Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś zadzwoniła pani Małgosia z informacją, że Moretę udało się zwabić na zamknietą posesję, a ona jest w pracy i nie może teraz nic zrobić.
Pojechałam tam natychmiast ale Morety nie udało sie zapiąć na smycz i niestety po około 15 minutach prób wyszła sobie przez nieszczelne ogrodzenie :angryy:. Oswają ją kilkunastoletnia dziewczynka do której podchodzi i tylko ona ma szansę złapać ją... ale nie może nikogo być w pobliżu :shake: .

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W głównym wątku Jędrzejowa napisane jest,że Pani Małgosia odnalazła i złapała Moretę.
Jak będzie trochę czasu napiszcie jak sunia zniosła pobyt poza domem i czy przyzwyczaja się do bycia domowym pieskiem.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam Wszystkich!!!
Moretka jest już drugą dobę w domu:lol::lol:.Na szybko napiszę,że jest bardzo nieufna ale merda do nas ogonkiem i czasem nawet da się poglaskać:multi::multi:
Napiszę o całej tej historii innym razem.
Jestem już szczęśliwa,że nasza kochana Moreta się znalazła.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Napisałam trochę o całej tej historii z Moretką,ale ze względu na złą jakość mojego netu i ciągłe rozłączanie mojego kompa z netem,nie mogłam jej tu dostarczyć.
Obiecuję,że napiszę o Morecie i Keyi(czekając na powrót Morety przygarnęliśmy sunię Keyę) w najbliższym czasie.
BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC W ODNALEZIENIU,WSPARCIU I DOBRYM SŁOWIE W SPRAWIE NASZEJ KOCHANEJ MORETY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
gOŚKA

• 3 weeks later...
Posted

Witam w imieniu Moretki i Keyi.
Sunie mają się dobrze.Śpią obydwie(o dziwo przy akceptacji tego faktu przez męża)na łóżkach.Dzięki Keyi Moretka jest bardziej do nas otwarta choć nadal nieufna.Sunie bardzo się polubiły.Moretka bardzo boi się smyczy i szelek,ale daje się wyprowadzać i ładnie w nich chodzi na spacerku.
Jestem wdzięczna za te nasze pociechy losowi który sprawił że do nas Moretka i Keya trafiły.
Czekamy na wizytke p.Beatki...mam tyle do opowiedzenia.
Pozdrawiamy i DZIĘKUJEMY że mamy takie kochane sunie.
Gośka