Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka'] wujkowie też :diabloti:- tylko o prezentach pamiętać!!! :mad: a kto to Twoja sis???? :hmmmm:[/quote] [COLOR=Navy][B]trzymam za słowo:grins: oki, będziem pamiętać o prezentach :diabloti::diabloti::multi: moja sis rodzona, 24 lata ma ;) moja kochana, obecnie w Irladnii, ale będzie wrócona już niedługo:multi: p.s zapraszamy do nas:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AnkaG']Zrób listę prezentów :diabloti:[/quote] [COLOR=Navy][B] no właśnie, co by się nie powtórzyły :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
asher Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Matusz'] [B][COLOR=navy]no właśnie, co by się nie powtórzyły :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]No co wy! Przecież Waszka NA PEWNO ucieszy się z pięciu identycznych tosterów, dwóch jednakowych kuchenek mikrofalowych, trzech odkurzaczy tej samej marki i sześciu takich samych kompletów garnków :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='asher']No co wy! Przecież Waszka NA PEWNO ucieszy się z pięciu identycznych tosterów, dwóch jednakowych kuchenek mikrofalowych, trzech odkurzaczy tej samej marki i sześciu takich samych kompletów garnków :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Navy][B]no może i tak, buhaha:diabloti::diabloti: :loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ja ci kupie garnki :diabloti: nie wiem tylko czy wyskrobie z nadwyżek na firmowe :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B] moja sis rodzona, 24 lata ma ;) [/B][/COLOR][/quote] o rany :crazyeye: toż to jeszcze dziecko!!!! tak wcześnie ślub???? :diabloti: [quote name='asher']No co wy! Przecież Waszka NA PEWNO ucieszy się z pięciu identycznych tosterów, dwóch jednakowych kuchenek mikrofalowych, trzech odkurzaczy tej samej marki i sześciu takich samych kompletów garnków :loveu::loveu::loveu:[/quote] sprzedam hurtem na allegro :bigok: Vectra - z innymi się nie pokazuj :diabloti: żadna frajda spalić niefirmowe gary :shake: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to ja ci garnki za osytatnie ,a Ty chce spalić ???? :hmmmm: lubisz rosół ? :diabloti: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka']o rany :crazyeye: toż to jeszcze dziecko!!!! tak wcześnie ślub???? :diabloti: [/quote] [COLOR=Navy][B]dziecko ??:eviltong::eviltong: no co ty, ślub we wrześniu:diabloti: to moja kochana sis a nie dziecko:loveu: a ty ile masz waszeczko ?:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
asher Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 To ja kupuję toster :cool3: Waszka, juz się normalnie nie mogę doczekać! :loveu: Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']to ja ci garnki za osytatnie ,a Ty chce spalić ???? :hmmmm: lubisz rosół ? :diabloti:[/quote] ale tylko SpalonyWiadomoWCzym :diabloti: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]dziecko ??:eviltong::eviltong: no co ty, ślub we wrześniu:diabloti: to moja kochana sis a nie dziecko:loveu: a ty ile masz waszeczko ?:eviltong: [/B][/COLOR][/quote] 16 :grins: [quote name='asher']To ja kupuję toster :cool3: Waszka, juz się normalnie nie mogę doczekać! :loveu:[/quote] ja też :errrr: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=Navy][B]a ja 2 komplet garnków, tej lepsziejszej firmy :diabloti::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka'] 16 :grins: [/quote] [COLOR=Navy][B]to dopiero dziecko ! :-o:-o:-o:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka']ale tylko SpalonyWiadomoWCzym :diabloti: [B][COLOR=Magenta]w pomyjach znaczy[/COLOR][/B] :razz: :evil_lol: 16 :grins: [COLOR=Magenta][B]po raz który ?[/B][/COLOR] :diabloti: ja też :errrr:[/quote] a ja nie chce :eviltong: Quote
asher Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']a ja nie chce :eviltong:[/quote] No co ty???? Nie chcesz weselicha Waszki??? Nie chesz jej wiecznego szczęścia i jej realizacji w podstawowej społecznej roli kobiety??? :mad: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='asher']No co ty???? Nie chcesz weselicha Waszki??? Nie chesz jej wiecznego szczęścia i jej realizacji w podstawowej społecznej roli kobiety??? :mad:[/quote]chce wesele , ale nie chce tostera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 no to ja nie wiem - może zacznijcie już coś organizować bo nie zdązycie :evil_lol: a w ogóle to durne suki znowu się pokłóciły dzisiaj :mad: ofkors o miche :mad: wrzeszczały na siebie w kuchni jak opętane :shake: kurna biedne, głodzone, wychudzone pieseczki :angryy: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: gdzie lista prezentów...:razz::razz::razz: Vectra ....a ty te gary to kupujesz już spalone czy jak :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: gdzie lista prezentów...:razz::razz::razz: Vectra ....a ty te gary to kupujesz już spalone czy jak :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Asher pisała przecież :evil_lol: a ze spaleniem garów sobie poradzę :grins: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka']Asher pisała przecież :evil_lol: a ze spaleniem garów sobie poradzę :grins:[/quote] :oops::oops:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:przeoczyłam :roll:...... uuuuu....tyle sexu bedzie że 6 kompletów spalisz :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='asher']No co wy! Przecież Waszka NA PEWNO ucieszy się z pięciu identycznych tosterów, dwóch jednakowych kuchenek mikrofalowych, trzech odkurzaczy tej samej marki i sześciu takich samych kompletów garnków :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a sztućce :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja']:oops::oops:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:przeoczyłam :roll:...... uuuuu....tyle sexu bedzie że 6 kompletów spalisz :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Bo Wsza do demon :evil_lol: :evil_lol: palenia garów :diabloti: Quote
LAZY Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam w nowym roku!!! Najlepsze życzenia od nas. Mam nadzieje, ze dziewczyny nie będą sie zbyt czesto kłócic:diabloti: Quote
Pysia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Buahahahahaha ale rozkręciłam Ci Weszko temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do garów to wyłącznie Berghofa :multi: Spaliłam rosół i kuna domył się :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do tej pory jestem w szoku :diabloti: Ja już zaplanowałam sobie urlop na 8.08.2008 :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 a ja spaliłam skrzydełka na skwarki, mało dom nie poszedłz dymem - w zwykłym metalowym garze i co??? i też się domył :diabloti::eviltong: a już byłam z nim pod zsypem, ale coś mnie pokusiło, żeby spróbować :lol: a urlop weź już od teraz bo masz dużo załatwiania :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No tak dużo garów w prezencie trzeba dla wasi ... Bo ona lubi gotować ... :loveu: Quote
Recommended Posts