*Gajowa* Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dziś zadzwoniła pani Małgosia z informacją, że Moretę udało się zwabić na zamknietą posesję, a ona jest w pracy i nie może teraz nic zrobić. Pojechałam tam natychmiast ale Morety nie udało sie zapiąć na smycz i niestety po około 15 minutach prób wyszła sobie przez nieszczelne ogrodzenie :angryy:. Oswają ją kilkunastoletnia dziewczynka do której podchodzi i tylko ona ma szansę złapać ją... ale nie może nikogo być w pobliżu :shake: . Quote
Finetta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 W głównym wątku Jędrzejowa napisane jest,że Pani Małgosia odnalazła i złapała Moretę. Jak będzie trochę czasu napiszcie jak sunia zniosła pobyt poza domem i czy przyzwyczaja się do bycia domowym pieskiem.:loveu::loveu::loveu: Quote
MORETA/KEYA Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witam Wszystkich!!! Moretka jest już drugą dobę w domu:lol::lol:.Na szybko napiszę,że jest bardzo nieufna ale merda do nas ogonkiem i czasem nawet da się poglaskać:multi::multi: Napiszę o całej tej historii innym razem. Jestem już szczęśliwa,że nasza kochana Moreta się znalazła.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Napisałam trochę o całej tej historii z Moretką,ale ze względu na złą jakość mojego netu i ciągłe rozłączanie mojego kompa z netem,nie mogłam jej tu dostarczyć. Obiecuję,że napiszę o Morecie i Keyi(czekając na powrót Morety przygarnęliśmy sunię Keyę) w najbliższym czasie. BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC W ODNALEZIENIU,WSPARCIU I DOBRYM SŁOWIE W SPRAWIE NASZEJ KOCHANEJ MORETY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: gOŚKA Quote
eliza_sk Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witamy Pani Małgosiu :loveu: Też strasznie cieszymy się, że sunia już bezpieczna i czekamy na wiści :multi: Quote
GoskaGoska Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Rownież bardzo się cieszę, bo juz powoli traciałam nadzieję - teraz już moze być tylko lepiej Quote
*Gajowa* Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Witamy na forum ! Czekamy na informację jak idzie oswajanie Morety :-o. Ciekawa jestem czy sunie się już zaprzyjaźniły. Quote
MORETA/KEYA Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Witam w imieniu Moretki i Keyi. Sunie mają się dobrze.Śpią obydwie(o dziwo przy akceptacji tego faktu przez męża)na łóżkach.Dzięki Keyi Moretka jest bardziej do nas otwarta choć nadal nieufna.Sunie bardzo się polubiły.Moretka bardzo boi się smyczy i szelek,ale daje się wyprowadzać i ładnie w nich chodzi na spacerku. Jestem wdzięczna za te nasze pociechy losowi który sprawił że do nas Moretka i Keya trafiły. Czekamy na wizytke p.Beatki...mam tyle do opowiedzenia. Pozdrawiamy i DZIĘKUJEMY że mamy takie kochane sunie. Gośka Quote
*Gajowa* Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Fajnie, że sunie się zaprzyjaźniły :lol: Moreta przy Keyi o wiele szybciej pozbędzie się swoich strachów. Czekamy na fotki obu suniek !:crazyeye: Quote
Recommended Posts