake: no właśnie specjalnie zabrałam wszystkie żeby do ciebie żaden nie trafił :diabloti: Quote
jolek68 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 spoko ;) jeszcze Ci się znudzą :evil_lol: ale masz teraz fajnie :loveu: uwielbiam takie maluchy ;) Quote
MartynaP Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 jest domek w Krakowie dla kici czerwonej,pan chce przyjechac sam po nia bo sie zakochal :) Ma dzis zadzwonic-zobaczymy Quote
jolek68 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 widać masz szczęśliwą rękę do zwierzaków ;) bo już domki pukają :razz: Quote
MartynaP Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 jolek68 napisał(a):widać masz szczęśliwą rękę do zwierzaków ;) bo już domki pukają :razz: jeszcze pięć domków poszukujemy ;) Quote
halbina Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :crazyeye: no proszę... ale tempo! :multi::multi: Quote
MartynaP Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 halbina napisał(a)::crazyeye: no proszę... ale tempo! :multi::multi: no tak bo jeden zostaje wiec go nie licze jako "do adopcji" Narazie kociakow nie oddaje,wystraszylam sie bo faktycznie cos im moze wyjsc tfu tfu tfu wiec wole zeby u mnie byly jeszcze ze 2 tygodnie i dopiero jak bede miala pewnosc ze sa 100 % zdrowe Quote
jolek68 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ot słuszna decyzja ;) czasami lepiej chuchać na zimne ;) Quote
MartynaP Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 właśnie im posprzątałam,jeden kociak nie wygląda dobrze :-( jest słaby chyba,taki chudziutki.Jak go puscilam to chodzi normalnie ale siedzi taki dziwny ,jak jadl teraz to przekrzywia głowke raz w jedna strone raz w druga,i jak gryzie to tak jakby skrzypi mu szczenka-niewiem.Jutro jedziemy do Formicy Quote
Recommended Posts