Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zabrane dzis ze schronu w Sosnowcu.
Jak narazie nie wykazują żadnych niepokojących objawów.
W tygoniu czeka nas wizyta u weta to bedzie wiadomo w jakim wieku ale pewnie coś koło 6 tygodni.Kożystają z kuwety :multi:
Jak je poobserwuje to napiszę więcej
Pora je pokazać

wątek na miau:
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4520879#4520879]Miau.PL :: Zobacz temat - Siedmiu wspania

Wpłaty na kociaki:

malawaszka-30 zł.
terenia ( z miau)-100 zł.

bardzo dziękuję :loveu:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się ciesze ze miałam możliwość poznac Terenie-super osoba :lol:
Kociaki noc przespały,było cicho a to najważniejsze :eviltong:
rano juz zgłodniały wiec tak cicho nie było,w klatce sajgon na maxa teraz pojadły,pobawiły sie i znowu śpią.

Posted

halbina napisał(a):
mój Liptonek wygląda jakby pochodził z tej samej rodzinki... biało-czarny łaciatek (krówka)... może Ci, Martynko dowieźć?... :eviltong:

myślę ze jeden w tą czy w tamtą nie zrobi mi różnicy :lol:

Posted

wiedziałam że będziesz mieć ale myślałam o jednym kociaku ;) a tu takie stadko :crazyeye: i musiałaś zabrać wszystkie :shake: nawet jednego nie zostawiłaś dla mnie :shake:

Posted

jolek68 napisał(a):
wiedziałam że będziesz mieć ale myślałam o jednym kociaku ;) a tu takie stadko :crazyeye: i musiałaś zabrać wszystkie :shake: nawet jednego nie zostawiłaś dla mnie :shake:

no właśnie specjalnie zabrałam wszystkie żeby do ciebie żaden nie trafił :diabloti:

Posted

halbina napisał(a):
:crazyeye: no proszę... ale tempo! :multi::multi:

no tak bo jeden zostaje wiec go nie licze jako "do adopcji"
Narazie kociakow nie oddaje,wystraszylam sie bo faktycznie cos im moze wyjsc tfu tfu tfu wiec wole zeby u mnie byly jeszcze ze 2 tygodnie i dopiero jak bede miala pewnosc ze sa 100 % zdrowe

Posted

właśnie im posprzątałam,jeden kociak nie wygląda dobrze :-( jest słaby chyba,taki chudziutki.Jak go puscilam to chodzi normalnie ale siedzi taki dziwny ,jak jadl teraz to przekrzywia głowke raz w jedna strone raz w druga,i jak gryzie to tak jakby skrzypi mu szczenka-niewiem.Jutro jedziemy do Formicy