Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P. Małgosia napisała do nk -grupa konstancin z prośba o umieszczenie zdjęcia Morety na piewszej stronie.

Dzis dodrukuje ogłoszeń.

Moreta, chcemy Ci pomóc....

Posted

Melduję sie na wątku. Będę sie rozglądać,dam tez zdjęcie suni TŻ i jego kolegom z pracy żeby jeżdżąc sie rozgladali.

Dajcie info ze zdjęciem do Andy, oni prowadzą minischronisko dla gminy, do tego to jest dokładnie ten rejon. Jesli chcecie to mogę sama przygotowac ogłoszenie i tam zawieźć choćby dzisiaj, tylko proszę o jego treść :roll:

Posted

slapcio napisał(a):
Melduję sie na wątku. Będę sie rozglądać,dam tez zdjęcie suni TŻ i jego kolegom z pracy żeby jeżdżąc sie rozgladali.

Dajcie info ze zdjęciem do Andy, oni prowadzą minischronisko dla gminy, do tego to jest dokładnie ten rejon. Jesli chcecie to mogę sama przygotowac ogłoszenie i tam zawieźć choćby dzisiaj, tylko proszę o jego treść :roll:

Może cioteczka Beka już ich nawiedziła ? Beatko daj znać.

Posted

Ja jeszcze sugeruje powieszenie ogłoszenia koło poczty i w paru innych tego typu miejscach - to pomogło odnaleźć właścicieli znalezionej przeze mnie suni, moze i teraz cos da :roll:

Posted

Dzwoniłam dziś do Potter i mówiłam ze suczke udało sie zlokalizować. P. Małgosia dostała telefon z informacja.
Koczuje w okolicy ul Chopina. Tam jest taki lasek.
Próbowałam jej podać kiełbasę z sedalinem ale niestety próby podejścia blizej niż 10-15 m kończa sie fiaskiem.